Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimyniniai/namudiniai "darželiai"

QUOTE(Daisy @ 2004 01 29, 08:41)
Dazniausiai tokiuose "darzeliuose" dirba ne aukle, o mama. As pati toki lankiau nuo puses metu iki pusantru, nes seniau kazkaip anksciau grizdavo i darba, o lopseli vietu nebuvo, tai kelios mamos susirado buvusia darzelio auklyte ir isteige neformalu lopseli, manau, kad ir dabar tikrai taip daro thumbup.gif

Radau stai tokia sena zinute,kad net musu laikais buvo tokie darzeliai populiarus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2004 01 29, 12:27)
As irgi uz tokius darzelius, zinau kad uzsieni labai populiarus, ypac amerikoj. Gaila tik kad salygu tam neturiu tai nors ir siandien imciausi tokios veiklos. Jei kas zinot darzeli Duzginelis fabijoniskese, tai kazkas panasaus is pradziu buvo, paskui i tikra darzeli peraugo. Labai faina.

ir stai dar ,kad padirbus igijus patirties,finansu, isteigiama ir oficialus darzelis thumbup.gif
Atsakyti
Nugi vaikams tai nera skirtumo - legalu ar nelegalu... Man geriausias rodiklis tai, kad vaikas nori nuo pat pirmos dienos eiti i darzeli, vadinasi jam ten gerai. O kai vaikas patenkintas, tai visi kiti dalykai nueina i antra plana.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 05, 17:25)

ir stai dar ,kad padirbus igijus patirties,finansu, isteigiama ir oficialus darzelis thumbup.gif

va cia tikrai super.
Pasirodo norint steigti nelegalu darzeli - nereikia nei finansu, nei kas svarbiausia patirities
supratau, kodel as uz oficialu - zmogus be patirties gali bendrauti gal su vienu ar dviem vaikais. Bet grupes vaiku jisai kokybiskai uzimti jisai nemoka.

P.s kuriam cia vilniaus darzelyje nera logopedo. Kad vienas nespeja uzsiimti su visais ir ima tik vyriausius vaikus, tai teko ir paciai susidurti, bet kad visai nebutu - negirdejau
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 11 06, 09:25)
va cia tikrai super.
Pasirodo norint steigti nelegalu darzeli - nereikia nei finansu, nei kas svarbiausia patirities
supratau, kodel as uz oficialu - zmogus be patirties gali bendrauti gal su vienu ar dviem vaikais. Bet grupes vaiku jisai kokybiskai uzimti jisai nemoka.

P.s kuriam cia vilniaus darzelyje nera logopedo. Kad vienas nespeja uzsiimti su visais ir ima tik vyriausius vaikus, tai teko ir paciai susidurti, bet kad visai nebutu - negirdejau

Igijus patirties biurokratiniuose labirintuose cool.gif
Kas kaip nori tas taip supranta,be patirties ir finansu neisteigsi nei legalu,nei nelegalu cool.gif
Atsakyti

! 
Off topicas vėl pratrintas, žinutės ne į temą koreguotos. Diskutuojam toliau į temą.

O flight galiu pasakyti tik tiek, kad kitą kartą skaitytum atidžiau ką rašau nes buvo parašyta, kad legalių privačių darželių yra KUR KAS DAUGIAU, tik pateikiau tuos kurie interneto svetaines turi doh.gif
Atsakyti

Va yra tema, kur diskutuojama apie privačių darželių (manau, tam tikra prasme įeitų ir namudinių darželių sąvoką g.gif ) legalumą ir t.t. ir pan. gal jas iš viso sujungti? g.gif http://www.supermama...;#entry12817041
Arba tuos nesibaigiančius legalumo klausimus ten perkelti, o čia palikti vietą "nelegalių" patirčiai g.gif
Va, kas yra tikrasis biurokratizmas, kai dėl popierių negali kalbėti apie vaikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 07 lapkričio 2007 - 15:39
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 07, 08:39)
Naudinga informacija dave FLIGHT...kad i tuos privacius darzelius arba neimanoma patekti artimiausia penkmeti ar bent jau 2 metus,

i daugeli darzeliu yra eiles. O tau tai naujiena?
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 11 07, 08:20)
i daugeli darzeliu yra eiles. O tau tai naujiena?

