Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 20, 14:48)
Muilinos, tai čia kokios?

kurios nėra ryškios, kurios labai sublurintos, kurios eilinės, be idėjos.

Kas kur slaptažodžius dalina? gal ir man į privatą su koordinatėm ir su www. ačiū.
Atsakyti
laukiu ir kitų nuotraukų.. pas inc fotike tai tikriausiai vaikų meno bus daugiausia..smile.gif ji kilniaširdiškai leido jaunimui reikštis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ka galiu pasakyti, thumbup.gif 4u.gif labiausiai patiko 20nuotrauka wub.gif o Inc dukrele hihihi.gif bus fotografe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 20, 15:44)
Ka galiu pasakyti,  thumbup.gif  4u.gif  labiausiai patiko 20nuotrauka  wub.gif o Inc dukrele  hihihi.gif bus fotografe 4u.gif

mamyčių ir tėčių susirinkimas, kuriame ddaugiausia vaidenosi mažos mašinytės ir kiek didesni vaikai wink.gif liuks. gaila, kada negalėjau prisijungti prie jūsų.

Cha, kolegos, mėgstate svertis? Dabar nutariau pasverti savo fotoaparatą, t.y. kokia jo sunkiausia būklė būna su blykste, sunkiausiu turimu objektyvu ir pats kūnas. rezultatai 1872g. Beveik du kilogramus tenka kartais tampytis bėgiojant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 20 sausio 2008 - 15:54
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 20, 15:47)
mamyčių ir tėčių susirinkimas, kuriame ddaugiausia vaidenosi mažos mašinytės ir kiek didesni vaikai wink.gif liuks. gaila, kada negalėjau prisijungti prie jūsų.

gal kada nors (pavasarį, vasarą, rudenį?) bus susitikimas vidur Lietuvos.. tada prisijungsi? smile.gif

p.s. kai kas nors atidarinėsit naują temą netrukus, būūūūūūūkit geri, įrašykit mano fotiką: Canon EOS 40d, 50 mm f/1.4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 sausio 2008 - 15:51
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 20, 15:12)
Pamėginsiu atsakyti į klausimą "ne į temą" atsakymu į temą

Jei turi pakankamai pinigų, gali mėginti pereiti, bet čia tik dėl pinigų.

Tame ir problema, kad pinigų pakankamai neturiu verysad.gif Mano Nikoną su visa optika ir kitais priedais pavogė, tai kaip ir pririšta pie jo nebesu, bet girdėjau, kad gan sunku pereit iš vienos stovyklos į kitą (dėl įpratimo, valdymo, spalvų, etc.) g.gif O canonai gal šiek tiek pigesni ? unsure.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 20, 15:48)
jau sudėjau savo foto, kai kuriems išsiunčiau slaptažodį. kas norit, kreipkitės smile.gif

Aš irgi norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2008 01 20, 15:51)
Tame ir problema, kad pinigų pakankamai neturiu  Mano Nikoną su visa optika ir kitais priedais pavogė, tai kaip ir pririšta pie jo nebesu, bet girdėjau, kad gan sunku pereit iš vienos stovyklos į kitą (dėl įpratimo, valdymo, spalvų, etc.)  g.gif  O canonai gal šiek tiek pigesni ? 

manau, kad viskas įmanoma.. 4u.gif man rodos, kažkas sakė, kad canon'ai sušvelnina labai spalvas..
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2008 01 20, 15:51)
Tame ir problema, kad pinigų pakankamai neturiu  verysad.gif  Mano Nikoną su visa optika ir kitais priedais pavogė

tokia problema, tai aš rinkčiau kianoną, kaip ir minėjau, priežastys tos pačios, žinoma, valdymas bus šiek tiek kitoks, tačiau labai greitai perprasi, juk nesi naujokė. O, kadangi, buvai su nikonu, tai gali pasiskaičiuoti, kiek kainuoja iš naujo susirinkti tą patį komplektą su nikonu ir su kianonu, pamatysi koks skirtumas ir spręsk.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 20, 15:49)
gal kada nors (pavasarį, vasarą, rudenį?) bus susitikimas vidur Lietuvos.. tada prisijungsi? smile.gif

jei vėl nebūsiu išvykęs, darbai netrukdys, tuomet - būtinai!
Atsakyti
mantai, matau, prisijungei smile.gif 4u.gif
p.s. čia mus visas nustebinęs mantas, kuris daug nekalbėjęs tiesiog atėjo į susitikimą 4u.gif
Atsakyti
jėėė.. albumas pildosi naujomis fotkėmis..smile.gif 4u.gif

Opa, Tavosios iš telefono irgi lauksim biggrin.gif
Papildyta:
beje, maniškis prieš užmigdamas Damyrą šaukė biggrin.gif
Atsakyti
oi, pildau pildau doh.gif
bet, žiūriu, kad mano pačios fotografuotų, tai vos kelios yra. praktiškai visos vaikų fotografuotos biggrin.gif

o mantioras jau gavo slaptažodį, kad galėtų ir saviškes įdėt, a?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 20, 16:34)
oi, pildau pildau  doh.gif
bet, žiūriu, kad mano pačios fotografuotų, tai vos kelios yra. praktiškai visos vaikų fotografuotos  biggrin.gif

o mantioras jau gavo slaptažodį, kad galėtų ir saviškes įdėt, a?

aš jam daviau tą albumo slaptažodį, bet bijau, kad su juo jis neįdės fotkių.. reik pagrindinio.. g.gif aš viena nenorėčiau nuspręsti duoti nuo viso puslapio.. g.gif

tuoj sudėsiu manto nuotraukas smile.gif

jau sudėjau, prašom vėl apsilankyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 sausio 2008 - 16:51