QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 04, 20:09)
Na tai as neatsakysiu,kad kitur yra pudrinamos akytes....as vaikus priziuriu,kaip savo,maista ruosiu,kaip savo vaikams,pocijos..valgo kiek nori,vaisiu darzoviu visada gauna pakankamai....ar kas ilis i kitu sirdis,sumenkinti atrasti trukumu galima visur...o ir tik as zinau,kad vaikus ziuriu,kaip savo ir myliu juos visus,ir rupinuosi,kol jie buna su manimi,kaip savo vaikais.
Kazkada rasete,kad geriau nesibarti,o patirtimi pasidalinti,kad turite dideles patirties,tai gal geriau dalinkimes patirtimi,o ne menkinkime vieni kitus neieskokime trukumu, geriau dalinkimes patirtimi,nes tam yra sukurtos temos,kad bendrauti graziai draugiskai,padeti patarimais viena kitai.
Kazkada rasete,kad geriau nesibarti,o patirtimi pasidalinti,kad turite dideles patirties,tai gal geriau dalinkimes patirtimi,o ne menkinkime vieni kitus neieskokime trukumu, geriau dalinkimes patirtimi,nes tam yra sukurtos temos,kad bendrauti graziai draugiskai,padeti patarimais viena kitai.
Aš papasakojau kaip pudrina akis darže kuriame dirbu, bet realiai aš kalbėjau apie tai kaip kartais verslininkai norėdami pritraukti klientus afišuoja pliusus pamiršdami paminėti kas yra už "kadro". O taikant konkrečiai mini darželiams tai atrodytų maždaug taip: " Mūsų darželis toks ir toks, maitiname taip ir taip, miega vaikai taip ir taip, ugdomi taip ir taip, aukletojos tokios ir tokios ir t.t." Tačiau ar pasakoma, kad darželis įstatimiškai nelegalus? Arba "Mūsų darželio netikrina jokios inspekcijos, taigi maistą laikome, apdorojame ir paruošiame pagal savo žinojimą, higienos laikomės pagal savo supratimą" ir dar: "ugdymo programą ir dienotvarkę sudarome patys, ji nėra patvirtinta švietimo ir mokslo ministerijos "(ji gali būti superinė bet visgi nepatvirtinta) Aš kalbu būtent apie tokį akių pudrinimą, arba tiksliau "visų kortų neatskleidimą".
Aš tikrai nesistengiu sumenkinti tavęs kaip žmogaus ar veiklos kuria užsiimi, aš tiesiog už legalumą, dėl visų - tėvų, vaikų, auklėtojų ir sąvininkų gerovės. Pasakysi neapsimoka, per sunku, gal net neįmanoma, tai mano patarimas būtų - lyskit seimūnams į akis, eikit į švietimo ir mokslo ministeriją, eikit į spaudą, kad primtu kokius įstatymus ar gaires tokiam darbui su vaikais. Gal tavęs vienos nepaklausys, bet jūsų juk ne viena ir ne dvi, susiburkit kelios o gal net kelioliką ir manau tikrai kažko pasieksit Va to ir linkiu