Man ne naujiena savo sunu kai leidau eiliu nebuvo,o vat stai minetuose darzeliuose reikia laukti net.....5 metus cool.gif postas buvo labai aiskus,issamus ir informatyvus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 07, 09:43)
Man ne naujiena savo sunu kai leidau eiliu nebuvo,o vat stai minetuose darzeliuose reikia laukti net.....5 metus cool.gif postas buvo labai aiskus,issamus ir informatyvus. cool.gif

Nevisuose paminėtuose reikia tiek laukti, o be to paminėti ne visi privatūs legalūs darželiai schmoll.gif
Nežinau kiek gali būti informatyvu kitoms mamoms kai kas antras darželis netinka - NES NETINKA RAJONAS, arba KAINA, oho kiek daug informacijos kitoms mamoms lotuliukas.gif Būčiau palikus tą sarašą jei jis būtų pilnas ir informatyvus, bet jis nepilnas (nes parašyta tik apie mano paminėtus darželius, taip pat aprašymas apie darželius buvo pritaikytas konkrečiai tai mamai ir jos vaikui).
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 11 07, 15:01)
Nevisuose paminėtuose reikia tiek laukti, o be to paminėti ne visi privatūs legalūs darželiai  schmoll.gif
Nežinau kiek gali būti informatyvu kitoms mamoms kai kas antras darželis netinka - NES NETINKA RAJONAS, arba KAINA, oho kiek daug informacijos kitoms mamoms  lotuliukas.gif  Būčiau palikus tą sarašą jei jis būtų pilnas ir informatyvus, bet jis nepilnas (nes parašyta tik apie mano paminėtus darželius, taip pat aprašymas apie darželius buvo pritaikytas konkrečiai tai mamai ir jos vaikui).

Betgi ta sarasa parasete Jus smile.gif O mama tik pritaike ji sau smile.gif Kad ir pritaikytas tai mamai,visgi parodo situacija visu miesto darzeliu,ir tu legaliu kur jau patalpose tam pritaikytuose dirba tikrai ju nera daug.Bent jau mano poziuriu informacija buvo reikalinga ir I TEMA. smile.gif Juk ir diskutuojam apie legalius ir namudinius darzelius,visa informacija yra reikalinga visiems,tiek mamoms,tiek auklems ir t.t.Kiekviena nuomone yra asmenine,bet kiekvienoje nuomoneje yra dalis informacijos mirksiukas.gif Jei netinka kaina,tai reiskia netiks daugumai,juk ne visi tukstanciais uzdirba,jei netinka rajonas as velgi galiu pritaikyti sau.....jei nera vietu gal planuodama dar viena vaikuti uzrasysiu jau dabar...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 07 lapkričio 2007 - 16:15
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 07, 16:12)
Betgi ta sarasa parasete Jus smile.gif O mama tik pritaike ji sau smile.gif Kad ir pritaikytas tai mamai,visgi parodo situacija visu miesto darzeliu,ir tu legaliu kur jau patalpose tam pritaikytuose dirba tikrai ju nera daug.Bent jau mano poziuriu informacija buvo reikalinga ir I TEMA. smile.gif Juk ir diskutuojam apie legalius ir namudinius darzelius,visa informacija yra reikalinga visiems,tiek mamoms,tiek auklems ir t.t.Kiekviena nuomone yra asmenine,bet kiekvienoje nuomoneje yra dalis informacijos mirksiukas.gif Jei netinka kaina,tai reiskia netiks daugumai,juk ne visi tukstanciais uzdirba,jei netinka rajonas as velgi galiu pritaikyti sau.....jei nera vietu gal planuodama dar viena vaikuti uzrasysiu jau dabar...... mirksiukas.gif

Taip parašiau aš ir paminėjau, kad sąrašas yra kur kas ilgesnis nes privačių legalių darželių yra kur kas daugiau nei kad pateiktame sąraše. Tai jei ta mama norėjo pritaikyti mano pateiktą sarašą savo poreikiams, turėjo pasidomėti VISAIS privačiais legaliais darželiais, kitu atveju nėra informatyvu kai parašoma kad 8 darželiai iš 20-30 (esamų realiai) jai netinka pagal jos susikurtus kriterijus.

Aš šia tema daugiau nediskutuoju nes pasakiau viską ką manau, jei kažkas norit pratesimo prašom man į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 11 07, 15:43)
Taip parašiau aš ir paminėjau, kad sąrašas yra kur kas ilgesnis nes privačių legalių darželių yra kur kas daugiau nei kad pateiktame sąraše. Tai jei ta mama norėjo pritaikyti mano pateiktą sarašą savo poreikiams, turėjo pasidomėti VISAIS privačiais legaliais darželiais, kitu atveju nėra informatyvu kai parašoma kad 8 darželiai iš  20-30 (esamų realiai) jai netinka pagal jos susikurtus kriterijus.

Aš šia tema daugiau nediskutuoju nes pasakiau viską ką manau, jei kažkas norit pratesimo prašom man į AŽ.

Kiekvienas turim savo nuomones ir kiekviena nuomone gerbiame mirksiukas.gif
Atsakyti