California! Nuostabus portretas, superinis fono minkštumas, labai gražus j/b, ir kompozicija, nieko nekeisčiau! Super
Ačiū visiem paaiškinusiem apie cross procesą, labai įdomu, o Avytėss pavyzdžiai super! manau ir aš kada bandysiu, tik man reikia susirasti kokį pastovų modelį, nes vaikis atsibodo (manau ir jums)
Sansara, kaip miela
Smagu, kad pradžiuginau, Sansara.
Nes pakankamai ilgai ėjo, jau ir pamaniau, kad nusimetė pašte.
Bet gal ir nėra taip blogai, nes atėjo kaip tik didesnei progai esant.
Sveikinimai didžiausi
Nes pakankamai ilgai ėjo, jau ir pamaniau, kad nusimetė pašte.
Bet gal ir nėra taip blogai, nes atėjo kaip tik didesnei progai esant.
Sveikinimai didžiausi
QUOTE(westa @ 2008 01 15, 15:52)
reikia nuomonės.. kaip manot ar atsispindi nuotaika foto? ar netrukdo tas pagrindas tvoros.. kažkaip bijau, kad saulėtą dieną jis visada bus apšviestas.. ar laukt kitų saulės spindulių
avytess, ui kokios spalvos ... man irgi tokios fotomielos...
avytess, ui kokios spalvos ... man irgi tokios fotomielos...
trukdo ne tvora, o tai, kad sūpynės išnyksta žolėje.. jos visai negavo šviesos, viską susigrobė besotė žolė
QUOTE(sayonara @ 2008 01 15, 15:35)
avytess, labai labai Tau ačiū. atsispausdinau ir pastudijuosiu.
galbūt kvailas klausimas, bet: kokias fotografijas rekomenduotum tokiu būdu apdirbinėti?.. portretus? ką nors kita?
spalvos pasakiškos..
Mano manymu cross procese geriausios nuotraukos gaunasi , kai objektas yra ryshkios spalvos:kelio ženklai, ryškiai mėlyna siena, ryškus drabužiai ir pan., na bent aš į tai bandau orientuotis
Bet aišku labai daug priklauso ir nuo juostos, nes man rodos fotografuojant su kai kuriomis juostomis, spalvos kaip tik gaunasi pastelinės, švelnios..
Po kolkas bandžiau tik vieną, bet su draugu prisipirkom daug įvairiausių iš galiojimo išėjusių skaidrių, tai manau bus "crossinimo" visus metus:)) O jei kas geresnio gausis, būtinai pasidalinsiu rezultatais
dar pora puslapiukų pasižvalgyti:
http://www.crossprocess.com/
http://flickr.com/se...p...oss&m=names
QUOTE(sayonara @ 2008 01 15, 15:55)
trukdo ne tvora, o tai, kad sūpynės išnyksta žolėje.. jos visai negavo šviesos, viską susigrobė besotė žolė
įtariu tu teisi .. teks kažkaip saulę kitaip gaudyt
įmečiau vėl savo seriją su mėsytėm.. gramzdins tai gramzdins į pelkę.. kam įdomu ČIA Peppi
nu ir aišku labai didelis ačiū sillwio nuoširdžiai ir labai smarkiai
QUOTE(westa @ 2008 01 15, 15:52)
reikia nuomonės.. kaip manot ar atsispindi nuotaika foto? ar netrukdo tas pagrindas tvoros.. kažkaip bijau, kad saulėtą dieną jis visada bus apšviestas.. ar laukt kitų saulės spindulių
saule labai blasko, siena irgi.
Avytess, turiu tau labai didelį prašymą jei kur užmatysit ir sužinosit apie išparduodamas skaidres/juostas papigiai gal gali mane informuoti brangokai man tos Portros atseina, bet negaliu kaip spalvos patinka
QUOTE(westa @ 2008 01 15, 16:02)
įmečiau vėl savo seriją su mėsytėm.. gramzdins tai gramzdins į pelkę.. kam įdomu ČIA Peppi
aciu
QUOTE(peppi @ 2008 01 15, 17:09)
aciu
varysim į jūrų muziejų fotografuot paslapčiom..
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 15, 16:27)
Avytess, turiu tau labai didelį prašymą jei kur užmatysit ir sužinosit apie išparduodamas skaidres/juostas papigiai gal gali mane informuoti brangokai man tos Portros atseina, bet negaliu kaip spalvos patinka
Pupeliuk, tai jau tada dabar tave informuoju ir visas kam tai idomu ir naudinga:))
Vieta:
Fotosalonas foto.lt
Gerosios Vilties g. 38, Vilnius
Indeksas: LT-03143
Telefonas: (8~5) 2134619
Faksas: (8~5) 2139866
Jie turi FUJI įvairiausių skaidrių ir juostų( tiek 35mm, tiek plačių juostų), tos, kurios išejusios is galiojimo kainuoja po 5 lt, aš su tokiom daugiausia ir fotkinu ir nematau problemų, o tos kurios dar galioja kainos yra daug pigesnes nei parduotuvėje:geda2:
Būtinai apsilankykit
P.S. Man niekada neteko fotkinti su PORTRA, čia kodak? gal galėtum kokių pavydžių parodyt ?