Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 01 19, 14:53)
ačiū vvvvv.. dėl foto dydžio.. nu turiu tokią techinę problemą.. kai sumažinu iki tokio dydžio, kad čia įdėt, dingsta ryškumas, kokybė.. galvoju ką negerai darau  g.gif .. gal blogu formatu fotografuoju į aparatą???  g.gif ..va pvz kokių išmatavimų Tu dedi foto čia? jei aš pamažinu sakykim vieną kraštinę iki kokių 500 pix, man išmeta kvadratukais  unsure.gif
o jb žinai... išgelbėja, kai sesija netikėta ir norisi paslėpt kokius trūkumėlius  smile.gif .. jei rimtai, noriu grįžt prie spalvų..

zinai bijau ka nusisneket.. nesu technikos ismanytoja, nesu ir ps ismanytoja...
bet gal kokia rezoliucija pas tave pasidaro per maza kai mazini.. gal kas nors kaip nors nustatyta kad mazinant dydi ir ji kartu stipriai mazintusi... na bet gal nusisnekejau biggrin.gif
siaip as mazinu krastine iki 500 arba 600 ivairiai, bet rezoliucija islieka visada 300...
as jei man kas kvadratuotusi matyt pirmiausia i ja atkreipciau demesi....
vel gi bijau nusisneket biggrin.gif gal ismanantys ka patars...

o siaip smagu kad galvoji apie spalvas.. as irgi apie jas svaigstu.... bet dar kol kas 0 rezultatu verysad.gif o j/b vis tik turi but nuotraukose su rimtu pasiteisinimu....
arba nuotaikai pabrezti arba vis gi trukumams paslepti biggrin.gif bet norisi spalvu trukumus paverst privalumais ax.gif
Atsakyti
Opa, įdomi tavo serija, spalvos labai gražios, 2ir3 patinka labiausiai, bet visos nuotraukos kiek minkštokos išskyrus 3 ši aštri smile.gif Juodai baltoj nieko netrūksta (bent man). O blykstė lyg ir gerai tvarkosi, geras daiktas, bet iš techninės pusės nieko negaliu
paporint, neteko susidurt. Man ir blykstės rekėtų, bet kol kas dar palūkėsiu, nes jei pirksiu blykstę tai reiksės dar ir battery grip'o , o tai jau nemaža sumelė gaunasi blink.gif

californiagirl, tavo bw portretuko man pirmasis variantas labiau prie širdies, šiam kadrui tinka kontrastingumas. O dėl photoshop'o aš ir viską rankytėm darau jokių actions'u nenaudoju, bet kartais tenka pavargti, kai noriu kad kelios nuotraukos atrodytu vienodos spalvų ir kontrasto atžvilgiu.

westa, super serija paskutinės labai pralinksmino, tik man idomu čia jis natūraliai taip lūžo lotuliukas.gif

ZverisKLP Per tamsus tas kryžius, manipuliuodamas negerai kažką darei detalumas dingęs g.gif

Getter, šaunios naktinės foto, o ypač man aistringam naktinės fotografijos gerbejui, gal kiek per geltonos kaip vis, kad sako, bet tai jau baltos balanso bėdos.

vvvvv, puikūs komentarai. Ir kaip tu tiek įžvelgi ? Ech tos kūrybiškos sielos, jos taip giliai mato.

Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 19, 14:01)
žinokit, mūsų Desiree negalės ryt į pasimatymą ateit
sako, kad nebent savaitės viduryje vakarais galėtų.
pasitarkim, kad kas galėtų, ok?

aš galiu visais darbo dienų vakarais. tik praneškit, kada, būsim. 4u.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 19, 14:39)
sayonara, krapstukas fainas  tik gal labiau procesa noretusi matyt 

biggrin.gif ponial..biggrin.gif
p.s. iš šios pusės šviesa gražiau krito.. blush2.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 19, 14:56)
tai dar gi niekas neatšaukta  AR DAR YRA NORINČIŲ RYT SUSITIKTI TOJ PAČIOJ VIETOJ, TUO PAČIU METU

yra, jeigu kas nori..smile.gif
p.s. pati sau priminiau Fedią iš Šuriko nuotykių, kuris visur norėjo - ir į smėlio karjerus, ir į mėsos kombinatą..biggrin.gif
Atsakyti
vacation4.gif
nu ką chebryte. turiu ir teises, ir 50tuką lithuania.gif
kažkur sklandė mitas, kad įmanoma iš pirmo karto išlaikyt, na va, pasitvirtino lotuliukas.gif
dėkui už palaikymą. po egzo tiesiai į vilbrą nulėkiau ir paskutinį 50tuką 1.8 pasiėmiau thumbup.gif jėgų išbandyt nėra, bandau atsigaut fiziškai ir morališkai doh.gif
ryte mašina mūsų neužsivedė, tai trulikais/autobusais/taksais teko trenktis į užmiestyje esančią regitrą. blink.gif bet viskas ok, kas baigiasi cool.gif
ryt, jei vyras išleis, žadu sudalyvaut mirksiukas.gif galim ir be desiree blush2.gif

