Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

zuvialia, as tai suprantu,kad cia daikto kaina su apdraustu siuntimu, kitaip tariant bendra kaina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 18, 18:53)
gavau gavau.Gi sukavau cia kazkada :)uztat ir sakau,kad gera gaut tai,ko lauki.

ei,anglistes ir anglistai,padekit blush2.gif .Vakar uzsisakiau is Vokietijos statyva per ebay'ju.Toki,kokio norejau radau tik Vokietijoje.Taciau tik uzsisakius susivokiau paklaust siuntimo kainos.Dabar atrase :"price incl. insured shipping to the UK 79.99EU" nezinau,kodel parase y UK,nes klausiau y Airija,bet manau siuntimo kaina gali but panasi ten ar ten.Bet nesuprantu,ce tik siuntimo kaina parase,ar ce su statyvu kaina?Jei kas supranta isaiskinkit sita galvosuki.nes jau pasimeciau...Jei cia tik siuntimo kaina,tai ji didesne uz statyvo???

kaina su įskaičiuotu draudimu ir siuntimu manau ...
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 18, 18:53)
paklaust siuntimo kainos.Dabar atrase :"price incl. insured shipping to the UK 79.99EU"

Zuvelia,cia viskas ka tu mokesi tai tie 79.99EU,viskas bendrai tiek pirkinys tiek siuntimas biggrin.gif nu fainai jums cia visoms,perkates biggrin.gif koki pirkai? g.gif
Pupeliuk,lb grazia nuotrauka gavai thumbup.gif
kol parasiau jau visi atsake blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 18 sausio 2008 - 19:15
QUOTE(toro @ 2008 01 18, 18:09)
zuvialia, as tai suprantu,kad cia daikto kaina su apdraustu siuntimu, kitaip tariant bendra kaina wink.gif

Aciu.jei taip ir yra,tada nurimau. 4u.gif
Atsakyti
Uzuolaida, skverbiantis berniuko zvilgsnis, negali atitraukt akiu. Labai grazus portretas, dziaugiuosi spejusi pamatyti wub.gif

Californiagirl, negaliu patiketi kad cia iso 1600. Ka tu darai nuotraukai, kad nesimato triuksmu? Kaip juos valai? O maziukas labai jau uzsisvajojes, kaip visada nuotrauka be priekaistu 4u.gif

Westa, mano dickiui 22 bus lygiai 3,5 m. Sveikatytes jums!

O as kankinu blykste. doh.gif
Cia tokia mini serija gavosi "Uzkluptas nusikaltimo vietoje"
user posted image
user posted image
user posted image
ir paskutinioji - ji ziauriai nekokybiska, bet labai reikalinga kulminacijai biggrin.gif
user posted image

Zuvialia, man rodos kad cia jau su viskuom kaina parasyta.
Atsakyti
taip pat aciu westai ir gus.Savo anglu kalbos ziniom nepasitikiu,tad aciu jums. 4u.gif

O pirkau destytojo patarta : SLIK Stativ SPRINT PRO 3WAY BK [neisejo ymest nuorodos SM'as kazkodel neleidzia,suvedus ebay.de ismes,charakteristika.
Min aukstis : 17.5cm
max aukstis:1.65cm
Pacio svoris: 1.05kg
3 padetys.
Papildyta:
Opa,labai puiki serija.Taip gavos,kad ja ziurejau nuo apacios y virsu,tai pagalvojau,kad cia wyshnios,nes spalvos labai wyshnishkos hihihi.gif ka darei su spalvom?Ar ce blykste taip puikiai tvarkosi?labai patiko sita serija.O mazojo israiska nereali! o trecioji kokia artima... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 18 sausio 2008 - 19:26
Cia dar viena serijai
user posted image

O cia portretukas
user posted image

Ale ziuriu, kad visose nuotraukose issizioje gavos (cia nuo slogos doh.gif )

