Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Uzuolaida, pavydžiu Miuncheno. perduok jam nuo manęs linkėjimus biggrin.gif
Atsakyti
sveiki visi.
turiu siokiu tokiu problemu, tai uzmeciau visus forumus, nelabai norisi kazka rasyt verysad.gif Ir fotkint sunku, nematau grozio niekur.
Tai
nepagalvokit, kad dingau - ateis sviesesni laikai, vel apsilankysiu wink.gif Skaitineju nuolat, beje wink.gif
Del sarasiuko priekyje - mano aparaciuks yra nikon D40
Atsakyti
Skaitau dabar 13 tema ir stebiuosi, kaip toli jus nuejot blink.gif Pati nepamatyciau nepatikeciau kad galima toki progresa pasiekti 4u.gif Kodel as neprisijungiau anksciau verysad.gif Jauciu as dar ilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai lygiagreciai o ne su jumis unsure.gif

Sillwio, Mindoozai, Sayonara aciu uz komentarus 4u.gif Dabar ir as matau savo nuotraukas kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 15 sausio 2008 - 22:15
Sveikuciai 4u.gif

Siandien truputi maziau pripiurpet thumbup.gif

Californiagirl, portretukas vonioj liuks - kai ryte pamaciau, taip pat kirpt virsu norejau, bet dabar jau nebenoriu - grazus toks, koks yra wub.gif
westos supynes gaila seselyje pasislepe unsure.gif
Mindoozo merginos nuotrauka idomi, ale tai merginai rubai tikrai nepadeda g.gif ir uztamsinti krastai man nesiziuri schmoll.gif

Avytesss - grozis 4u.gif As vis pagalvoju, kodel jus su Desiree ne Kudros klubo nariai g.gif

Anasko, dek nuotraukas, isgirsk kritika ir taip pat eisi 4u.gif

O as siandien su dviem portretukais. Laukiu nuomoniu 4u.gif
Vienas is virsaus (avytesss uznese visrusiuka, ziuriu daug kam knieti isbandyt smile.gif )
user posted image

O kitas Gusciaus draugo smile.gif Neiprastai rimtas - pozavo smile.gif
user posted image

Atsakyti
Oi Wyshnia... atgaiva mano akims. Kitame kambaryje klykia vaikas, o aš žiūriu į tavo nuostabių spalvų foto ir raminuosi.
Pirmoji labai labai nuotaikinga, žaisminga.
Antrojoj norisi tik vos vos spinteles patiesinti. Bet liuks portretai
Atsakyti
Aciu dar karta uz komentarus mano portretui 4u.gif Pabandziau nuimti virsaus, bet man nieko gero tai nedadejo...asmeniskai, man paciai, originaliai nufotografuotas variantas labiau patinka ax.gif Erdves ir oro daugiau, todel kazkaip lengviau atrodo...bet cia man taip smile.gif
Cia nuimta virsaus
user posted image

Wyshniuk, pirmas portretas labai patinka ir nuotaika ir rakursas ir spalvos thumbup.gif
Antras...tiesiog stoviu unsure.gif kadravimas irgi nelabai, netinka man nukirtimas ties alkuniu riba g.gif Antras planas nelabai...
Atsakyti
O man wyshnios antras portretas tikriausiai vienas iš kelių, kuriuose nerėkiu, kad trūksta delnų. Aš žiūriu ir man jų čia nereikia. Labai gerai perteikta nuotaika, tiek spalvom, tiek kūno linijomis.. Kiek nedrąsus, gal kiek išsigandęs... Ai žodžiu. abu patinka jau rašiau.

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 16, 00:55)
O man wyshnios antras portretas tikriausiai vienas iš kelių, kuriuose nerėkiu, kad trūksta delnų. Aš žiūriu ir man jų čia nereikia. Labai gerai perteikta nuotaika, tiek spalvom, tiek kūno linijomis.. Kiek nedrąsus, gal kiek išsigandęs... Ai žodžiu.  abu patinka jau rašiau.

O man truksta si kart... Matant berniuko nedrasia poza, kazkaip norisi matyti visa kuneli ax.gif

Savaitgali buvom kalnuose. Pora kadru...idomu ar susitvarkiau su WB sniege g.gif

user posted image

user posted image

Dar viena...cia su kadravimu irgi nelabai draugauju biggrin.gif ir nukirpau vaikui ranka per sulenkima blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 16 sausio 2008 - 01:20
Wyshniuk, man pirmoji foto labai labai.. nuotaika, spalvos.. antroje jos trūksta ..

o mano foto bus kardinaliai priešinga wyshniuko berniukėliams... bandau avytess cross processing'ą vieną..

user posted image

californiagirl kaip visuomet spalvos nerealios thumbup.gif thumbup.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 16 sausio 2008 - 01:11
Aciu aciu uz komentarus 4u.gif Ir, tiesa sakant, kaip gera, kai nuomones issiskiria biggrin.gif Na man taip pat antroje nieko netruksta - butu maziau, butu per maza, o dabar pats tas atrodo ax.gif O pirma tai kazkaip netiketai gavosi - juk pirmas blynas is virsaus biggrin.gif Ir juk su 1.6 bandziau - gana patenkinta rezultatu smile.gif Tiesa modeliukai labai megstantys fotografuotis pasitaike, aciu jiems biggrin.gif
Labai laukiu daugiau nuomoniu smile.gif

Californiagirl
- as ta apkarpyta varianta dar labiau kirpciau tada - iki kvadratuko turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 16, 01:10)

Californiagirl
- as ta apkarpyta varianta dar labiau kirpciau tada - iki kvadratuko turbut g.gif

Man irgi apkarpytas ne taip ziuris drinks_cheers.gif O kvadratuka irgi bandziau, tada prarandu ir apacios kazkiek, visai nebesiziuri schmoll.gif As pasilieku su originaliu variantu- daug virsaus biggrin.gif Aciu 4u.gif

westa, grazi nuotrauka, bet man cia naturalios spalvos geriau ziurejosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 01:00)
Savaitgali buvom kalnuose. Pora kadru...idomu ar susitvarkiau su WB sniege g.gif

Man atrodo labai sauniai susitvarkei ir su ekspozicija taip pat drinks_cheers.gif Patinka 4u.gif Kaip pavydziu sniego - pas mus jo nebuna, o iki Skotijos laaaabai toli verysad.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 16, 01:10)
o mano foto bus kardinaliai priešinga wyshniuko berniukėliams... bandau avytess cross processing'ą vieną..
californiagirl kaip visuomet spalvos nerealios  thumbup.gif  thumbup.gif ..

na man atrodo, kad PS cross niekada nepakeis, neatstos ar neprilygs juosteliniam - bet idomiai atrodo 4u.gif
Atsakyti