Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2008 01 19, 11:26)
aciu drinks_cheers.gif
netrevoju jau biggrin.gif

Tu mane savo perturbacijomis tuoj užkrėsi ir aš imsiu taupyti plačiakampiui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 19, 11:32)
Tu mane savo perturbacijomis tuoj užkrėsi ir aš imsiu taupyti plačiakampiui biggrin.gif biggrin.gif

kokiom -turbacijom lotuliukas.gif ?
kaip lyja ziauriai...bijau nepavyks senio isprasyti, kad nuvaziuotu distancinio doh.gif
Atsakyti
perturbacija - sąmyšis, trikdymas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

o dėl distancinio.. nugi čia šventas reikalas.. jis privalo nuvažiuoti..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 sausio 2008 - 11:49
Opa, man labiausiai patiko pati paskutinė spalvota nuotrauka. o serija ir smagi biggrin.gif mažylis pridirbo, o vyresnėlis turi tvarkyt viską? biggrin.gif nėr teisybės.

Sansara, tikiu, kad ryt tave išvysim su 50-tuku mirksiukas.gif sėkmės tau 4u.gif

Westa, serija smagi.

ŽverisKLP, na nežinau, bet tas kryžius nei spalvotas, nei j/b man nelabai. kažko trūksta. gal įdomesnio rakurso ax.gif

Getter, man pirma patinka. tik tas geltonumas toks keistas šiek tiek g.gif

california, man patinka abu variantai biggrin.gif

sayonara, fokusas galėtų būti į tas nuostabias akis biggrin.gif bent jau kiek aš įžiūriu susifokusavo į kairę ranką g.gif gal ta kėdė dar maišo... o gal čia kabinėjuosi prie niekų?

tikiuosi, kad ryt oras bus geresnis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 19, 12:39)
sayonara, fokusas galėtų būti į tas nuostabias akis  biggrin.gif bent jau kiek aš įžiūriu susifokusavo į kairę ranką  g.gif gal ta kėdė dar maišo... o gal čia kabinėjuosi prie niekų?

tikiuosi, kad ryt oras bus geresnis  unsure.gif

ne prie niekų, man su fokusu vis dar bėdos biggrin.gif ai, čia šiaip buvo, rytinis..smile.gif 4u.gif

dėl oro.. jo, nekas.. bet kadangi daugelis tikriausiai su vaikais būsim, tai oras kaip ir nelabai aktualus bus, teks patalpoj būti.. aišku, būtų smagu, jeigu medžiai neskraidytų ryt..biggrin.gif

Sansara, o aš tikiu, kad nepriklausomai nuo egzamino rezultatų gausi 50-uką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 sausio 2008 - 12:44
labryt 4u.gif

ačiū už pastabas mano serijai smile.gif

netrevoju, perturbacija... čia pasirodo dar ir žodyną praplėst gali..hihihi.gif.. tai ir aš tadu nebeskaitysiu apie jūsų netrevojimus ir perturbacijas, o tai pulsiu į kontempliacijos būseną... dėl naujo objetyvo biggrin.gif

geros dienos 4u.gif
Atsakyti
žinokit, mūsų Desiree negalės ryt į pasimatymą ateit verysad.gif

sako, kad nebent savaitės viduryje vakarais galėtų.
pasitarkim, kad kas galėtų, ok?

O už pagyrimus, tai dėkui 4u.gif Nors ne aš ten paišiau. Įdaviau vyrui pieštuką bei lapą ir sakiau, kad nupieštų. Tik sakau piešk taip, kad žmonės, o ne konstruktoriai suprastų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 19, 14:01)
žinokit, mūsų Desiree negalės ryt į pasimatymą ateit verysad.gif

sako, kad nebent savaitės viduryje vakarais galėtų.
pasitarkim, kad kas galėtų, ok?

labai gaila verysad.gif tai ką tada darom???? aš galiu ir po darbo vakare, ir rytoj iš ryto, ir kitą savaitgalį berods galiu g.gif

QUOTE(inc @ 2008 01 19, 14:01)
O už pagyrimus, tai dėkui  4u.gif  Nors ne aš ten paišiau. Įdaviau vyrui pieštuką bei lapą ir sakiau, kad nupieštų. Tik sakau piešk taip, kad žmonės, o ne konstruktoriai suprastų  biggrin.gif

lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
ui Pupeliuk, siek tiek uzpavydejau blush2.gif
labai saunia dovana gavai!!!!!

Bite maja, idomu kuom pranasiski lotuliukas.gif
ar kad ten susitiksim ar kad nudardesiu as nuo to kalno lotuliukas.gif
o siaip zinokit noreciua, kad koki savaitgali kai bus geresnis oras ten visi susitiktume, butent ant Gedimino kalno.. visi pafotografuotume kaip kam iseina, o po to pasidalintume nuotraukomis cia kaip matome visi skirtingai Vilniu... ka manot?? ax.gif

Opa, silta ir smagi tavo serija.... tokia namine, tokia mamiska, bet tuo paciu idomi ir mums mirksiukas.gif
vaikai tai pasikartosiu.... wub.gif ir mazasis ir didysis....
su mazium tai antroji labiausiai patiko... tokia svari, seseliai nekrenta kaip pirmojoj.. tokia poza idomi... israiska zavinga....

westa, sauniai sugalvojai serija prie kompiuterio.. pamaciau save lotuliukas.gif
tik norejau jas matyti siek tiek mazesnes... labiau susikoncentruciau i pagrindini objekta... dabar kol pastumiu tolyn pamirstu kas pirmojoj buvo...
ir ziuriu perejai ant j/b biggrin.gif

