QUOTE(westa @ 2008 01 19, 14:53)
ačiū vvvvv.. dėl foto dydžio.. nu turiu tokią techinę problemą.. kai sumažinu iki tokio dydžio, kad čia įdėt, dingsta ryškumas, kokybė.. galvoju ką negerai darau .. gal blogu formatu fotografuoju į aparatą??? ..va pvz kokių išmatavimų Tu dedi foto čia? jei aš pamažinu sakykim vieną kraštinę iki kokių 500 pix, man išmeta kvadratukais
o jb žinai... išgelbėja, kai sesija netikėta ir norisi paslėpt kokius trūkumėlius .. jei rimtai, noriu grįžt prie spalvų..
o jb žinai... išgelbėja, kai sesija netikėta ir norisi paslėpt kokius trūkumėlius .. jei rimtai, noriu grįžt prie spalvų..
zinai bijau ka nusisneket.. nesu technikos ismanytoja, nesu ir ps ismanytoja...
bet gal kokia rezoliucija pas tave pasidaro per maza kai mazini.. gal kas nors kaip nors nustatyta kad mazinant dydi ir ji kartu stipriai mazintusi... na bet gal nusisnekejau
siaip as mazinu krastine iki 500 arba 600 ivairiai, bet rezoliucija islieka visada 300...
as jei man kas kvadratuotusi matyt pirmiausia i ja atkreipciau demesi....
vel gi bijau nusisneket gal ismanantys ka patars...
o siaip smagu kad galvoji apie spalvas.. as irgi apie jas svaigstu.... bet dar kol kas 0 rezultatu o j/b vis tik turi but nuotraukose su rimtu pasiteisinimu....
arba nuotaikai pabrezti arba vis gi trukumams paslepti bet norisi spalvu trukumus paverst privalumais