Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 01 18, 20:45)
a jeeeeeeeei man panika  lotuliukas.gif
vyras pasakė, jei ryt išlaikau vairavimą, galiu iš karto važiuot 50tuko pirktis  bigsmile.gif  lotuliukas.gif iki šiol nesinervinau... o dabar jau kinkos ėmė drebėt ir t.t. na noooooriu aš to 50tuko jau rytoj  lotuliukas.gif galėjo tik po egzo pasiūlyt  doh.gif

biggrin.gif niu tai ni pucha, ni pera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 18, 20:45)
a jeeeeeeeei man panika  lotuliukas.gif
vyras pasakė, jei ryt išlaikau vairavimą, galiu iš karto važiuot 50tuko pirktis  bigsmile.gif  lotuliukas.gif iki šiol nesinervinau... o dabar jau kinkos ėmė drebėt ir t.t. na noooooriu aš to 50tuko jau rytoj  lotuliukas.gif galėjo tik po egzo pasiūlyt  doh.gif

bigsmile.gif nu zinai koks tavo auksinis vyras wub.gif didziausios tau sekmes,tikiuosi tau rytdiena bus dviguba svente,laikysiu kumcius mirksiukas.gif
Wyshnia,tikrai lb lb,pirmadieni vaziuosu remeliu ieskot biggrin.gif
Zuvelia,su praejusiu 4u.gif 4u.gif atsigamina ka pamirsau biggrin.gif o trikojo tokio nzn,bet is duomenu man lb patinka,pasakysi kokia tavo nuomone,kai panaudosi,svarbu kad lengvas thumbup.gif
Opa,serija thumbup.gif spalvos,ryskumas liux(kas man svarbiausia biggrin.gif ),ir portretukas lb mielas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 18 sausio 2008 - 21:02
Dekui uz komentarus 4u.gif

Nu kad jau prisedau, tai dar 1 dedu, paskutine. Ar geras j/b? Ne per pilka?
user posted image

Sansara, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Sansara, super jausmas kai gauni kokį naują žaisliuką pažaist wub.gif wub.gif wub.gif ..lauksim rezultatų..

Opa, man geras jb

o aš dedu foto už visą dieną biggrin.gif

Kompiuteriso kančios..

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

dabar pagalvojau, kad mano vaikis visose foto, kiek čia dėjau su tuo pačiu megztiniu.. turi jis megztinių , turi.. tik šitas jo mėgstamiausiais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 18 sausio 2008 - 21:23
QUOTE(gus @ 2008 01 18, 16:47)
Sillwio gerves nuostabios,su kokiu tu objektyvu fotografavai? taip viskas ryskiai matosi 4u.gif grazioj vietoj gyveni biggrin.gif

Ačiū. Su nikkor 70-300 VR.
Atsakyti
Na , kas čia norėjo baisaus kryžiaus? Prašom
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Labai aciu visiems uz komentarus 4u.gif

Laputaite, cia muziejuje fotogtrafavau. Nepozuota, tiesiog taip pagauta.

Ca-girl, grazu 4u.gif Tik mano akiai gal siek tiek per daug kontrasto (kazkaip lyginu sia nuotrauka su tavo ankstesnemis) smile.gif O gal cia kombinacija didelio ISO su kontrastu g.gif

Opa, labai sauniai su blykste susitvarkai.Mano notebookas nekalibruotas, todel mano nuomone gal nelabai svarbi.

Westa smile.gif Ideju pilna.

Sansara, laikysiu kumscius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 18 sausio 2008 - 21:55
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 18, 22:54)
Opa, labai sauniai su blykste susitvarkai.Mano notebookas nekalibruotas, todel mano nuomone gal nelabai svarbi.

Uzuolaida, man svarbi kiekviena nuomone. mirksiukas.gif As lygiai taip pat dirbu su nekalibruotu nesiojamu kompu, tai realiai tada is vis negaleciau nieko vertint. doh.gif

Labai noreciau isgirsti ir vyruku nuomones - juk cia mokomes fotografuot, o ne vaikus vertinti. Todel labai lauksiu VISU nuomoniu 4u.gif

ZverisKLP - tavo kryzius arti, gerai, ale per tamsiai mano akiai.

Westa, man antroj veidukas perkaltas kiek atrodo. Man tavo serijoje uztektu 1,2 ir 4 nuotrauku.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 01 18, 18:35)
Vvvv, aciu  4u.gif
O kaip juos reikia isdelioti?
Pardyk koki rezultata?

QUOTE(westa @ 2008 01 18, 18:59)
labai ačiū už patarimą  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif .. tikrai daugiau patarimų praverstų  blush2.gif

įkelsiu kelis piešinukus kaip su tais lapais elgtis
-iš šonų pasistačiau po lapą, bet šiek tiek užlenkiau kraštus (o kad laikytųsi, tai siūlu sujungiau priklijuodama lipnia juosta)
-lapą per vidurį prisilipinau prie sienos ir pasiguldžiau ant stalo
user posted image

čia vaizdelis iš viršaus, bet įkeliu dėl to, kad noriu parodyt, jog per vidurį kur irgi lapas pavaizduotas, tai vietoj jo dažnai tekdavo pasinaudot ligtbox'u (namudinės jis pas mane gamybos, bet liuksiškai praversdavo) ypač kai tenka žaist su visokiais audiniais
user posted image

o čia tai ką prifotkinau su tais lapais. paspauskit ir rodys didesnį vaizdelį. labai jau tingėjau mažint blush2.gif
user posted image

beje, žinot, bent jau man labai sunku dirbt su blizgančiais daiktais, audiniais ir pan. labai jau nenuspėjami rezultatai.

nežinau, ar aiškiai aš čia išdėsčiau. labai jau skubėdama viską supyliau ...doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 18, 21:54)

Westa smile.gif Ideju pilna.

tiesiog fotografavau savo vaiką ir tiek smile.gif .. čia jis idėjų generatorius..

QUOTE(Opa @ 2008 01 18, 22:18)
Westa, man antroj veidukas perkaltas kiek atrodo. Man tavo serijoje uztektu 1,2 ir 4 nuotrauku.

ačiūs mirksiukas.gif

inc tu šaunuolė .. norėjau paklaust kaip su lempom šoninėm.. jos tiesiog į viršų dega?
Atsakyti
ne ne. nukreipk, kad šviestų į tą sulenktą lapą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 18, 22:35)
ne ne. nukreipk, kad šviestų į tą sulenktą lapą  mirksiukas.gif

supratau.. kad atspindėtų šviesą, kad nebūtų tiesioginė.. ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti