Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 01 15, 20:20)

westa, vis supynes kankini  hihihi.gif man ir supynės pranyko fone.

nu matai, jau parduotuvėj mėsas kankint pradėjau biggrin.gif

ei gi ND jau baigės .. reik eit balsuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 15, 16:02)
įmečiau vėl savo seriją su mėsytėm.. gramzdins tai gramzdins į pelkę.. kam įdomu ČIA Peppi   mirksiukas.gif

drąsia petaką daviau.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 15, 12:22)
Sansara, vis pamirštu tave pasveikinti 4u.gif  Linkiu mėgautis nepakartojama būsena nestuke.gif

man kaip žirafai per ilgą kaklą, kol daėjo su kuo Sansarą sveikinat doh.gif blush2.gif
aš ir prisijungiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 15, 20:24)
nu matai, jau parduotuvėj mėsas kankint pradėjau  biggrin.gif

egi nesuspėjau užmatyt prieš tai doh.gif biggrin.gif visai įdomi serija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 15, 20:24)
drąsia petaką daviau.

QUOTE(bite maja @ 2008 01 15, 20:27)
egi nesuspėjau užmatyt  prieš tai doh.gif  biggrin.gif visai įdomi serija thumbup.gif

ačiū smile.gif ... toli gražu ne šedevras, bet norėjosi kažko kitokio, įdomesnio.. smile.gif .. pabandžiau. užteko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 15, 20:36)
ačiū  smile.gif ... toli gražu ne šedevras, bet norėjosi kažko kitokio, įdomesnio..  smile.gif .. pabandžiau. užteko  smile.gif

kaip ir su mano centais, kiek kitoks žvilgsnis į įprastus dalykus, tai ir duoda savų dividendų.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 14, 15:44)
Mes rytoj isvykstam pasizmoneti i Miunchena. Ir planuoju mums  kovui kelione i Meksika arba Thailanda thumbup.gif  (na va, dar ir kelioniu agente).

žiūrėk dar susitiksim Meksikoj mirksiukas.gif mes ir planuojam kovo mėnesį ax.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 14, 16:06)
Papeizažinau šiandien. Niūrios lietuviškos spalvos...

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif labai gražios spalvos. tik man tas didelis medis šiek tiek maišo ax.gif bet šiaip tikrai labai labai patinka.

QUOTE(ajas @ 2008 01 14, 16:08)
O man visiška depresija  angel_sadangel.gif
Vis dar seku su pavydu šią temą, bet pati nefotkinu, nes mano fotika D200 su superiniu objektyvu, blykste ir kitais pribumbasais, tvarkingai sukrautais į tašę, pavogė  verysad.gif  Namie liko tik pigusis 50 mm objektyvas.

bjaurybės verysad.gif tikrai labai liūdna verysad.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 14, 17:06)
***nuotrauką išmėiau***

ale aš dar spėjau vakar užmatyt tongue.gif ir pasirašau po Sansaros komentaru drinks_cheers.gif negi tu čia taip po atostogų pavargai?
Atsakyti
prabalsavau, o dabar vėl nuėjau pažiūrėt ir neradau kelių foto... kam ir kas išėmė????????? blink.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif aš dar balsų daviau tai fotkei .. ką dabar daryt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 15 sausio 2008 - 20:52
Avytess, va Kodak Portra pavyzdžiai, matytos nuotraukos:

Ši 400VC (vivid color) - pagyvintos spalvos

user posted image

Ši 400NC (natural color) - natūralios spalvos

user posted image

Matai aš visuomet renkuosi Kodak juostą, dar nuo senų muilinės laikų, tai dabar pradėjus jau su veidrodiniu į juostą fotografuot ieškojau geresnės Kodak (gražesnių spalvų), tai išgirdau apie tokią Portra, pabandžiau ir greta palyginau su paprasta Gold, spalvų skirtumas akivaizdus, ryt įdėsiu ir Gold pavyzdį, dabar jau nebeskenuosiu, einu vyrui vakarienės daryt biggrin.gif Tai vat apie Fuji kažkaip niekad nemąstydavau, bet dabar žiūriu, kad labai patinka tavo nuotraukų spalvos, reiks užsiprekint ir šitų biggrin.gif Nes matai Portra kainuoja virš 20Lt blink.gif bankrutuot galima.. taupau taupau kadrus blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 14, 17:55)
as siandien pazaidziau su sviesa ir jb...fotografavau savo ligoniuka verysad.gif
kai kur plaukuciai apsviesti, idomu ar trukdo, specialiai atidengiau langa...

man kompoziciškai kažkas ne taip g.gif ar tai erdvės trūksta...

QUOTE(avytess @ 2008 01 14, 19:36)
Aš tai va neseniai vaikų fotografijos puslapiuką susikūriau, įmetu linką, gal kam idomu bus:)

su didžiausiu malonumu peržiūrėjau thumbup.gif labai gražią sesutę turi biggrin.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 14, 20:17)
Šiandien buvau darbo reikalais Palangoj. Na, aišku, valandėlę pasivaikščiojau. Liudnoka kurorte...

labiausiai patinka antra ir trečia.
Atsakyti
westa, matyt kažkas per jautriai į komentarus sureagavo g.gif na bet prasidėjus balsavimui, jau negražu išimti... pati kartą tokioj situacijoj buvau. kai prabalsavau, o dvi foto kuriom daviau balsų ir dingo. jaučiaus nusivylus, nes norėjau pagirt tas foto, o gavos į balą viskas. tikiuos autoriai ne per jautriai sureagavo į kokį mano komentarą g.gif
Atsakyti
Aš taip pat balsavau už vieną tų nuotraukų. Bet taip jau ir paliksiu. Nebeisiu iš naujo balsų skirstyti.
Kad ir kokios išėmimo priežastys, savo nuomonę išsakiau balsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 15, 21:11)
Aš taip pat balsavau už vieną tų nuotraukų. Bet taip jau ir paliksiu. Nebeisiu iš naujo balsų skirstyti.
Kad ir kokios išėmimo priežastys, savo nuomonę išsakiau balsu  4u.gif

aš irgi taip nusprendžiau..
Atsakyti