ui
Pupeliuk, siek tiek uzpavydejau
labai saunia dovana gavai!!!!!
Bite maja, idomu kuom pranasiski
ar kad ten susitiksim ar kad nudardesiu as nuo to kalno
o siaip zinokit noreciua, kad koki savaitgali kai bus geresnis oras ten visi susitiktume, butent ant Gedimino kalno.. visi pafotografuotume kaip kam iseina, o po to pasidalintume nuotraukomis cia kaip matome visi skirtingai Vilniu... ka manot??
Opa, silta ir smagi tavo serija.... tokia namine, tokia mamiska, bet tuo paciu idomi ir mums
vaikai tai pasikartosiu....
ir mazasis ir didysis....
su mazium tai antroji labiausiai patiko... tokia svari, seseliai nekrenta kaip pirmojoj.. tokia poza idomi... israiska zavinga....
westa, sauniai sugalvojai serija prie kompiuterio.. pamaciau save
tik norejau jas matyti siek tiek mazesnes... labiau susikoncentruciau i pagrindini objekta... dabar kol pastumiu tolyn pamirstu kas pirmojoj buvo...
ir ziuriu perejai ant j/b
ZverisKLP, as as norejau j/b gudaus misko ir mistisko kryziaus
tik tavojoj nuotraukoj kas man uzkliuvo:
1. miska kiek matau dirbtinai isblurinai.. nors gal ir klystu....
2. misko norisi kontrastingo, kad tarp saku svieste sviestu menulio spinduliai... dabar miskas gavosi juodai pilkas, o ne juodai baltas.... cia gal su kokiais layer'iais pazaidus, pakontrastinus ar dar kaip ta baltuma istraukus... butu manau saunu...
3. aplink kryziu izvelgiu kazkoki dirbtinuma, atrodo jog jis butu tarsi ilipdytas i sia nuotrauka....
4. uzdeciau kokia vinjete, kad sukurtu daugiau mistikos ir isryskintu taip pagrindini objekta....
5. pati kryziu kazkaip norisi iskleti ir itupdyti tarsi trimatej erdvej.... dabar jis pasiplojes...
6. o siaip jei negaila permesk man vaidulia@yahoo.com originala...
labai noreciu pazaisti su sia nuotrauka... aisku nesu nei j/b eksperte
nei layer'iu eksperte nei siaip nuotrauku eksperte, bet kazka tokio matau toje nuotraukoje, bet noreciua savaip tai istraukt.... nepazadu, kad gausis, bet pabandyt verta
Getter, man patiko kazkuom geltonas naktinis Vilnius...
dar architekturos nesu fotografavus, bet vienas dalykas uzkliuvo.. kazkaip griuna man viskas nuotraukoj pirmoj.... gal cia taip turi buti, gal kitaip nesigauna nezinau.... as tokiu atveju matyt kirpciau ta desine laabai pasvirusi nama ir kazkiek apacios.... gal taip atrodytu stabiliau....
na o antroji nuotrauka tai turi kazka tokio.... gal ta vieniso labirinto nuotaika... toks paliktas, atskirtas nuo visu....
tik nukirpciau ta modernaus pastato dali.... ji man kliuna... noreciau, kad liktu tik apgriuvusios plytos ir elegantiskasis zibintas.....
californiagirl, ziuriu abu tavo j/b varianus.... i bandau pasirinkt
sunku zinok... lyg antrojoj akytes renkuosi naturalesnes ir svelnesnes, bet tada plaukuciai kliuna nenaturaliai kazkaip nusispalvine prie ausytes....
ir siaip kai jos salia, antroji tarsi nublunka pries pirmaja.. tad galutiniam rezultate visgi gal lieku prie pirmos
sayonara, krapstukas fainas
tik gal labiau procesa noretusi matyt
Sansara, jau ir as pradedu svaigt, bet kol kas mintyse apie 50-uka
tad gaudyk laseli mano balto pavydo....
sekmes tau ir lauksim rezultatu su juo... tada gal ir as pradesiu svaigt ne tik mntyse...
inc, ir as pakalbejau su Desiree ir labai nusiminiau