Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 16, 01:17)
Man atrodo labai sauniai susitvarkei ir su ekspozicija taip pat drinks_cheers.gif Patinka 4u.gif Kaip pavydziu sniego - pas mus jo nebuna, o iki Skotijos laaaabai toli verysad.gif

Aciu, kaip gerai kad susitvarkiau su wb rolleyes.gif nes ant auto viskas gana melyna buvo doh.gif
Iki sniegucio kalnuose mums apie 45 min. kelio rolleyes.gif O apacioj sniego nebuna...na labai retai ir labai trumpam laikui, arba sninga ir iskart tirpsta.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 01:23)
Aciu, kaip gerai kad susitvarkiau su wb rolleyes.gif  nes ant auto viskas gana melyna buvo doh.gif
Iki sniegucio kalnuose mums apie 45 min. kelio rolleyes.gif O apacioj sniego nebuna...na labai retai ir labai trumpam laikui, arba sninga ir iskart tirpsta.

45min tai visai arti - mums kokias 8 val kelione truktu biggrin.gif gerai pas jus - siaip silta, o va uzsimanai sniego ir maziau kaip uz valandeles jau girdi, kaip po kojom girgzda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 16, 00:25)
O as siandien su dviem portretukais. Laukiu nuomoniu 4u.gif
Vienas is virsaus (avytesss uznese visrusiuka, ziuriu daug kam knieti isbandyt smile.gif )

pirmoji liuks thumbup.gif, o antroji nuobodi tongue.gif ir jos apšvietimas ne kokis.

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 00:47)
Cia nuimta virsaus

nežinau, kuri geriau buvo. ar prieš tai, ar dabar g.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 01:00)
Savaitgali buvom kalnuose. Pora kadru...idomu ar susitvarkiau su WB sniege g.gif

man pirmoji nereali - šviesa, nuotraukos gylis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif be žodžių. antroji ir patinka, bet ne taip kaip pirmoji tongue.gif
o trečios nematau g.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 16, 01:10)
o mano foto bus kardinaliai priešinga wyshniuko berniukėliams... bandau avytess cross processing'ą vieną..

o man visai patinka. reiks ir man išbandyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 16 sausio 2008 - 08:12
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 16, 01:25)

Man abu patinka, abu su nuotaikom, tik skirtingom smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 02:00)
Savaitgali buvom kalnuose. Pora kadru...idomu ar susitvarkiau su WB sniege g.gif

Kuo puikiausiai susitvarkei thumbup.gif Tik trecios nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 16, 08:11)
man pirmoji nereali - šviesa, nuotraukos gylis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif be žodžių. antroji ir patinka, bet ne taip kaip pirmoji  tongue.gif
o trečios nematau  g.gif

QUOTE(ajas @ 2008 01 16, 08:23)
Kuo puikiausiai susitvarkei  thumbup.gif  Tik trecios nematau  unsure.gif

4u.gif
O trecios nematot todel, kad isemiau biggrin.gif kliuvo kompozicija kaip nufotografuota buvo, todel perkadravau kvadratu ir parodau.
user posted image

ajas, tai tau fotika pavoge? Uzjauciu unsure.gif mirciau ta pacia diena be jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE([B)
wyshnia[/B],2008 01 16, 00:25]
O as siandien su dviem portretukais.

pirmas - wow.. blink.gif thumbup.gif
viskas, einu fotiką parduosiu.. verysad.gif

californiagirl, kažkoks grupinis įkvėpimas Jums su wyshnia užėjo.. puikiai.. PUIKIAI..
jooo.. einu vis tik fotiką parduosiu.. doh.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 16, 01:10)
o mano foto bus kardinaliai priešinga wyshniuko berniukėliams... bandau avytess cross processing'ą vieną..

plaukučiai mėlyni vaiko.. bent jau pas mane taip rodo.. unsure.gif čia taip turi būti?
Atsakyti
Jei norit paziuret kaip kadravimas keicia ir stiprina erdves ispudi - paziurekit idemiai i californiagirl nuotrauka, kur berniukas roges traukia smile.gif Kartais uztenka nors mazycio fotiko pakreipimo ir kartais uz zmogaus esanti plytu siena (statmena kadrui), tarsi apgaubia ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 09:48)
ajas, tai tau fotika pavoge? Uzjauciu unsure.gif  mirciau ta pacia diena be jo doh.gif

