QUOTE(californiagirl @ 2008 01 18, 19:59)
Sis kadras kiek kontrastingas, sutinku. Bet man, asmeniskai, j/b turi buti kontrastinga. Patinka man. Nezinau, kaip tu matai... Gal ir per daug si krata Ar isdegusiu plotu ant veiduko nematai pas save??? Nes pas mane tai nera...idomu kaip kitiems
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 18, 21:54)
Ca-girl, grazu Tik mano akiai gal siek tiek per daug kontrasto (kazkaip lyginu sia nuotrauka su tavo ankstesnemis) O gal cia kombinacija didelio ISO su kontrastu
Ne, ne iki isdegimu - buciau taip ir pasakius. as irgi megstu kontrastinga j/b, bet cia kzk perdaug. ir net nesu visai tikrai, kad tai vien kontrasto klausimas. nu va - nors ne man vienai taip atrodo. bet siaip manau, cia labiau skonio reikalas
QUOTE(Sansara @ 2008 01 18, 20:45)
a jeeeeeeeei man panika
vyras pasakė, jei ryt išlaikau vairavimą, galiu iš karto važiuot 50tuko pirktis iki šiol nesinervinau... o dabar jau kinkos ėmė drebėt ir t.t. na noooooriu aš to 50tuko jau rytoj galėjo tik po egzo pasiūlyt
vyras pasakė, jei ryt išlaikau vairavimą, galiu iš karto važiuot 50tuko pirktis iki šiol nesinervinau... o dabar jau kinkos ėmė drebėt ir t.t. na noooooriu aš to 50tuko jau rytoj galėjo tik po egzo pasiūlyt
as geriau nesakysiu is kelinto karto buciau tokiu atveju ta 50tuka gavus