sveiki visi.
turiu siokiu tokiu problemu, tai uzmeciau visus forumus, nelabai norisi kazka rasyt Ir fotkint sunku, nematau grozio niekur.
Tai nepagalvokit, kad dingau - ateis sviesesni laikai, vel apsilankysiu Skaitineju nuolat, beje
Del sarasiuko priekyje - mano aparaciuks yra nikon D40
turiu siokiu tokiu problemu, tai uzmeciau visus forumus, nelabai norisi kazka rasyt Ir fotkint sunku, nematau grozio niekur.
Tai nepagalvokit, kad dingau - ateis sviesesni laikai, vel apsilankysiu Skaitineju nuolat, beje
Del sarasiuko priekyje - mano aparaciuks yra nikon D40
Skaitau dabar 13 tema ir stebiuosi, kaip toli jus nuejot Pati nepamatyciau nepatikeciau kad galima toki progresa pasiekti Kodel as neprisijungiau anksciau Jauciu as dar ilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai lygiagreciai o ne su jumis
Sillwio, Mindoozai, Sayonara aciu uz komentarus Dabar ir as matau savo nuotraukas kitaip.
Sillwio, Mindoozai, Sayonara aciu uz komentarus Dabar ir as matau savo nuotraukas kitaip.
Sveikuciai
Siandien truputi maziau pripiurpet
Californiagirl, portretukas vonioj liuks - kai ryte pamaciau, taip pat kirpt virsu norejau, bet dabar jau nebenoriu - grazus toks, koks yra
westos supynes gaila seselyje pasislepe
Mindoozo merginos nuotrauka idomi, ale tai merginai rubai tikrai nepadeda ir uztamsinti krastai man nesiziuri
Avytesss - grozis As vis pagalvoju, kodel jus su Desiree ne Kudros klubo nariai
Anasko, dek nuotraukas, isgirsk kritika ir taip pat eisi
O as siandien su dviem portretukais. Laukiu nuomoniu
Vienas is virsaus (avytesss uznese visrusiuka, ziuriu daug kam knieti isbandyt )
O kitas Gusciaus draugo Neiprastai rimtas - pozavo
Siandien truputi maziau pripiurpet
Californiagirl, portretukas vonioj liuks - kai ryte pamaciau, taip pat kirpt virsu norejau, bet dabar jau nebenoriu - grazus toks, koks yra
westos supynes gaila seselyje pasislepe
Mindoozo merginos nuotrauka idomi, ale tai merginai rubai tikrai nepadeda ir uztamsinti krastai man nesiziuri
Avytesss - grozis As vis pagalvoju, kodel jus su Desiree ne Kudros klubo nariai
Anasko, dek nuotraukas, isgirsk kritika ir taip pat eisi
O as siandien su dviem portretukais. Laukiu nuomoniu
Vienas is virsaus (avytesss uznese visrusiuka, ziuriu daug kam knieti isbandyt )
O kitas Gusciaus draugo Neiprastai rimtas - pozavo
Aciu dar karta uz komentarus mano portretui Pabandziau nuimti virsaus, bet man nieko gero tai nedadejo...asmeniskai, man paciai, originaliai nufotografuotas variantas labiau patinka Erdves ir oro daugiau, todel kazkaip lengviau atrodo...bet cia man taip
Cia nuimta virsaus
Wyshniuk, pirmas portretas labai patinka ir nuotaika ir rakursas ir spalvos
Antras...tiesiog stoviu kadravimas irgi nelabai, netinka man nukirtimas ties alkuniu riba Antras planas nelabai...
Cia nuimta virsaus
Wyshniuk, pirmas portretas labai patinka ir nuotaika ir rakursas ir spalvos
Antras...tiesiog stoviu kadravimas irgi nelabai, netinka man nukirtimas ties alkuniu riba Antras planas nelabai...
QUOTE(Desiree @ 2008 01 16, 00:55)
O man wyshnios antras portretas tikriausiai vienas iš kelių, kuriuose nerėkiu, kad trūksta delnų. Aš žiūriu ir man jų čia nereikia. Labai gerai perteikta nuotaika, tiek spalvom, tiek kūno linijomis.. Kiek nedrąsus, gal kiek išsigandęs... Ai žodžiu. abu patinka jau rašiau.
O man truksta si kart... Matant berniuko nedrasia poza, kazkaip norisi matyti visa kuneli
Savaitgali buvom kalnuose. Pora kadru...idomu ar susitvarkiau su WB sniege
Dar viena...cia su kadravimu irgi nelabai draugauju ir nukirpau vaikui ranka per sulenkima
Aciu aciu uz komentarus Ir, tiesa sakant, kaip gera, kai nuomones issiskiria Na man taip pat antroje nieko netruksta - butu maziau, butu per maza, o dabar pats tas atrodo O pirma tai kazkaip netiketai gavosi - juk pirmas blynas is virsaus Ir juk su 1.6 bandziau - gana patenkinta rezultatu Tiesa modeliukai labai megstantys fotografuotis pasitaike, aciu jiems
Labai laukiu daugiau nuomoniu
Californiagirl - as ta apkarpyta varianta dar labiau kirpciau tada - iki kvadratuko turbut
Labai laukiu daugiau nuomoniu
Californiagirl - as ta apkarpyta varianta dar labiau kirpciau tada - iki kvadratuko turbut
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 16, 01:10)
Man irgi apkarpytas ne taip ziuris O kvadratuka irgi bandziau, tada prarandu ir apacios kazkiek, visai nebesiziuri As pasilieku su originaliu variantu- daug virsaus Aciu
westa, grazi nuotrauka, bet man cia naturalios spalvos geriau ziurejosi
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 01:00)
Savaitgali buvom kalnuose. Pora kadru...idomu ar susitvarkiau su WB sniege
Man atrodo labai sauniai susitvarkei ir su ekspozicija taip pat Patinka Kaip pavydziu sniego - pas mus jo nebuna, o iki Skotijos laaaabai toli
QUOTE(westa @ 2008 01 16, 01:10)
o mano foto bus kardinaliai priešinga wyshniuko berniukėliams... bandau avytess cross processing'ą vieną..
californiagirl kaip visuomet spalvos nerealios ..
californiagirl kaip visuomet spalvos nerealios ..
na man atrodo, kad PS cross niekada nepakeis, neatstos ar neprilygs juosteliniam - bet idomiai atrodo