Tinka ir man
Iki pasimatymo
Turiu klausimą ne į temą
Ar įmanoma iki šiol draugavus tik su Nikon'ais pereiti prie Canon'ų ? Gal yra išbandžiusių tai savo kailiu?
Ar įmanoma iki šiol draugavus tik su Nikon'ais pereiti prie Canon'ų ? Gal yra išbandžiusių tai savo kailiu?
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 19, 05:14)
Getter'ienes naktiniai kadrai patiko.Kazkaip tos senos sienos ir ta sviesa graziai ysipaise.O tas zibintas irgi graziai sukadruotas,nors ta 'naujobine'siena prie zibinto is kaires nukirpciau.butu uzteke visai plonycio juodo remeliuko mano akims.
Ačiū žuvaliokas už komentarus
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 19, 07:45)
Getter, nepyk si kart nepakomentuosiu...kol kas neturiu nuomones apie siuos kadrus. Gal siek tiek per geltoni mano akiai, bet gal ten taip ir buvo
Buvo gal daugiau oranžinė, bet kažkaip nenatūraliai atrodė, tai šiek tiek "pageltotinau", gal persistengiau
QUOTE(bite maja @ 2008 01 19, 12:39)
Getter, man pirma patinka. tik tas geltonumas toks keistas šiek tiek
Ačiū Apie geltonumą jau parašiau
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 19, 14:39)
Getter, man patiko kazkuom geltonas naktinis Vilnius...
dar architekturos nesu fotografavus, bet vienas dalykas uzkliuvo.. kazkaip griuna man viskas nuotraukoj pirmoj.... gal cia taip turi buti, gal kitaip nesigauna nezinau.... as tokiu atveju matyt kirpciau ta desine laabai pasvirusi nama ir kazkiek apacios.... gal taip atrodytu stabiliau....
na o antroji nuotrauka tai turi kazka tokio.... gal ta vieniso labirinto nuotaika... toks paliktas, atskirtas nuo visu....
tik nukirpciau ta modernaus pastato dali.... ji man kliuna... noreciau, kad liktu tik apgriuvusios plytos ir elegantiskasis zibintas.....
Aš išpradžių norėjau palikti tik žibintą ir seną sieną, o po to pagalvojau kad tos atrestauruotos sienos ruoželis nuo žibinto neatitraukia dėmesio bet priduoda šiek tiek kontrasto, nžn kažkaip taip sumąsčiau
QUOTE(toro @ 2008 01 19, 15:32)
Getter, šaunios naktinės foto, o ypač man aistringam naktinės fotografijos gerbejui, gal kiek per geltonos kaip vis, kad sako, bet tai jau baltos balanso bėdos.
Ačiū
WB buvo ant auto, nelabai pačiai ką pavyko nustatyt nors ir bandžiau Gal pasidalintum ant kokio Wb statyt fotografuojant naktį?
as ryt neprisijungsiu kai pranese Desiree apie nedalyvavima pakeitem planus ir sutikom truputi isvaziuoti... dar butumet velesni laika pasirinke, gal buciau persigalvojus ir nevaziuociau
bet vidurio savaites laukiu.... tikiuosi sudalyvati..
bet vidurio savaites laukiu.... tikiuosi sudalyvati..
Bandžiau nuimt geltonumą, ar pavyko?
Dabar
Prieš tai
Dabar
Prieš tai
QUOTE(Sansara @ 2008 01 19, 23:40)
norėjom kad natūrali šviesa būtų susitikimui... kaži ar čili bus nors spinduliukas natūralus na nebent susitikt, išgert po pieno kokteilį ir eit kažkur, jei nors kokios mini fotosesijos ar fotomedžioklės norim
tai Jūs galėsit kur nors eiti paskui, aš su vaiku ir dar per tokį nemažą vėja nelabai įsivaizduoju savęs lauke p.s. bent jau pas mane už lango švilpia viskas..
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 20, 00:00)
man tai Uzupio ideja labiau patiko - tos Europos ir pan jau nusibode labai. ir fotografuot ten man nelabai idomu.
aš nesu tikra, ar bet kuriuo atveju šiandien tinkama diena fotkinti lauke - vėjas tikrtia didelis, pajūryje apskritai audrelė buvo prognozuota..
bet sakau, galima bus išgerti po puodą ir skirstytis, kas namo, kas fotkinti.
aš tia šitais klausimais rami, nes 1. neturiu pasirinkimo atvažiuoti su vaiku ar be jo 2. laukiu pavasario-vasaros normaliam, ilgam susitikimui be vaikų su fotosesijos tikslu..
QUOTE(bite maja @ 2008 01 20, 08:39)
oi, mergos, mergos, kaip su jumis sunku susitart
argi?
QUOTE(Sansara @ 2008 01 20, 08:52)
nieko nesunku šiandien, nors ir vėjo nėra, bet tamsu kaip..... lauke taip kad čili tampa tuo klausimu visai priimtina
o beje, aš europoj ir nebuvus bus ekskursija
aš maitinu vaikus (abu ) ir atvažiuosiu in tų europų paspigint akių
o beje, aš europoj ir nebuvus bus ekskursija
aš maitinu vaikus (abu ) ir atvažiuosiu in tų europų paspigint akių
tai iki greito..
Sveiki Kaip as jums pavydziu del susitikimo gal kada ir as prisijungsiu kai kas nors paleis mane i zmones dabar kazkaip ir pati nenoriu su maziuke eiti kur nors, bet pvz.ideja apie Ged.pili labai patiko
Getter man pataisytas variantas labiau patinka tik pastatai is desines atrodo kad griuna gal pabandyk pasiukti siek tiek, nors jauciu tada grius is kaires
Getter man pataisytas variantas labiau patinka tik pastatai is desines atrodo kad griuna gal pabandyk pasiukti siek tiek, nors jauciu tada grius is kaires