QUOTE(aziza @ 2006 01 04, 13:06)
neturiu dar vaikuciu, bet kazkaip bandau isivaizduoti tokia situacija as gal nenoreciau, kad tuo paciu priziuretu ir mano ir savo vaikuti nes manau, kad daugiau demesio skirs savajam, jei jau truputi didesni ir susipyks tai bars manaji ir gali but net taip, kad koki saldaini ar kita skanesta geriau duos savajam. Gal as klystu, bet cia tik mano nuomone
as savo namuose priziuriu 3 vaikus,du ne mano.amzius abu uz mano jaunesni 8 men.kodel as turiu issiliet ant svetimo vaiko?as ir ant savo stengiuosi nerekaut,jei jauciu kad artinasi pms geriau tablete valerijonu ryte ikalu.
kodel galvoji,kad aukle savo namuos saldainiu neturi??
QUOTE(Simuko @ 2006 01 04, 13:16)
O mane visai tenkintu tokia situacija, ypac jei vaikuciai bendraamziai. Tik klausimas ar pati aukle-mamyte susitvarkytu
o mokejimas tai issivaizduoju nieko nesistkirtu nuo tradicinio
o mokejimas tai issivaizduoju nieko nesistkirtu nuo tradicinio
susitvarko
QUOTE(leliune @ 2006 01 04, 14:13)
Na aš irgi tame daug pliusų išžiūrėjau:
1) vaikutis žaidžia su bendraamžiu, o ne su kokia bobute žiūri serialus;
2) tavo namuose nieks nenaršo po tavo daiktus, randi juos tokius, kokius ir palieki, nes vaikas pas auklę;
3) vaikas po truputi pratinasi prie bendravimo su bendraamžiais i r svetimais (savoiškas pasiruošimas darželiui)
4) skirtingai nuo darželio, pas tvarkingą auklę nesiautėja namuose virusai ir tt
Tačiau man rūpi, kaip abu mažyliai migdomi pietų (viename kambaryje ar atskirai?) O kaip tada, jei miegojimo laikas skiriasi? Juk kai kurie to paties amžiaus mažiai miega 2 kartus per dieną, o kiti tik valandą ir tai per vargus užmigdyti....
Ir dar įdomu, kaip daroma tokiais atvėjais, jei vienas iš mažyliu suserga Juk mama, prižiūrinti dar vieną vaikutį, nenorės, kad jos mažiukas irgi būtų apkrėstas, o ta mama, kuri veda vaiką pas auklę gali nenorėti imti biuletenio... įdomu, kaip tada
1) vaikutis žaidžia su bendraamžiu, o ne su kokia bobute žiūri serialus;
2) tavo namuose nieks nenaršo po tavo daiktus, randi juos tokius, kokius ir palieki, nes vaikas pas auklę;
3) vaikas po truputi pratinasi prie bendravimo su bendraamžiais i r svetimais (savoiškas pasiruošimas darželiui)
4) skirtingai nuo darželio, pas tvarkingą auklę nesiautėja namuose virusai ir tt
Tačiau man rūpi, kaip abu mažyliai migdomi pietų (viename kambaryje ar atskirai?) O kaip tada, jei miegojimo laikas skiriasi? Juk kai kurie to paties amžiaus mažiai miega 2 kartus per dieną, o kiti tik valandą ir tai per vargus užmigdyti....
Ir dar įdomu, kaip daroma tokiais atvėjais, jei vienas iš mažyliu suserga Juk mama, prižiūrinti dar vieną vaikutį, nenorės, kad jos mažiukas irgi būtų apkrėstas, o ta mama, kuri veda vaiką pas auklę gali nenorėti imti biuletenio... įdomu, kaip tada
kol turejau 2 ir buvo visai maziukai miegojo vienam kambary,o kai atsirado trecias,be to paaugo tai migdau atskirai,nes eme budint vieni kitus,isdykaut.
dabar mano vaikas pietu visai nemiega,bet vienas jis ramus:ziuri filmukus,lipdo,piesia,puzles tveria.
na mes lengvom ligom sergam kartu,pas mus toks mini darzelis,tai jei jau snargliuojam tai visi trys.as asmeniskai suinteresuota,kad mano vaikas uzsikrestu ir persirktu visokiom infekcijom bus mokykloj ar darzeli lengviau.
sunkiu ligu metu,kai vaikui reikia ipatingo stebejimo mamos i darba neina,bet taip buvo tik karta,kai vienas is maziu ausu uzdegimu su auksta temperatura sirgo...
vitaminus,vaistus sugirdyt,nosi nusluostyt,kompresus uzdet ir pan.kiekviena aukle gali ir privalo daryt,juk gauna atlyginima ir sakyciau lt visai nemaza.