Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 01 20, 16:35)

jau sudėjau, prašom vėl apsilankyti smile.gif

jei negaila slaptazodzio,tai labai noreciau pamatyt jus susitikima ax.gif
Sansara,sveikinu su pirkiniu ir teisem 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sayonara, ir as noreciau slaptazodzio 4u.gif
Atsakyti
žodžiu, fotkių daug biggrin.gif 4u.gif
tai antradienį vėl pasimatom? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 sausio 2008 - 17:23
kadangi tema į pabaigą, tai gal įsivedam tokią taisyklę.. kieno paskutinis postas temoj prieš uždarymą, tas ir atidaro naują temą.. ??? kad galėtume be pertraukų bendraut..

kas nemoka atidaryt naujos.. trumpai parašau.. prieš atidarydami naują temą pacituojat pirmą mūsų psl žinutę, o atidarant jau visa žinutė atsiras, tik reikia ištrint pirmą ir pasutini quote su skliaustukai

a tinka tokis pasiūlymas ? g.gif ..

o kol pasiūlymą apsvarstysim, galiu ir aš užvest naują smile.gif
Papildyta:
NAUJA TEMA

egi damušam senąją... einu foto žiūrėt ax.gif
Atsakyti
[quote=Anasko,2008 01 20, 13:48]
Sansara , o kodel tu pirkai fiksuoto zidinio, o ne zoominio? Tik del fokuso? Nes nezinau apie ka man pradeti svajoti ar apie ta ar ana blush2.gif biggrin.gif
turiu kit'ą 18- 55 mm ir esu pakankamai su juo susidraugavus, visa bėda su fotografavimu namie. mano per tamsus ir per daug didelė diafragma gaunasi priartinus vaizdą (o taip dažniausiai vaiką fotografuoju), tai visas buto dekoras patenka su visomis detalėmis kadran, nes fonas nebeturi kur išsiplauti.
norėjau gražiai piešiančio (fiksuoto židinio visada perspjaus zoomus), norėjau su mažesne diafragmos reikšme (1,8 man yra jau tokia egzotika, po mano 3,5 ir tai tik esant 18 mm nutolinimui doh.gif ), plius tai nulemia šviesumą, kad dieną bute gerai gaunasi. kaina ne per didelė (tiksliau tikrai nedidelė kaip objektyvui su tokia kokybe, 499 lt šiais laikais tuoj bus visai ne suma biggrin.gif), tai vat ir turiu. norėčiau savo kit'ą pakeist, bet kažkaip sąžinė neleidžia pirkti antrą panašių židinio nuotolių objektyvo, kad ir geriau piešiančio... blush2.gif juolab tikrai esu susidraugavus su senu, kad ir prastesniu blush2.gif
todėl ir kitas jei bus pirkinys, bus kažkas kas neperdengs kit'o pilnai. arba plačiakampis (nors dar nelabai to poreikio jaučiu), arba makro koks, bet turbūt šis irgi su fiksuotu būtų 85 mm... teleobjektyvui dar tikrai poreikio nėra... ax.gif
žodžiu - dar nežinau ko reikia, o ką turiu - pilnai galiu žaistis blush2.gif o svajok tik apie tai, ką žinai kad tau reikia tongue.gif kai pajusi, kad trūksta kuriam gale ar kurioj reikšmėj, tai ir imk svajot. kol to nepajutai, džiaukis kuo turi ir bandyk perkąsti valdymą...

noriu ir aš susitikimo nuotraukų.
Atsakyti
sansara, idomu, kaip tau sekasi ta 50 jaukint, greit ir as savo tureciau gaut (irgi po kitinio), tai jauciu, panasiai vargsiu smile.gif priedo as dar ir autofokuso neturesiu, va cia man jau didesni nerima kelia, jau dabar po truputi ant savo kitinio su manual treniruojuos
Atsakyti
Gal kas galit ir man slaptazodi atsiusti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
gaziulka, man manual fokusas su 50tuku tik privalumas.... nes zoominti tenka tik kojom, tai dažnai negali nustatyt, kad norima vieta būtų ant fokusuojamos zonos, o jei dar ji kintama, tai visai fokusuoja ką tik nori. + net ir keli cm prie tokios diafragmos gali turėt reikšmės ypač kai akytes gaudai doh.gif todėl 70 proc vis tiek rankiniu fokusuoju, nors mano fotikas ir turi tą varikliuką. dar nežinau ką pagavau, nes šiandienos foto neanalizavau
sunku, po zoomo. ranka vis nori atitolint ar pritraukt vaizdą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 20, 17:54)
gaziulka, man manual fokusas su 50tuku tik privalumas.... nes zoominti tenka tik kojom, tai dažnai negali nustatyt, kad norima vieta būtų ant fokusuojamos zonos, o jei dar ji kintama, tai visai fokusuoja ką tik nori. + net ir keli cm prie tokios diafragmos gali turėt reikšmės ypač kai akytes gaudai  doh.gif todėl 70 proc vis tiek rankiniu fokusuoju, nors mano fotikas ir turi tą varikliuką. dar nežinau ką pagavau, nes šiandienos foto neanalizavau
sunku, po zoomo. ranka vis nori atitolint ar pritraukt vaizdą  lotuliukas.gif

net pavydžiu to atradimo jausmo.. 50-ukas vis tik yra tobulas objektyvas..smile.gif
Atsakyti
Paziurejau susitikimo nuotraukas thumbup.gif Pagrindiniai du veikejai aiskus biggrin.gif Tauras ir inc dekrele wub.gif
O kas tas vyrukas? Nes jis vienintelis ko nepazinau...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti