Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

labas vakarelis,

atsiprasau, kad rasysiu sveplai. Trumpam prisedu prie kompiuterio

Greitai perzvelgiau ka snekejot. Matau nelabai suprasta buvo ko as norejau tom dviem nuotraukom. Gal ne taip issireiskiau rasydama, kad sudirbinekit vis tiek negirdesiu. Tiesiog norejau paprasyti grieztos kritikos.

Ir atsiprasau del rytdienos. Taip isejo, kad mano planai turi keistis. Antradieni gali buti kad busim galeroje, bet velgi nesu tikra.

Atsakyti
taip kaip darom entuziastai dėl ryt, ar jau entuziazmo nebėr lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 19, 21:01)
taip kaip darom entuziastai dėl ryt, ar jau entuziazmo nebėr  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tai dvi "visad gatavos" yra (inc ir aš).. Tu trečia..biggrin.gif gal vvvvv, Opa, bitė dar prisijungtų, gal dar kas nors? dėl manęs galim susitikti..smile.gif aš turiu inc, bitės ir Opos telefonus. jei temoje nesulauksim daugiau entuziazmo, aš galiu pažadinti visas rytoj ryte ir bandyti ištempti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

as susitariau su aukle, bet kaip sakoma, kai karta per savaite istrukstu is namu, tai noriu dar ir daugiau reikalu tuo paciu sutvarkyt. ...Todel siulau kita vieta blush2.gif - kur nors pvz. Europoj, CUP'e, arba Duble Cafe ar Pizza Jazz Jasinskio g. Ten gal ir sviesiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 01 19, 21:29)
Sveikos,

as susitariau su aukle, bet kaip sakoma, kai karta per savaite istrukstu is namu, tai noriu dar ir daugiau reikalu tuo paciu sutvarkyt. ...Todel siulau kita vieta  blush2.gif - kur nors pvz. Europoj, CUP'e, arba Duble Cafe ar Pizza Jazz Jasinskio g. Ten gal ir sviesiau.  ax.gif

su vaiku man gal labiausiai tiktų Europos čili, pizza jazz (tik ten ne jasinskio gal, o goštauto; prie upės, ania?) ir double coffee goštauto g. (šalia pizza jazz)? CUP'e nelabai įsivaizduoju, kur galima prisiglausti..smile.gif

žodžiu, Jūs susitarkit, man laikas tinka 10 ir vėliau, netinka 14 (nes vaikas turi miegoti), parašykit, kada ir kur - ir aš būsiu. einu miegot, nes nusilaksčiau šiandien paskui jaunimą. būčiau dėkinga, jei vietą rinktumėte atsižvelgdamos į tai, kad aš tikrai būsiu su vaiku, neturiu, kam palikti, vyras išvažiavęs. jeigu ką, mano mobilų turi opa, bitė, avytess ir inc. iki rytojaus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 sausio 2008 - 21:44
"Europoje" ir man geriau smile.gif
tik, kad jūs žinotumėt kaip man ta 10 val. anksti atrodo. blink.gif
na bet jei jums gerai, tai aš kaip nors išsiridensiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jasinskio Pizza Jazz sekmadieni dirba nuo 12, Double Cafe matyt bus panasiai, tik ju nerandu drbo laiko.
Europa tikrai dirbs nuo 10 val, kaip ir Akropolis (cia man butu patogiausia blush2.gif ), nors itariu kad visiems jau jis nusibodes - o gal ne bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 01 19, 21:52)
Jasinskio Pizza Jazz sekmadieni dirba nuo 12, Double Cafe matyt bus panasiai, tik ju nerandu drbo laiko.
Europa tikrai dirbs nuo 10 val, kaip ir Akropolis (cia man butu patogiausia  blush2.gif ), nors itariu kad visiems jau jis nusibodes - o gal ne  bigsmile.gif .

tai gal tada europoj, čili picoj (3 a.) - ten vaikams yra kas veikti truputį ir meniu atskiras..

ups, aš dar nemiegu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 19, 22:58)
tai gal tada europoj, čili picoj (3 a.) - ten vaikams yra kas veikti truputį ir meniu atskiras..

man tinka.
o tu dumk į lovą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 19, 21:58)

o kelintą valandą tada? man Čili tinka.
Atsakyti
berods, 10 val.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 19, 22:06)
berods, 10 val.

kaip reiks atsikelt doh.gif na, bet kaip nors....
tai žodžiu, susitikimas rytoj 10 val. Čili pica Europoj.
Atsakyti