QUOTE(zuvialia @ 2008 01 18, 18:53)
gavau gavau.Gi sukavau cia kazkada :)uztat ir sakau,kad gera gaut tai,ko lauki.
ei,anglistes ir anglistai,padekit .Vakar uzsisakiau is Vokietijos statyva per ebay'ju.Toki,kokio norejau radau tik Vokietijoje.Taciau tik uzsisakius susivokiau paklaust siuntimo kainos.Dabar atrase :"price incl. insured shipping to the UK 79.99EU" nezinau,kodel parase y UK,nes klausiau y Airija,bet manau siuntimo kaina gali but panasi ten ar ten.Bet nesuprantu,ce tik siuntimo kaina parase,ar ce su statyvu kaina?Jei kas supranta isaiskinkit sita galvosuki.nes jau pasimeciau...Jei cia tik siuntimo kaina,tai ji didesne uz statyvo???
ei,anglistes ir anglistai,padekit .Vakar uzsisakiau is Vokietijos statyva per ebay'ju.Toki,kokio norejau radau tik Vokietijoje.Taciau tik uzsisakius susivokiau paklaust siuntimo kainos.Dabar atrase :"price incl. insured shipping to the UK 79.99EU" nezinau,kodel parase y UK,nes klausiau y Airija,bet manau siuntimo kaina gali but panasi ten ar ten.Bet nesuprantu,ce tik siuntimo kaina parase,ar ce su statyvu kaina?Jei kas supranta isaiskinkit sita galvosuki.nes jau pasimeciau...Jei cia tik siuntimo kaina,tai ji didesne uz statyvo???
kaina su įskaičiuotu draudimu ir siuntimu manau ...
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 18, 18:53)
paklaust siuntimo kainos.Dabar atrase :"price incl. insured shipping to the UK 79.99EU"
Zuvelia,cia viskas ka tu mokesi tai tie 79.99EU,viskas bendrai tiek pirkinys tiek siuntimas nu fainai jums cia visoms,perkates koki pirkai?
Pupeliuk,lb grazia nuotrauka gavai
kol parasiau jau visi atsake
QUOTE(toro @ 2008 01 18, 18:09)
zuvialia, as tai suprantu,kad cia daikto kaina su apdraustu siuntimu, kitaip tariant bendra kaina
Aciu.jei taip ir yra,tada nurimau.
Uzuolaida, skverbiantis berniuko zvilgsnis, negali atitraukt akiu. Labai grazus portretas, dziaugiuosi spejusi pamatyti
Californiagirl, negaliu patiketi kad cia iso 1600. Ka tu darai nuotraukai, kad nesimato triuksmu? Kaip juos valai? O maziukas labai jau uzsisvajojes, kaip visada nuotrauka be priekaistu
Westa, mano dickiui 22 bus lygiai 3,5 m. Sveikatytes jums!
O as kankinu blykste.
Cia tokia mini serija gavosi "Uzkluptas nusikaltimo vietoje"
ir paskutinioji - ji ziauriai nekokybiska, bet labai reikalinga kulminacijai
Zuvialia, man rodos kad cia jau su viskuom kaina parasyta.
Californiagirl, negaliu patiketi kad cia iso 1600. Ka tu darai nuotraukai, kad nesimato triuksmu? Kaip juos valai? O maziukas labai jau uzsisvajojes, kaip visada nuotrauka be priekaistu
Westa, mano dickiui 22 bus lygiai 3,5 m. Sveikatytes jums!
O as kankinu blykste.
Cia tokia mini serija gavosi "Uzkluptas nusikaltimo vietoje"
ir paskutinioji - ji ziauriai nekokybiska, bet labai reikalinga kulminacijai
Zuvialia, man rodos kad cia jau su viskuom kaina parasyta.
taip pat aciu westai ir gus.Savo anglu kalbos ziniom nepasitikiu,tad aciu jums.
O pirkau destytojo patarta : SLIK Stativ SPRINT PRO 3WAY BK [neisejo ymest nuorodos SM'as kazkodel neleidzia,suvedus ebay.de ismes,charakteristika.
Min aukstis : 17.5cm
max aukstis:1.65cm
Pacio svoris: 1.05kg
3 padetys.
Papildyta:
Opa,labai puiki serija.Taip gavos,kad ja ziurejau nuo apacios y virsu,tai pagalvojau,kad cia wyshnios,nes spalvos labai wyshnishkos ka darei su spalvom?Ar ce blykste taip puikiai tvarkosi?labai patiko sita serija.O mazojo israiska nereali! o trecioji kokia artima...
O pirkau destytojo patarta : SLIK Stativ SPRINT PRO 3WAY BK [neisejo ymest nuorodos SM'as kazkodel neleidzia,suvedus ebay.de ismes,charakteristika.