žuvelia, tema tikrai nėra siaura.man kilo noras svajonę kaip abstrakciją pavaizduot, kaip ji galėtų atrodyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 19, 16:44)
nu ką chebryte. turiu ir teises, ir 50tuką  lithuania.gif
dėkui už palaikymą. po egzo tiesiai į vilbrą nulėkiau ir paskutinį 50tuką 1.8 pasiėmiau 
ryt, jei vyras išleis, žadu sudalyvaut  mirksiukas.gif galim ir be desiree  blush2.gif

Sveikinu biggrin.gif biggrin.gif šaunuolė.. o kas čia per mitas - nežinau. aš irgi iš 1 karto išlaikiau. tik labai seniai biggrin.gif

dėl susitikimo visiems - tai ar vyks? aš galėčiau, bet kol kas nedaug kas aiškiai pasisakė, kad nori susitikti bet kuriuo atveju. ALIO smile.gif
Atsakyti
Sansara, sveikinimai didziausi 4u.gif Prasom greiciau rodyti sedevrus 4u.gif
As irgi is pirmo karto islaikiau blush2.gif bet tai buvo pries 10mt bigsmile.gif tada buvo lengviau biggrin.gif
Kaip as noriu portretinio objektyvo rolleyes.gif tik... teks dar ilgaaaaai augti iki jo verysad.gif
Atsakyti
[quote=sayonara,2008 01 19, 08:27]
man žinok pirmas variantas vis tik geresnis atrodo biggrin.gif 4u.gif
[/quote]

[quote=Anasko,2008 01 19, 10:33]
cgirl nors ir rasiaiu kad pirmoje kazko perdaug, bet...ji man labiau patinka nei antra smile.gif 4u.gif doh.gif

[quote=toro,2008 01 19, 15:32]
californiagirl, tavo bw portretuko man pirmasis variantas labiau prie širdies, šiam kadrui tinka kontrastingumas. [/quote]
doh.gif biggrin.gif

Sansara, sveikinu thumbup.gif

p.s. nesuprantu kaip taip kvailai pacitavau viska g.gif doh.gif
Atsakyti
na, ciocės, tai rytoj susitinkam anyway? smile.gif
Atsakyti
aš mielai atvažiuočiau susitikt mirksiukas.gif

oi, Sansara, kaip šaunu, kad išlaikei thumbup.gif dieną vis pagalvodavau, kaži kaip tau sekasi. Labai norėjosi, kad pasisektų dar ir dėl objektyvo biggrin.gif

Californiagirl, man geriau ta šviesesnioji berniuko foto.
Atsakyti
Sansara, pozdrovliaju su nauju inagiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi kaip gaila, kad Desiree negali verysad.gif na tada gal aš pasuoju, nes jei būčiau ėjusi, tai realiai tik padėkoti už nuotrauką, nes turiu lėkti rytoj į Kauną, o jei jau susitikt, tai norisi ilgiau pasibūt, pafotografuot 4u.gif labai tikiuosi, kad mums pavyks kada vidury savaitės ax.gif paplanuojam ką? aš galiu kasdien po pietų ax.gif beje, gal kas antradienį į Galerą? šią savaitę buvau, ateinančią irgi planuoju, tik kad mano zuikis ilgai neleidžia būti, bet visgi..

Jei susitiksit, tai smagiai pasibūkit ir nuotraukų lauksim 4u.gif

Gero likusio savaitgalio visiems 4u.gif

Sansara, sveikinimai kuo dideliausi 4u.gif 4u.gif Ašei tai iš ketvirto karto išlaikiau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 19 sausio 2008 - 19:02
QUOTE(inc @ 2008 01 19, 18:21)
aš mielai atvažiuočiau susitikt 

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 19, 19:01)
Oi kaip gaila, kad Desiree negali verysad.gif na tada gal aš pasuoju, nes jei būčiau ėjusi, tai realiai tik padėkoti už nuotrauką, nes turiu lėkti rytoj į Kauną, o jei jau susitikt, tai norisi ilgiau pasibūt, pafotografuot  4u.gif labai tikiuosi, kad mums pavyks kada vidury savaitės ax.gif paplanuojam ką? aš galiu kasdien po pietų ax.gif beje, gal kas antradienį į Galerą? šią savaitę buvau, ateinančią irgi planuoju, tik kad mano zuikis ilgai neleidžia būti, bet visgi..

gal tada atidedam kuriam nors vakarui kaip aną kartą gruodžio pradžioj? g.gif

su tėčiu ką tik kalbėjau. sakė duos pasižaisti su savo zorki ir kiev 10 berods fotikais..biggrin.gif

žodžiu taip. jeigu nuspręsit ryt susitikti, parašykit apie tai temoje. ryte paskaitysiu ir jeigu bus susitikimas, atvažiuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 sausio 2008 - 19:23