Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ajas @ 2008 01 19, 22:16)
Turiu klausimą ne į temą  doh.gif  blush2.gif
    Ar įmanoma iki šiol draugavus tik su Nikon'ais pereiti prie Canon'ų ?  g.gif  Gal yra išbandžiusių tai savo kailiu?  unsure.gif

Pamėginsiu atsakyti į klausimą "ne į temą" atsakymu į temą

Jei turi pakankamai pinigų, gali mėginti pereiti, bet čia tik dėl pinigų. Pvz aš dabar esu minoltininkas ir nežinau ką reikės daryti, kuomet nusibaigs manasis, ar dėl galimybės greitai ir kiek pigiau gauti norimos optikos, technikos bėgti į kianonų pusę, ar pirkti naudotą minoltą ar naują sonių. Kol neatėjo šis momentas, tai nesusimąstau. Nors, jei dabar reikėtų rinktis naują kūną ir optiką, bėgčiau pas kianonus vien dėl galimybės greitai gauti norimą daiktą.
Atsakyti
Ten ne kibiras, o kazkoks daiktas su rankena g.gif apacioje per vyduri.

As galiu ir palaukti su slaptazodziu irnesakyk.gif gal kada ir uzdirbsiu savo prakaitu tongue.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 20 sausio 2008 - 14:16
QUOTE(sayonara @ 2008 01 20, 13:15)
Opa SU TELEFONU

biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 20, 13:15)
vat stichija sutrukdė. vos 1 stotelę nuvažiavau nuo namų ir visi troleibusai sustojo visom kryptimis. žiūriu stulpas nuvirtęs guli žiede.... pasirinkimas ar vieną stotelę grįžt ar 4 į priekį...  doh.gif  bitėjmajai iš karto žinutę parašiau, o jau ir buvo 10 val...  apėjau stoteles, jokio autobuso neradau tokiu laiku važiuojančio ar ta kryptim važiuojančio.. ir patraukiau namo  doh.gif
vyras sako, reikėjo eit į europą pesčiomis. aga, būčiau nuėjus 12.00  lotuliukas.gif

beje, pagarba turintiems tik 50tuką ar tik juo fotografuojantiems daugiausia  doh.gif nepavyksta visko sutalpint kadran... zoomint kojomis bute ribotos galimybės, tai vyras visur be galūnių visų įmanomų. ale kaip gera matyt išlaikymą 1/400 prie ISO 200  rolleyes.gif iki šiol bute daugiau 1/100 nematydavau  thumbup.gif vo ką reiškia šviesus objektyvas. bet lauke - jis laaabai nepatogus + g.gif niekaip nepavyko net kaimyninio namo sutalpint, taip norisi židinio nuotolį pamažint na vos vos...  lotuliukas.gif

manes viena karta paprase nufotografuoti interjera doh.gif turiu tik 50-tuka doh.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 20, 13:28)
sukūriau albumą. kai vaikis užmigs, sumesiu savo fotkes. password'ą, kas norės, į AŽ smile.gif jis kitoks, negu visų ND.

noriu ax.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 20, 13:51)
Begulėdamas ant sofkutės užmačiau vaizdelį namuose. kaip jums?

man patiko, idomu...o is molo pirmoji patiko ax.gif kitos kazkokios muilinos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 20, 14:57)
gerbiami temos lankytojai ir šeimininkai, o ypač - susitikimo dalyviai - ar sutinkate, kad slaptažodį nuo susitikimo nuotraukų duočiau ir naujokams? smile.gif

aš nieko prieš wink.gif

o mūsų "didžiųjų fotografų" nuotraukų irgi įdėt, ką? jie ten tokių kreizovų prifotkino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 20, 14:14)
manes viena karta paprase nufotografuoti interjera doh.gif turiu tik 50-tuka doh.gif
noriu ax.gif

o aš vakar fotkinau rūmus su 28mm, tai keikiausi, kad neturiu plataus kampo. Fotkinau iš rankų, 1/20, f/2,8 ir iso iki negalėjimo, nes protingas būdamas štatyvą palikau autobuse ir iškeliavau be jo smile.gif
Vakare turėčiau būt sukonstravęs seriją iš šio savaitgalio pasivažinėjimo.
Atsakyti
dekit dekit, kuo daugiau kreizovu tuo geriau bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 20, 14:20)
aš nieko prieš wink.gif

o mūsų "didžiųjų fotografų" nuotraukų irgi įdėt, ką? jie ten tokių  kreizovų prifotkino doh.gif

aš vieną Tavo dukrelės įdėsiu tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 20, 15:13)
Ten ne kibiras, o kazkoks daiktas su rankena g.gif apacioje per vyduri.

As galiu ir palaukti su slaptazodziu irnesakyk.gif gal kada ir uzdirbsiu savo prakaitu tongue.gif  biggrin.gif  4u.gif

Matai, tas kibiras vadinamas BANGOLAUŽIU, o ta rankena, kad kranu jį galetum pakelti, nes sunkus labai biggrin.gif

QUOTE(peppi @ 2008 01 20, 15:14)
biggrin.gif
noriu ax.gif
man patiko, idomu...o is molo pirmoji patiko ax.gif kitos kazkokios muilinos ax.gif

Muilinos, tai čia kokios?

Papildyta:
Na tai siųsk tą slaptažodį, prašau oro_buckis.gif
Atsakyti
jau sudėjau savo foto, kai kuriems išsiunčiau slaptažodį. kas norit, kreipkitės smile.gif

iš anksto atsiprašau visų, kuriems ką nors nukapojau (pakaušius, alkūnes, rankas ir t.t) biggrin.gif ir už kokybę.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 sausio 2008 - 14:59
QUOTE(sayonara @ 2008 01 20, 15:48)
jau sudėjau savo foto, kai kuriems išsiunčiau slaptažodį. kas norit, kreipkitės smile.gif

iš anksto atsiprašau visų, kuriems ką nors nukapojau (pakaušius, alkūnes, rankas ir t.t) biggrin.gif ir už kokybę.. blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 20, 14:48)
Muilinos, tai čia kokios?

na kaip su muiline nufotkinta... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 20, 16:12)
na kaip su muiline nufotkinta... blush2.gif

yra biški.. blush2.gif
Atsakyti