Šiandien aš susitariau su mamyte, auginančia savo 3 mėn. dukrytę, kad ir mano pyplį pasaugos , tiesa, man kol kas tik porai valandėlių per dienelę reikia, bet juk nesvarbu, svarbu, kad problema išspręsta O kaip jai seksis matysim ateity ir būtinai jums papasakosiu
QUOTE(vitta @ 2006 01 09, 12:33)
Šiandien aš susitariau su mamyte, auginančia savo 3 mėn. dukrytę, kad ir mano pyplį pasaugos , tiesa, man kol kas tik porai valandėlių per dienelę reikia, bet juk nesvarbu, svarbu, kad problema išspręsta O kaip jai seksis matysim ateity ir būtinai jums papasakosiu
oi, kaip faina, o kaip man susirast?
QUOTE(Janike @ 2006 01 09, 20:16)
oi, kaip faina, o kaip man susirast?
Aš parašiau skelbimą savo name, po 3 dienų paskambino , sėkmės paieškose
QUOTE(Pelene @ 2006 01 10, 00:36)
Tai cia forume rasykit ir tikrai susirasit mamyte - auklyte
Aš supermamos skelbimuose buvau rašius, bet niekas taip ir neatsiliepė
QUOTE(aziza @ 2006 01 06, 18:48)
nu, bet cia kas kita cia reikia bendrauti visa laika tik su vienu zmoguciu, ir kaip gi jo nemylesi
Neiskenciau neisiterpus.As dirbu aukle.Tikriau padedu studentei.Kai jai reikia iseiti i paskaitas,uzsiemimus ar egzus.Ir tikrai dirbu ne del pinigu,o del to kad labai myliu mazus vaikus.Gal nuskambes neitikinamai,bet tai tikra tiesa.As budama kokiu 9-10 metu,jau padejau priziureti kaimynei vaikeli.Kasdien po pamoku kuo greiciau lekdavau pas juos.Kaimyne patikedavo man dukryte nuo pat gimimo.Taip ja globojau iki kol pradejo eiti i darzeli.
Kodel zmones gali myleti kates,sunis, o negali jausti to pacio vaikams ! (beje as labai myliu ir pastaruosius).
Mano priziurimai mergytei 8 men.Ji labai faina .As jos pasiilgstu,kai nerieikia dirbti.Mano pacios vaikai jau paaugliai. Su jais viskas sudetingiau Mamos,kuriu vaikeliai mazuciai-negalvokit,kad kai jie paaugs,jog bus lengviau Na gal tas laikas,kai vedi i darzeli,siek tiek lengvesnis.O po to,kuo toliau i miska,tuo daugiau medziu!
Sekmes ieskant geru aukliu!
Kaip as noreciau kad Klaipedoje atsirastu tokiu mamyciu, kurios noretu priziureti ir mano suneli kartu su savo vaikeliu. Jau dabar pergyvenu ka reiks daryti, kai Aistukui sueis metai ir man reiks gryzti i darbeli.
O gal kartais yra Klaipedoje tokiu auklyciu?
O gal kartais yra Klaipedoje tokiu auklyciu?
Labas!
Ami, norėjau paklausti, kas nulėmė tokį Tavo apsisprendimą: ar noras pačiai ilgiau pabūti su savo vaikučiais ar kitos priežastys. Klausiu todėl, kad pačiai tokia mintis kilo. Tiesiog vyras, matydamas kaip pasikeitė mano požiūris į mažus kūdikėlius, pasiūlė. Taip galėčiau ilgiau pati prižiūrėti vaikutį, o karjera, ką padarysi, turės palaukti... Savajį prižiūriu itin kruopščiai. Manau, kad bet kuri gera auklė turi labai sažiningai prižiūrėti vaikučius.
Ami, norėjau paklausti, kas nulėmė tokį Tavo apsisprendimą: ar noras pačiai ilgiau pabūti su savo vaikučiais ar kitos priežastys. Klausiu todėl, kad pačiai tokia mintis kilo. Tiesiog vyras, matydamas kaip pasikeitė mano požiūris į mažus kūdikėlius, pasiūlė. Taip galėčiau ilgiau pati prižiūrėti vaikutį, o karjera, ką padarysi, turės palaukti... Savajį prižiūriu itin kruopščiai. Manau, kad bet kuri gera auklė turi labai sažiningai prižiūrėti vaikučius.
QUOTE(adiav @ 2006 02 27, 12:35)
Na as kai priziurejau kaimynu berniuka tai jau labai nelengvas darbelis buvo. Abu kaip pavydo scenas uzkele tai ir vaiksciojau su dviem mazyliais ant ranku Gerai, kad tik vienas is ju svere 12 kg
Tai reikia pratinti savo mazyli ir prie kitu vaikuciu, nes kai susilauksi antro bus labai sunku dalintis mamyte
QUOTE(ciobrelis77 @ 2006 03 02, 20:41)
Sveikos
Kaip manote, ar atsirastu mamyciu, auginanciu savo vaikeli, norinciu ir galinciu priziureti ir mano mergyte savo namuose? Jai tuoj bus 9 menesiai. Ne iskart, po menesio kokio
Kaip manote, ar atsirastu mamyciu, auginanciu savo vaikeli, norinciu ir galinciu priziureti ir mano mergyte savo namuose? Jai tuoj bus 9 menesiai. Ne iskart, po menesio kokio
man kazkada buvo kilusi mintis, kai didiji nuvedu i darzeli apsiimt priziuret dar viena vaika, bet poto pamasciau, savo atiduosiu i svetimas rankas ir pati svetima paimsiu. Negrazu butu is mano puses manau , tad ziuriu abu savo .
O katros po viena savo turi tai manau atsirastu tokia kuri ir kita dar galetu priziureti