Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 18, 19:59)
Sis kadras kiek kontrastingas, sutinku. Bet man, asmeniskai, j/b turi buti kontrastinga. Patinka man. Nezinau, kaip tu matai... Gal ir per daug si krata g.gif  Ar isdegusiu plotu ant veiduko nematai pas save??? Nes pas mane tai nera...idomu kaip kitiems g.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 18, 21:54)
Ca-girl, grazu 4u.gif Tik mano akiai gal siek tiek per daug kontrasto (kazkaip lyginu sia nuotrauka su tavo ankstesnemis) smile.gif O gal cia kombinacija didelio ISO su kontrastu g.gif

Ne, ne iki isdegimu - buciau taip ir pasakius. as irgi megstu kontrastinga j/b, bet cia kzk perdaug. ir net nesu visai tikrai, kad tai vien kontrasto klausimas. nu va - nors ne man vienai taip atrodo. bet siaip manau, cia labiau skonio reikalas mirksiukas.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 18, 20:45)
a jeeeeeeeei man panika  lotuliukas.gif
vyras pasakė, jei ryt išlaikau vairavimą, galiu iš karto važiuot 50tuko pirktis  bigsmile.gif  lotuliukas.gif iki šiol nesinervinau... o dabar jau kinkos ėmė drebėt ir t.t. na noooooriu aš to 50tuko jau rytoj  lotuliukas.gif galėjo tik po egzo pasiūlyt  doh.gif

doh.gif doh.gif lotuliukas.gif as geriau nesakysiu is kelinto karto buciau tokiu atveju ta 50tuka gavus doh.gif
Atsakyti
Opa, vos nenumiriau is juoko liuks serija ir pabaiga thumbup.gif man liuks todel kad su pirmaja lygiai tas pats buvo, o uz keliu menesiu ir su antraja doh.gif Tik kaip man pasirode 1ir 2 nuotraukoje truksta ryskumo, o gal man su regejimu kazkas. ir portretas pamastymas apie nuotikius biggrin.gif
Galvojau kad viskas apsiraminau bet kitam puslapyje vel
westa super serija, tik pirmoje nuotraukoje man atrodo per dideli remeli ar cia vinjete g.gif uzdejai labai suspaustas tamsoje vaikas rolleyes.gif
Cgirl man viskas gerai portrete, su jb nieko negaliu parasyti, nes pati nemoku isgauti grazios jb, man visur kur nespalvota- jb doh.gif Tik kas kliuna tai kai isiziuri i nuotrauka kazko per daug g.gif gal tai ir yra kontrastingumas apie kuri jau rase
Uzuolaidos patiko portretas, viskas, kadravimas, modelis, spalvos. Nu aisku modelis labiausiai wub.gif
Latoya visi jau parase kas ne taip, galiu tik pasakyti, kad labai patiko wub.gif
Vvvvv notworthy.gif aciu uz tokia issamia kritika ir patarymus 4u.gif
Gaziulka as savo "svajoneje" specialiai nenorejau jokio ryskumo, jokio akcento, nes ji tokia tolima ir neapciopiama, kad greiciausiai ir liks tik svajone verysad.gif

Ir kaip visada turiu klausyma doh.gif lotuliukas.gif ar yra tarp jusu, prasau be jokio kuklumo 4u.gif , tokiu kas jaucia kad neturi jokio gebejimo fotografuoti, bet vis tiek stengiasi nors techniskai ismokti unsure.gif Arba geriau taip parasysiu ar imanoma fotografuoti be talento taip, kad zmones ivertintu nuotraukas, ar galima to ismokti g.gif visai susimaisiau doh.gif jau ir pati nesuprantu
Atsakyti
as manau, kad kievienas, kuris to nori, gali ismokti kokybiskai fotografuoti. Tam kad idomiai, savitai, su poziuriu, talentingai ar kaip bepavadintumem, reikia ir polekio, ir daug praktikos, ir noro, jautrumo, dievo dovanos, spalvu ar seseliu pajautimo, demesingumo ir kt dalyku. Bet nenukirpti galuniu, nekomponuoti visu objektu i kadro centra, teisingai nusistatyti WB, normaliai suvesti fokusa ir kt panasius dalykus tikrai kiekvienas gali ismokti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 18 sausio 2008 - 23:59
QUOTE(Anasko @ 2008 01 18, 23:53)
Ir kaip visada turiu klausyma    doh.gif  lotuliukas.gif  ar yra tarp jusu, prasau be jokio kuklumo 4u.gif , tokiu kas jaucia kad neturi jokio gebejimo fotografuoti, bet vis tiek stengiasi nors techniskai ismokti unsure.gif Arba geriau taip parasysiu ar imanoma fotografuoti be talento taip, kad zmones ivertintu nuotraukas, ar galima to ismokti g.gif  visai susimaisiau doh.gif jau ir pati nesuprantu

žinai, manau kiekvienas žmogus gali pagauti kadrą, kuris suvirpins ne vieno širdį.. visgi fotografija pirmiausia turi kelti emociją.. galbūt ji neryški, galbūt kompoziciškai neteisinga, bet jei ji kelia emociją, tai ji pasiekė savo tikslą.. galbūt fotografija kelia emociją tik tau.. ir tai yra gerai smile.gif..
šiandien kaip tik perskaičiau gerus žodžius..
"Nėra taisyklių geroms fotografijoms, yra tik geros fotografijos" manau tai esmių esmė
taigi fotografuok ir tikrai manau surasi tokių kadrų kurie pradžiugins ne vieną mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 sausio 2008 - 00:23
Aš kaip visada naktimis bastausi biggrin.gif
Paveluotai, bet nuoširdžiai tortadieninkes su tortadieniais ir po baliuoną 4u.gif 4u.gif

Dėkinga už komentarus, kas dar pakomentavot 4u.gif

Norėčiau dar kritikos šioms nuotraukytėms.