Min aukstis : 17.5cm
max aukstis:1.65cm
Pacio svoris: 1.05kg
3 padetys.
Papildyta:
Opa,labai puiki serija.Taip gavos,kad ja ziurejau nuo apacios y virsu,tai pagalvojau,kad cia wyshnios,nes spalvos labai wyshnishkos ka darei su spalvom?Ar ce blykste taip puikiai tvarkosi?labai patiko sita serija.O mazojo israiska nereali! o trecioji kokia artima...
Na dekui visoms uz komentarus
Visaip Pirmiausia i j/b paverciu tiesiog jau RAW faila su canon duota programele, pakeliu kontrasta su ta pacia programa iki maximumo dazniausiai. Paskui su ps elements dar mid tone kontrsta padidinu dazniausiai. O kartais tiesiog su picasa pasviesinu highlights, nes seseliai jei buna pakankamai tamsus didinti kontrasta bendrai nelabai noriu nes seseliai kartu tamseja....nu zodziu makalyne- kiekvienai nuotraukai darau kitaip, pagal reikala
O as cia turbut viena tundra tokia, nemoku slauoksniu sujungti, todel su sluoksniais nedirbu
Bitele, ACIUUUU As kartais e-mailo po 2 dienas neatidarau...tai zinai
Taip pat didelis dekui Sansarai
Mintyse jau planuoju kaip sukabinsiu...Tik dar pirmiausia reikia atsispausdinti ir ireminti. Pupeliuko foto jau remuose...laukia draugiu i kompanija ir ant sienos
Su tais paciais savo ps elements uzdedu "reduse noise" filtra. Suveikia neblogai PS tikrai turi tureti tokia funkcija
Opa, patiko tavo serija, susitvarkai su blykse puikiai. Tik isimciau is serijos pirmaja, si kazkiek i melynuma
QUOTE(westa @ 2008 01 18, 18:08)
papasakok kaip verti jb.. prašau
Visaip Pirmiausia i j/b paverciu tiesiog jau RAW faila su canon duota programele, pakeliu kontrasta su ta pacia programa iki maximumo dazniausiai. Paskui su ps elements dar mid tone kontrsta padidinu dazniausiai. O kartais tiesiog su picasa pasviesinu highlights, nes seseliai jei buna pakankamai tamsus didinti kontrasta bendrai nelabai noriu nes seseliai kartu tamseja....nu zodziu makalyne- kiekvienai nuotraukai darau kitaip, pagal reikala
O as cia turbut viena tundra tokia, nemoku slauoksniu sujungti, todel su sluoksniais nedirbu
QUOTE(gus @ 2008 01 18, 18:23)
Californiagirl,kad didelis ISO,tai jis nesimato sauni foto,nieko nepridursi ir man reik vitaminu as turbut jau paskutine sveikinu tavo suneli
QUOTE(bite maja @ 2008 01 18, 18:51)
P.S. gavai nuotraukas? nieko neatrašei, tai galvoju, gal kas ne taip
o tu negavai dar?
o tu negavai dar?
Bitele, ACIUUUU As kartais e-mailo po 2 dienas neatidarau...tai zinai
Taip pat didelis dekui Sansarai
Mintyse jau planuoju kaip sukabinsiu...Tik dar pirmiausia reikia atsispausdinti ir ireminti. Pupeliuko foto jau remuose...laukia draugiu i kompanija ir ant sienos
QUOTE(Opa @ 2008 01 18, 19:21)
Californiagirl, negaliu patiketi kad cia iso 1600. Ka tu darai nuotraukai, kad nesimato triuksmu? Kaip juos valai?
Su tais paciais savo ps elements uzdedu "reduse noise" filtra. Suveikia neblogai PS tikrai turi tureti tokia funkcija
Opa, patiko tavo serija, susitvarkai su blykse puikiai. Tik isimciau is serijos pirmaja, si kazkiek i melynuma
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 18, 19:55)
c_girl, man tave vertimas j/p lyg pernelyg kontrastingas (nu nzn, kz su vertimu ne taip). bet jeigu niekam daugiau taip nesimato, tai cia matyt, mano nekalibruoto kompo problema
Sis kadras kiek kontrastingas, sutinku. Bet man, asmeniskai, j/b turi buti kontrastinga. Patinka man. Nezinau, kaip tu matai... Gal ir per daug si krata Ar isdegusiu plotu ant veiduko nematai pas save??? Nes pas mane tai nera...idomu kaip kitiems
As vis prilekiu, paskaitau, bet pakomentuosiu vakare, kai mazius miegos
Californiagirl - isdegimu ir as nematau
Gus - Dziaugiuosi, kad patiko
Californiagirl - isdegimu ir as nematau
Gus - Dziaugiuosi, kad patiko