Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 15, 08:00)

Noreciau komentaru, kritikos siam "slapiam portretui is virsaus" ax.gif

Man labai patiko smile.gif Ir tonai ir zvilgsnis smile.gif Ir sukuosena tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 15, 17:14)
varysim į jūrų muziejų fotografuot paslapčiom.. hihihi.gif

as tai pirksiu leidima uz 5 litus biggrin.gif
tu kaip vietine galesi gaudyt extryma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 15, 10:58)
labai patiko, vaikas man cia kaip tos visu fotkintos orchidejos biggrin.gif

Geras palyginimas...orchideja biggrin.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 15, 12:22)
Vonioje man rasoja objektyvas - neturiu nuotraukų

Rimtai? Idomu nuo ko priklauso....pas mane nerasoja g.gif Gal nuo patalpos dydzio... arba vandeni per karsta leidi biggrin.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 15, 12:45)
Tiesa, Californiagirl, su pra4jusiu tortadieniu tavo berniuką. Tik neparašei kurio buvo

Aciu, Desiree 4u.gif Mano viduriniui Berniukui 5 suejo ax.gif

QUOTE(avytess @ 2008 01 15, 15:35)
Labai gražu, aš nieko nekeisčiau, man čia viskas super

Dekui 4u.gif
Dauguma sako kirpti virsu, tai pabandysiu paziureti kaip pakirpus atrodo smile.gif
avytess, visos tavo fotografijos nerealios wub.gif Vakar pries miega dar vaiku nuotraukas ziurejau....dusavau atsisedus biggrin.gif nu be galo, be krasto wub.gif wub.gif wub.gif Laimingi vaikai, kurie tures tavo nufotografuotas nuotraukas 4u.gif

Aciu visiems uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
juostinuku zinoves ir megejos (-ai), koki juostinuka patartumet nusipirkt pradziai - gali buti naudotas, noreciau pabandyt, paziuret, ar patiks g.gif Kzk itariu, kad patiks, tai nesinori jau pacio prasciausio imt. bet ir mandro nereik 4u.gif
Atsakyti
kažką radau besiknisdamas kompe smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 15, 18:25)
juostinuku zinoves ir megejos (-ai), koki juostinuka patartumet nusipirkt pradziai - gali buti naudotas, noreciau pabandyt, paziuret, ar patiks g.gif Kzk itariu, kad patiks, tai nesinori jau pacio prasciausio imt. bet ir mandro nereik 4u.gif

gal koks tevelis ar dede turi lentynoje apdulkejusi Zenita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 15, 17:27)
čia galima parsisiųst action daryti cross processing imitacijai su PS. pabandžiau, visai indomiai gaunasi biggrin.gif Vadinasi action "Editorial Lomo"  4u.gif ten vienu kartu du action parsisiunčia, vienas švelnus, kitas toks kontrastingesnis.  4u.gif

O kurioj vietoj PS jis atsiranda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 15, 16:52)
reikia nuomonės.. kaip manot ar atsispindi nuotaika foto? ar netrukdo tas pagrindas tvoros.. kažkaip bijau, kad saulėtą dieną jis visada bus apšviestas.. ar laukt kitų saulės spindulių 

Pradingo šį kartą tavo sūpynės tarp kitų detalių mirksiukas.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 15, 17:02)
įmečiau vėl savo seriją su mėsytėm.. gramzdins tai gramzdins į pelkę..

Va dabar daug geriau atrodo thumbup.gif Šaunuolė, kad nepatingėjai ir padirbėjai su PS. Čia spalvų tikrai reikėjo, o padedant Sillwio jos super gavosi 4u.gif
Gaila, kad aš angliškai visiškai nieko nesuprantu, tai neišėjo man tos vinjetės uždėti verysad.gif Jaučiuosi aš dabar visiška tundra blush2.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 15, 19:14)
Rimtai? Idomu nuo ko priklauso....pas mane nerasoja g.gif  Gal nuo patalpos dydzio... arba vandeni per karsta leidi biggrin.gif
Dauguma sako kirpti virsu, tai pabandysiu paziureti kaip pakirpus atrodo smile.gif
avytess, visos tavo fotografijos nerealios wub.gif  Vakar pries miega dar vaiku nuotraukas ziurejau....dusavau atsisedus biggrin.gif  nu be galo, be krasto wub.gif  wub.gif  wub.gif  Laimingi vaikai, kurie tures tavo nufotografuotas nuotraukas 4u.gif

Mano vonioje irgi labai rasoja fotoaparatas blush2.gif Na bet pas mus vionios kambarys labai mažas, o vanduo tikrai karštokas būna, tad nieko keista. Į vonią dabar tik muiline nešuosi, nes ne taip gaila bigsmile.gif O šlapias portretas man labai patiko wub.gif Nėra tau ko dūsauti žiūrint į kitų fotografų nuotraukas, nes ir tavo vaikų foto nuostabios 4u.gif
Prisijungiu prie pavėluotų sveikinimų tavo sūneliui gimimo dienos proga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 15, 19:54)
O kurioj vietoj PS jis atsiranda? blush2.gif

prie Action (šalia History)
jei paspaudus 2 k ten neatsiranda automatiškai, tai paprasčiausiu tempimo įdėjimo būdu galima ten įdėt 4u.gif
niu ką? marš visi balsuot lotuliukas.gif

Ca_girl, tu man e-mail persiųsk į Až, neturiu kur depresyvią foto siųst blush2.gif

Mindoozas, kažkas toj foto yra kabinančio, ale kaip moteriai tai man pirmiausia vaizdas už rūbų kliūna. o tiksliau už liemenuko rėmų, kurie darko man vaizdą ir daro jį žemišku apakalbų objektu
plius tai, kad ji kalba kažką, daro foto asmeninio pobūdžio... g.gif
Atsakyti
Mindoozas man kaip ir Sansarai nepatinka apranga.. kažkaip tie bėgiai lyg tokia senove dvelktų, o ji taip netinkamai prie tos aplinkos apsirengus g.gif

o aš gavau vadovo leidimą jo foto dėt į kūdrą.. rolleyes.gif .. tai da vienas darbelis kuriuo džiaugiuos ..užtat jis visai nesuprato mano supynių biggrin.gif
Atsakyti
vilnietėms turiu klausimą: ar kuri nors Pilaitėj ar aplink gyvenate? smile.gif
Atsakyti
tik nepasirodyk kelias dienas doh.gif

QUOTE(avytess @ 2008 01 15, 15:35)
Man crossinimas patinka tuo, kad bent jau mano portretuose gaunasi tokios nereliai sodrios spalvos, kazkas tarp skaidres ir paprastos juostos. Jei kas fotkina juosta ir nėra bandęs, siūlau būtinai pabandyti:))
va pora pavyzdžių:

būtinai reiks išbandyt, nes tavo pavyzdžiai nerealūs thumbup.gif

california, man kadravimas šiek tiek kliūna tavo nuotraukos g.gif net nežinau kodėl.

westa, vis supynes kankini hihihi.gif man ir supynės pranyko fone.

Atsakyti