Мне не удалось никого разыграть
Зато меня с самого утра- разыграли все кому не лень http://www.cosgan.de...iguren/a020.gif
Ну а верила
man ir su tuo nestumo testu patiko, jau audziu minty seniai tik va, reikia butinai driauge rast besilaukiancia... o su flomasteriu tai neina pripiest - kita driauge sake taip norejus padaryt, bet neina pripiest... Niu kadangi ji tokia prie pletku ir nori pasirodyt viska zinanti, tai reik manyt kad iseis nupiest ta juostike. sokas bus, bet vistiek
Nu vat, rytoj melagių šventė, o aš niekaip nesugalvoju, kaip draugus išdurt... nagi, pasakokit savo apgavystesĄ
Ot gaila, kad ne šiandien Būčiau šefui atspausdinus "originalų" Adamkaus pranešimą, kad per Velykas visą savaitę nedirbam Kartą jau buvom kažką tokio susukę, tik nepamenu, kokį ten įstatymą nusikopinom į wordą, pataisėm kaip reikia, pridėjom "direktoriaus" įsakymą ir faksu išsiuntinėjom beigi skelbimų lentoj pakabinom... Ten regis skelbė, kad remiantis pridedamu nutarimu, dirbsim nuo 6 ryto iki 19 vakaro, o šeštadieniais - nuo 7 iki 17
Nieko nesiruosiu apgaudineti ir niekam tikrai nemeluosiu. Tai man atrodo labai vaikiska, o as toooookia suaugus
QUOTE(Noa @ 2006 03 31, 20:56)
Ot gaila, kad ne šiandien Būčiau šefui atspausdinus "originalų" Adamkaus pranešimą, kad per Velykas visą savaitę nedirbam Kartą jau buvom kažką tokio susukę, tik nepamenu, kokį ten įstatymą nusikopinom į wordą, pataisėm kaip reikia, pridėjom "direktoriaus" įsakymą ir faksu išsiuntinėjom beigi skelbimų lentoj pakabinom... Ten regis skelbė, kad remiantis pridedamu nutarimu, dirbsim nuo 6 ryto iki 19 vakaro, o šeštadieniais - nuo 7 iki 17
gerai sugalvota as ir taip daznai meluoju tai man balandzio 1 beveik kaip eiline melavimo diena tik tiek, kad oficialiai galiu meluot siaip kol kas tik pasiskelbiau nuo vakar, kad isteku vistiek kadanors istekesiu iki vakaro dar prigalvosiu prikolu kokiu nors
su photoshop'u nupaišiau vaikui dantuką įmečiau foto į mamyčių plepesius - pavyko apgaut
Kai mane nervuoja sita diena ..
Nes mane amzinai visi apgauna, o as niekada ir nieko ..
Na gal ir esu apgavus viena karta ..
O mane mama syryt apgavo .. Ir dar labai ziauriai ...
Atejo kai as miegojau ir pareiske, kad rado dar pora zele pakeliu ir isvyre
gavosi dar 8 puodukai .. O as taip megstu zele ..
Taip apsidziaugiau .. Ateina po 5 min su Baladzio pirmaja ir zvengia ..
Nes mane amzinai visi apgauna, o as niekada ir nieko ..
Na gal ir esu apgavus viena karta ..
O mane mama syryt apgavo .. Ir dar labai ziauriai ...
Atejo kai as miegojau ir pareiske, kad rado dar pora zele pakeliu ir isvyre
gavosi dar 8 puodukai .. O as taip megstu zele ..
Taip apsidziaugiau .. Ateina po 5 min su Baladzio pirmaja ir zvengia ..
O šįryt vyras mane apgavo - kaip sakant pričiupo dar apsimiegojusią - Sako-:Žiūrėk tau iš nosies kraujas bėgo naktį, nes va yra pridžiūvę. Aš tik akis išsprogdinau ir klausiu, betrindama panosį, kur esu išsitepus? O tas dar man tipo dar pavalė pavalė ir sako nenusivalo Kai as jau buvau galutinai išsigandus ir pasiruošus bėgt i vonią, jis pareiškė - su balandžio 1-ma
Smulkmena, bet vistiek, rupkė, apgavo
Smulkmena, bet vistiek, rupkė, apgavo