Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimyniniai/namudiniai "darželiai"

QUOTE(kamilyte @ 2007 01 16, 17:42)
Jeruzalėje Pievų g. tai žinau tą darželį. Buvom vasarą apsidairyti, nelabai man ten patiko aplinka. Reikės nueiti dar kartą, gal dabar kitom akim pasižiūrėsiu  smile.gif  Bet ar vis dar gyvuoja tas kitas? Nieko apie jį negirdėjau. Spėju, kad to Valdorfinio jau nebėr?  g.gif

Valdorfinis persikėlė į nemenčinės plentą (o buvo puikus darželis wub.gif )
Atsakyti
Sveikos mamytes,
ar butu norinciu vesti savo vaikucius i toki mini-darzeli Gudeliuose (prie Lazdynu) Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(lialia1 @ 2007 01 24, 13:32)
Sveikos mamytes,
ar butu norinciu vesti savo vaikucius i toki mini-darzeli Gudeliuose (prie Lazdynu) Vilniuje?

Čia man labai įdomu, jei kažką planuosit, norečiau ir aš info i az. Beje, kokio amžiaus vaikučiams būtų ir keliems?
Atsakyti
sveikute!as gyvenu vilniuje,virsuliskese.mano dukrytei 1.5m

man per toli sad.gif Ieskau Fabijoniskese, netoli Jovarelio ar Mandarino.
Atsakyti
sveikos mamytes, va kaip tik siandien gime tokia mintis priziureti dar viena vaikuti savo namuose. pati suginu metu ir dvieju men suneli. kaip manot ar atsirastu mamu norinciu svetimuose namuose palikti savo maziuka?
Atsakyti
ax.gif o as savo maziukus, vesiu nuo rugsejo i toki darzeli Pasilaiciuose, ten kiek zinau yra legalus, nes kitaip bijociau kaip ir nelegaliu auklyciu blush2.gif Tai mamytes irgi pasiziurekit ar tvarkoje dokumentai, kaip maitins, kur miegelio eis vaikuciai, nes manau nors elemtarios higienos taisykles turi buti........nes kol radau si "darzeli" keletoje apsilankeme tai doh.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šiame skyrelyje draudžiami
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 22 rugpjūčio 2007 - 01:06

As ieskau tokio Minidarzelio Kaune ax.gif
Gal kas zinote toki? 4u.gif
Atsakyti
aš ieškau aplink Justiniškes nuo rugsėjo planuočiau leisti 4u.gif dukrytei butų 1,7m
gal galima kontaktus į až , norėčiau susipažinti, pasižiūrėti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 29 gegužės 2007 - 21:23
Gal kas gali pasakyti,kiek kainuoja tokie mini darzeliai?
Atsakyti
Gal yra klaipėdiečių, besidominčių šia idėja? ax.gif
Gal bendrom jėgom galėtume sukurti ką nors panašaus į naminį vaikų darželį? g.gif

Mes gyvename Tauralaukio rajone. Atsiliepkite, besidominčios mamos 4u.gif
Atsakyti
Va as irgi iš Klaipėdos smile.gif gal pasmus yra jau toksai darželis smile.gif
Atsakyti