Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

California! Nuostabus portretas, superinis fono minkštumas, labai gražus j/b, ir kompozicija, nieko nekeisčiau! Super 4u.gif

Ačiū visiem paaiškinusiem apie cross procesą, labai įdomu, o Avytėss pavyzdžiai super! manau ir aš kada bandysiu, tik man reikia susirasti kokį pastovų modelį, nes vaikis atsibodo (manau ir jums) tongue.gif

Sansara, kaip miela 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Smagu, kad pradžiuginau, Sansara.
Nes pakankamai ilgai ėjo, jau ir pamaniau, kad nusimetė pašte.
Bet gal ir nėra taip blogai, nes atėjo kaip tik didesnei progai esant.
Sveikinimai didžiausi 4u.gif
Atsakyti
reikia nuomonės.. kaip manot ar atsispindi nuotaika foto? ar netrukdo tas pagrindas tvoros.. kažkaip bijau, kad saulėtą dieną jis visada bus apšviestas.. ar laukt kitų saulės spindulių g.gif

user posted image

avytess,
ui kokios spalvos wub.gif ... man irgi tokios fotomielos...
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 15, 15:52)
reikia nuomonės.. kaip manot ar atsispindi nuotaika foto? ar netrukdo tas pagrindas tvoros.. kažkaip bijau, kad saulėtą dieną jis visada bus apšviestas.. ar laukt kitų saulės spindulių  g.gif

user posted image

avytess,
ui kokios spalvos  wub.gif ... man irgi tokios fotomielos...

trukdo ne tvora, o tai, kad sūpynės išnyksta žolėje.. jos visai negavo šviesos, viską susigrobė besotė žolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 15, 15:35)

avytess, labai labai Tau ačiū. atsispausdinau ir pastudijuosiu.
galbūt kvailas klausimas, bet: kokias fotografijas rekomenduotum tokiu būdu apdirbinėti?.. portretus? ką nors kita?  4u.gif
spalvos pasakiškos.. wub.gif

Mano manymu cross procese geriausios nuotraukos gaunasi , kai objektas yra ryshkios spalvos:kelio ženklai, ryškiai mėlyna siena, ryškus drabužiai ir pan., na bent aš į tai bandau orientuotis ax.gif
Bet aišku labai daug priklauso ir nuo juostos, nes man rodos fotografuojant su kai kuriomis juostomis, spalvos kaip tik gaunasi pastelinės, švelnios..
Po kolkas bandžiau tik vieną, bet su draugu prisipirkom daug įvairiausių iš galiojimo išėjusių skaidrių, tai manau bus "crossinimo" visus metus:)) O jei kas geresnio gausis, būtinai pasidalinsiu rezultatais ax.gif

dar pora puslapiukų pasižvalgyti:
http://www.crossprocess.com/
http://flickr.com/se...p...oss&m=names

ax.gif tongue.gif blink.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 15, 15:55)
trukdo ne tvora, o tai, kad sūpynės išnyksta žolėje.. jos visai negavo šviesos, viską susigrobė besotė žolė smile.gif

įtariu tu teisi smile.gif .. teks kažkaip saulę kitaip gaudyt g.gif

įmečiau vėl savo seriją su mėsytėm.. gramzdins tai gramzdins į pelkę.. kam įdomu ČIA Peppi mirksiukas.gif

nu ir aišku labai didelis ačiū sillwio nuoširdžiai ir labai smarkiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 15 sausio 2008 - 16:40
QUOTE(westa @ 2008 01 15, 15:52)
reikia nuomonės.. kaip manot ar atsispindi nuotaika foto? ar netrukdo tas pagrindas tvoros.. kažkaip bijau, kad saulėtą dieną jis visada bus apšviestas.. ar laukt kitų saulės spindulių  g.gif

saule labai blasko, siena irgi.
Atsakyti
čia galima parsisiųst action daryti cross processing imitacijai su PS. pabandžiau, visai indomiai gaunasi biggrin.gif Vadinasi action "Editorial Lomo" 4u.gif ten vienu kartu du action parsisiunčia, vienas švelnus, kitas toks kontrastingesnis. 4u.gif
Atsakyti
Avytess, turiu tau labai didelį prašymą 4u.gif 4u.gif jei kur užmatysit ir sužinosit apie išparduodamas skaidres/juostas papigiai gal gali mane informuoti 4u.gif brangokai man tos Portros atseina, bet negaliu kaip spalvos patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 15 sausio 2008 - 16:27
QUOTE(westa @ 2008 01 15, 16:02)
įmečiau vėl savo seriją su mėsytėm.. gramzdins tai gramzdins į pelkę.. kam įdomu ČIA Peppi   mirksiukas.gif

blush2.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 15, 17:09)

varysim į jūrų muziejų fotografuot paslapčiom.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 15, 16:27)
Avytess, turiu tau labai didelį prašymą 4u.gif  4u.gif jei kur užmatysit ir sužinosit apie išparduodamas skaidres/juostas papigiai gal gali mane informuoti 4u.gif brangokai man tos Portros atseina, bet negaliu kaip spalvos patinka wub.gif

Pupeliuk, tai jau tada dabar tave informuoju ir visas kam tai idomu ir naudinga:))
Vieta:
Fotosalonas foto.lt
Gerosios Vilties g. 38, Vilnius
Indeksas: LT-03143
Telefonas: (8~5) 2134619
Faksas: (8~5) 2139866

Jie turi FUJI įvairiausių skaidrių ir juostų( tiek 35mm, tiek plačių juostų), tos, kurios išejusios is galiojimo kainuoja po 5 lt, aš su tokiom daugiausia ir fotkinu ir nematau problemų, o tos kurios dar galioja kainos yra daug pigesnes nei parduotuvėje:geda2:
Būtinai apsilankykit biggrin.gif 4u.gif tongue.gif

P.S. Man niekada neteko fotkinti su PORTRA, čia kodak? gal galėtum kokių pavydžių parodyt ?biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avytess: 15 sausio 2008 - 17:20