Zuvialia, spalvoms nieko nedariau, tik WB su pipete keiciant is RAW. O blykste kuo toliau, tuo labiau patinka thumbup.gif
Atsakyti
Na dekui visoms uz komentarus 4u.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 18, 18:08)
papasakok kaip verti jb.. prašau  blush2.gif

Visaip doh.gif Pirmiausia i j/b paverciu tiesiog jau RAW faila su canon duota programele, pakeliu kontrasta su ta pacia programa iki maximumo dazniausiai. Paskui su ps elements dar mid tone kontrsta padidinu dazniausiai. O kartais tiesiog su picasa pasviesinu highlights, nes seseliai jei buna pakankamai tamsus didinti kontrasta bendrai nelabai noriu nes seseliai kartu tamseja....nu zodziu makalyne- kiekvienai nuotraukai darau kitaip, pagal reikala doh.gif
O as cia turbut viena tundra tokia, nemoku slauoksniu sujungti, todel su sluoksniais nedirbu blush2.gif

QUOTE(gus @ 2008 01 18, 18:23)
Californiagirl,kad didelis ISO,tai jis nesimato schmoll.gif sauni foto,nieko nepridursi wub.gif ir man reik vitaminu biggrin.gif as turbut jau paskutine sveikinu tavo suneli 4u.gif

4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 18, 18:51)
P.S. gavai nuotraukas? nieko neatrašei, tai galvoju, gal kas ne taip g.gif
o tu negavai dar?  unsure.gif

Bitele, ACIUUUU 4u.gif As kartais e-mailo po 2 dienas neatidarau...tai zinai blush2.gif
Taip pat didelis dekui Sansarai 4u.gif
Mintyse jau planuoju kaip sukabinsiu...Tik dar pirmiausia reikia atsispausdinti ir ireminti. Pupeliuko foto jau remuose...laukia draugiu i kompanija ir ant sienos ax.gif

QUOTE(Opa @ 2008 01 18, 19:21)
Californiagirl, negaliu patiketi kad cia iso 1600. Ka tu darai nuotraukai, kad nesimato triuksmu? Kaip juos valai?

Su tais paciais savo ps elements uzdedu "reduse noise" filtra. Suveikia neblogai g.gif PS tikrai turi tureti tokia funkcija mirksiukas.gif

Opa, patiko tavo serija, susitvarkai su blykse puikiai. Tik isimciau is serijos pirmaja, si kazkiek i melynuma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 18 sausio 2008 - 19:51
c_girl, man tave vertimas j/p lyg pernelyg kontrastingas (nu nzn, kz su vertimu ne taip). bet jeigu niekam daugiau taip nesimato, tai cia matyt, mano nekalibruoto kompo problema irnesakyk.gif

uzuolaidos portretukas labai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 18, 19:55)
c_girl, man tave vertimas j/p lyg pernelyg kontrastingas (nu nzn, kz su vertimu ne taip). bet jeigu niekam daugiau taip nesimato, tai cia matyt, mano nekalibruoto kompo problema irnesakyk.gif

Sis kadras kiek kontrastingas, sutinku. Bet man, asmeniskai, j/b turi buti kontrastinga. Patinka man. Nezinau, kaip tu matai... Gal ir per daug si krata g.gif Ar isdegusiu plotu ant veiduko nematai pas save??? Nes pas mane tai nera...idomu kaip kitiems g.gif
Atsakyti
As vis prilekiu, paskaitau, bet pakomentuosiu vakare, kai mazius miegos 4u.gif

Californiagirl - isdegimu ir as nematau schmoll.gif wub.gif

Gus - wub.gif 4u.gif Dziaugiuosi, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
a jeeeeeeeei man panika lotuliukas.gif
vyras pasakė, jei ryt išlaikau vairavimą, galiu iš karto važiuot 50tuko pirktis bigsmile.gif lotuliukas.gif iki šiol nesinervinau... o dabar jau kinkos ėmė drebėt ir t.t. na noooooriu aš to 50tuko jau rytoj lotuliukas.gif galėjo tik po egzo pasiūlyt doh.gif
Atsakyti