ZverisKLP, as as norejau j/b gudaus misko ir mistisko kryziaus biggrin.gif
tik tavojoj nuotraukoj kas man uzkliuvo:
1. miska kiek matau dirbtinai isblurinai.. nors gal ir klystu....
2. misko norisi kontrastingo, kad tarp saku svieste sviestu menulio spinduliai... dabar miskas gavosi juodai pilkas, o ne juodai baltas.... cia gal su kokiais layer'iais pazaidus, pakontrastinus ar dar kaip ta baltuma istraukus... butu manau saunu...
3. aplink kryziu izvelgiu kazkoki dirbtinuma, atrodo jog jis butu tarsi ilipdytas i sia nuotrauka....
4. uzdeciau kokia vinjete, kad sukurtu daugiau mistikos ir isryskintu taip pagrindini objekta....
5. pati kryziu kazkaip norisi iskleti ir itupdyti tarsi trimatej erdvej.... dabar jis pasiplojes...
6. o siaip jei negaila permesk man vaidulia@yahoo.com originala... blush2.gif
labai noreciu pazaisti su sia nuotrauka... aisku nesu nei j/b eksperte biggrin.gif nei layer'iu eksperte nei siaip nuotrauku eksperte, bet kazka tokio matau toje nuotraukoje, bet noreciua savaip tai istraukt.... nepazadu, kad gausis, bet pabandyt verta blush2.gif

Getter, man patiko kazkuom geltonas naktinis Vilnius...
dar architekturos nesu fotografavus, bet vienas dalykas uzkliuvo.. kazkaip griuna man viskas nuotraukoj pirmoj.... gal cia taip turi buti, gal kitaip nesigauna nezinau.... as tokiu atveju matyt kirpciau ta desine laabai pasvirusi nama ir kazkiek apacios.... gal taip atrodytu stabiliau....
na o antroji nuotrauka tai turi kazka tokio.... gal ta vieniso labirinto nuotaika... toks paliktas, atskirtas nuo visu....
tik nukirpciau ta modernaus pastato dali.... ji man kliuna... noreciau, kad liktu tik apgriuvusios plytos ir elegantiskasis zibintas.....

californiagirl, ziuriu abu tavo j/b varianus.... i bandau pasirinkt biggrin.gif
sunku zinok... lyg antrojoj akytes renkuosi naturalesnes ir svelnesnes, bet tada plaukuciai kliuna nenaturaliai kazkaip nusispalvine prie ausytes....
ir siaip kai jos salia, antroji tarsi nublunka pries pirmaja.. tad galutiniam rezultate visgi gal lieku prie pirmos biggrin.gif

sayonara, krapstukas fainas biggrin.gif tik gal labiau procesa noretusi matyt lotuliukas.gif

Sansara, jau ir as pradedu svaigt, bet kol kas mintyse apie 50-uka blush2.gif tad gaudyk laseli mano balto pavydo.... blush2.gif
sekmes tau ir lauksim rezultatu su juo... tada gal ir as pradesiu svaigt ne tik mntyse... blush2.gif

inc, ir as pakalbejau su Desiree ir labai nusiminiau verysad.gif
Atsakyti
o tai del ko negali? ir veliau siek tiek negali? gal kokie objektyvus dalykai - nera kam nuvezt ar pan - paimtumem g.gif gaila, nes ne savaitgali tai kaunietes tikrai jauciu, negales
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 19, 14:39)

westa, sauniai sugalvojai serija prie kompiuterio.. pamaciau save  lotuliukas.gif
tik norejau jas matyti siek tiek mazesnes... labiau susikoncentruciau i pagrindini objekta... dabar kol pastumiu tolyn pamirstu kas pirmojoj buvo...
ir ziuriu perejai ant j/b  biggrin.gif

ačiū vvvvv.. dėl foto dydžio.. nu turiu tokią techinę problemą.. kai sumažinu iki tokio dydžio, kad čia įdėt, dingsta ryškumas, kokybė.. galvoju ką negerai darau g.gif .. gal blogu formatu fotografuoju į aparatą??? g.gif ..va pvz kokių išmatavimų Tu dedi foto čia? jei aš pamažinu sakykim vieną kraštinę iki kokių 500 pix, man išmeta kvadratukais unsure.gif
o jb žinai... išgelbėja, kai sesija netikėta ir norisi paslėpt kokius trūkumėlius smile.gif .. jei rimtai, noriu grįžt prie spalvų..
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 19, 14:39)
Bite maja, idomu kuom pranasiski  lotuliukas.gif
ar kad ten susitiksim ar kad nudardesiu as nuo to kalno  lotuliukas.gif
o siaip zinokit noreciua, kad koki savaitgali kai bus geresnis oras ten visi susitiktume, butent ant Gedimino kalno.. visi pafotografuotume kaip kam iseina, o po to pasidalintume nuotraukomis cia kaip matome visi skirtingai Vilniu... ka manot??  ax.gif

lotuliukas.gif aš pirmąją dalį omenyje turiu - dėl susitikimo biggrin.gif
o tavo mintis gera. aš už thumbup.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 19, 14:50)
o tai del ko negali? ir veliau siek tiek negali? gal kokie objektyvus dalykai - nera kam nuvezt ar pan - paimtumem g.gif gaila, nes ne savaitgali tai kaunietes tikrai jauciu, negales

tai dar gi niekas neatšaukta mirksiukas.gif AR DAR YRA NORINČIŲ RYT SUSITIKTI TOJ PAČIOJ VIETOJ, TUO PAČIU METU
Atsakyti