MB sukolibravo kompą, tai tikiuosi su spalvom bus viskas gerai g.gif

user posted image

user posted image

Turiu savo nuomonę apie šias nuotraukas ir ką jos man sako, bet pasakysiu vėliau, nenoriu pripiršt savo nuomonės, juk kažkam matysis kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
Visgi eisat teisios, kuriom per daug kontrasto nuotraukoj.
Pabandziau pasviesinti seselius ir paciai lyg labiau patiko sis variantas.
Idedu abi salia:

Pries
user posted image

Po
user posted image

Ar geriau? g.gif
Reikia kartais saika jausti biggrin.gif Aciu, kad pasaket 4u.gif
Atsakyti
westa,prajuokinai su serija.taciau man kazkaip kliuna j/b..veidukas toks minkstai pabales..Na tyrineju dar,kas ne taip..

inc,saunuole.Gerai padirbejai 4u.gif

Sansara,linkiu rytoj rupus miltai sekmes 4u.gif

Opa,j/b tvarkyngas.Kadra albumiukan sek 4u.gif

Ca_girl,man pirmoji [tai ta,kuria ykeliai va dabar pirma]labiau wub.gif

Getter'ienes naktiniai kadrai patiko.Kazkaip tos senos sienos ir ta sviesa graziai ysipaise.O tas zibintas irgi graziai sukadruotas,nors ta 'naujobine'siena prie zibinto is kaires nukirpciau.butu uzteke visai plonycio juodo remeliuko mano akims.

Vis pamirstu paklaust. tema "Svajone",kodel visi nusprendet,kad ta svajone turi buti butinai MANO.Juk gali ir vaikas svajot..galima yamzinti ir jo svajone.Gali ir benamis gatveje svajot apie turtu galybe,ir suo apie grazia kalyte hihihi.gif ir katinas apie zuvyte hihihi.gif [cia man rimavosi,tai uzrasiau smile.gif ].Kazkodel galvoju,kad si tema galetu buti platesne.O tai ziurekit,vieni neturi svajoniu,kiti jas jau ispilde..zodziu...nezinau,ar pati suspesiu sudalyvaut,bet minciu daugiau sukasi apie platesni pasirinkima..

as tai vis laukiu latoyos,kur ji dingo pasakius,kad ta mergyte galiu pazinot... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 19 sausio 2008 - 05:25
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 19, 05:14)
Vis pamirstu paklaust. tema "Svajone",kodel visi nusprendet,kad ta svajone turi buti butinai MANO.Juk gali ir vaikas svajot..galima yamzinti ir jo svajone.Gali ir benamis gatveje svajot apie turtu galybe,ir suo apie grazia kalyte hihihi.gif ir katinas apie zuvyte hihihi.gif [cia man rimavosi,tai uzrasiau smile.gif ].Kazkodel galvoju,kad si tema galetu buti platesne.O tai ziurekit,vieni neturi svajoniu,kiti jas jau ispilde..zodziu...nezinau,ar pati suspesiu sudalyvaut,bet

Na jeigu taip, tai zuvialiok, palengvinai gyvenima biggrin.gif Ne tas zodis biggrin.gif

Sakai pirma labiau g.gif Pirmoji kaip tik ir buvo per daug kontrastinga kelioms merginoms g.gif Nu subalamutinai mane dabar biggrin.gif

Sansara, SEKMES 4u.gif Linkiu grizti su teisem ir su 50-uku mirksiukas.gif 4u.gif

inc, tikrai saunuole 4u.gif

westa, juokinga serija biggrin.gif Nuo mazu dienu kompiuteristas tongue.gif

Getter, nepyk si kart nepakomentuosiu...kol kas neturiu nuomones apie siuos kadrus. Gal siek tiek per geltoni mano akiai, bet gal ten taip ir buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 19, 02:11)

man jos visai patinka, tik per geltonos.. bet neatmetu galimybės, kad buvo toks apšvietimas. man pačiai mano vienas bandymas visas visutėlis išėjo geltonas, bit man rodos pasakė, kad su WB galėjo būti bėda..smile.gif 4u.gif
pirmos kompozicija visai patiko, tik gal apačios šiek tiek mažiau norisi.

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 19, 02:12)
Visgi eisat teisios, kuriom per daug kontrasto nuotraukoj.
Pabandziau pasviesinti seselius ir paciai lyg labiau patiko sis variantas.
Idedu abi salia:

Pries
user posted image

Po
user posted image

Ar geriau? g.gif
Reikia kartais saika jausti biggrin.gif  Aciu, kad pasaket 4u.gif

man žinok pirmas variantas vis tik geresnis atrodo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Gaziulka, Westa aciu 4u.gif 4u.gif
cgirl nors ir rasiaiu kad pirmoje kazko perdaug, bet...ji man labiau patinka nei antra smile.gif 4u.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 19 sausio 2008 - 10:33
labas rytas nuo mūsų. galva kadran netilpo nuo to nosies krapštymo..smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 01 18, 17:39)
tai turiu aš tą kuklųjį, bet, kad nėra jame funkcijos kadrą ant kadro fotkint kiek žinau, o apie jį žinau rodos ne tiek ir mažai. Beje, ar ne tu ruošiesi pirkti sigma 17-70 
tai tikrai puikus objektyvas, aštrus, o macro išvis fantastiškas, nors jis ir nėra tikras makro, tik gaila F bėgiojantis ir 2.8 baigiasi jau ties 19mm ir šiaip platusis galas kiek silpnesnė jo vieta.

aciu drinks_cheers.gif
netrevoju jau biggrin.gif
Atsakyti