QUOTE(jolita.martyna @ 2008 02 26, 16:03)
Na postas grazus,bet visgi neatsakete i mano klausyma...
Turint pedagogini issilavinima tai dar ne auksciausias taskas.Juk net ir mokyklose,valstybiniuose darzeliuose yra su pedagoginiu issilavinimu,patyrusiu,bet nekompetetingu mokytoju,aukletoju,kaip ir ..aukliu.Tad sneketi tik viena kryptimi manau tikrai neetiska.
Tolesne diskusija ....palieku Gero jums darbo
Turint pedagogini issilavinima tai dar ne auksciausias taskas.Juk net ir mokyklose,valstybiniuose darzeliuose yra su pedagoginiu issilavinimu,patyrusiu,bet nekompetetingu mokytoju,aukletoju,kaip ir ..aukliu.Tad sneketi tik viena kryptimi manau tikrai neetiska.
Tolesne diskusija ....palieku Gero jums darbo
, supratau jog jūs visiškai nesupratot ką jums sakau. Visų pirma, mano prižiūrimi vaikai, kuriuos aš atsirinkau pati yra didžioji mono darbo, rašytiio darbo dalis , visų antra, tėvai yra informuoti, ir davę rašišką sutikimą, jog jų vaikai yra tokio ir tokio, tokios plotmės eksperimentinio darbo dalis. Likusių respondenčių tėvai taip pat yra informuoti ir irgi davę sutikimus. Mano darbą, mano pasiekimus nuolat stebi ne tik tėvai, ne tik mano darbo moksliniai vadovai, bet dar neatsiejamai ir Švietimo ministerijos vienas iš padalinių. Lygiai kaip , mano nuosavas butas buvo patikrintas, patikrinta jo sanitarinė būklė ir buvo leista jame užsiimti tokia praktika . Žodžiu jolita.martyna, jums atsakyta į visus klausimus, mokėkit tik perskaityti.