Man gun_rifle.gif Žinok, taip ir jaučiuosi verysad.gif
O kai fotiko nebėra, tai dar labiau reikia, ir nuolat "gerų" kadrų matau aplinkui cool.gif
Gaila, juk buvom suinvestavę, taip sakant, 10 metų į priekį - pirkom geriausią, ką išgalėjom verysad.gif
Jaučiu, nusipirksiu kišeninę muilinukę už 100 baksų ir mesiu šį žalingą įprotį (fotografavimą) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 08:48)
4u.gif
O trecios nematot todel, kad isemiau biggrin.gif  kliuvo kompozicija kaip nufotografuota buvo, todel perkadravau kvadratu ir parodau.

ir vėl aš be žodžių thumbup.gif tu ką nors darai su spalvom?

QUOTE(sayonara @ 2008 01 16, 09:02)
viskas, einu fotiką parduosiu.. verysad.gif

dabar aš tą patį pasakysiu - koketuoji? hihihi.gif tongue.gif mirksiukas.gif
ale ir man rankos nusviro nuo tokių spalvų švarumo ir gražumo.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 16, 09:29)
dabar aš tą patį pasakysiu - koketuoji?  hihihi.gif  tongue.gif  mirksiukas.gif
ale ir man rankos nusviro nuo tokių spalvų švarumo ir gražumo.

koketuoju.. aišku.. bet pradedu kartais galvot, gal man nepretenduot į kažką panašaus ir likti savo šeimyninio albumo stadijoj? doh.gif
Atsakyti
laba laba,
Sansara, priimk ir nuo manęs didžiausius sveikinimus 4u.gif thumbup.gif
jei negaila išduok kada? blush2.gif matau, prašyta pas tave su "pirmaisiais lapais...". tai rudeninukas, a?

Ajas, o tau užuojauta verysad.gif

Puriena, patiko tavo medžiai rūke. aš ten nieko nekeisčiau

Avytess, buvau užsukus į tavo puslapiuką. Nuotraukos neišpasakyto grožio. Ne tik akį gerą turi, bet žmones pasakiškai jauti.

Desiree, ačiū už nuorodą. Viską pasauly galima pamiršt bežiūrint tokias fotografijas...

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 15, 08:00)
Noreciau komentaru, kritikos siam "slapiam portretui is virsaus" ax.gif

man labai gražu, o jau tas švelnumas tiesiog pasaka wink.gif kadravimas man irgi liuks

QUOTE(westa @ 2008 01 15, 16:52)
reikia nuomonės.. kaip manot ar atsispindi nuotaika foto? ar netrukdo tas pagrindas tvoros.. kažkaip bijau, kad saulėtą dieną jis visada bus apšviestas.. ar laukt kitų saulės spindulių  g.gif

nea. negerai. nebėr, to grožio, žinok schmoll.gif pasimetė tarp visų tų detalių...

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 16, 01:25)
Vienas is virsaus (avytesss uznese visrusiuka, ziuriu daug kam knieti isbandyt smile.gif )
O kitas Gusciaus draugo smile.gif Neiprastai rimtas - pozavo  smile.gif

jau tas pirmasis koks gražus doh.gif labai spalvos gražios ir nuotaika liuksiška.

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 02:00)

su wb viskas tvarkoj. spalvos kaip visad labai gražios, o ir nuotraukos nepriekaištingos thumbup.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 16, 02:10)

pati nesu bandžius, bet panašu, kad visai neblogai
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 16, 09:33)
koketuoju.. aišku.. bet pradedu kartais galvot, gal man nepretenduot į kažką panašaus ir likti savo šeimyninio albumo stadijoj?  doh.gif

baik, baik... aš jau susitaikiau su tom depresijom. ateina ir praeina mirksiukas.gif nenorėk per vieną dieną išmokt visko.
Atsakyti