Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 15, 14:38)
kaip as suprantu makro: konkretau dalyko, veiksmo, daikto nuotrauka, jis turi dominuoti kadre.
Siuo atveju pas tave, jei taikant mano supratima, tai dominuoja sakos ir melynas dangus. jis uzima diziaja dali nuotraukos. Norejai prigauti apie kekes, as taip nebuciau dares, buciau bandes vaizda sukoncentruoti i kazkuria i ju, gal i kairiaja. Ir dar arciau pabandes pritraukti vaizda.
Vadinasi ne taip parasiau blush2.gif gal tada butu labiau tikes zaidimas su diafragma g.gif
dar turiu tokia nuotrauka, tik pagalvojau kad ji bus neidomi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 15 sausio 2008 - 15:02
QUOTE(Anasko @ 2008 01 15, 14:43)
Vadinasi ne taip parasiau blush2.gif gal tada butu labiau tikes zaidimas su diafragma g.gif

si man labiau patinka, tik desini krasta pakirpciau. Tik nesuprask taip, kad ji yra bloga, del to paminejau, kad kaip AS suprantu makro, gal kiti supranta kitaip ir jiems yra grazu. Cia slidi sritis. Kiek zmogu, tiek nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 15, 14:47)
si man labiau patinka, tik desini krasta pakirpciau. Tik nesuprask taip, kad ji yra bloga, del to paminejau, kad kaip AS suprantu makro, gal kiti supranta kitaip ir jiems yra grazu. Cia slidi sritis. Kiek zmogu, tiek nuomoniu.

Jau pakarpiau ir pakeiciau 4u.gif
oj ne, as visai rami, tam ir ilindau i si skyreli kad mokeciau ziureti ne tik pro objektyva bet ir matyti savo darbus kaip kiti mato smile.gif
Aciu kad pakomentavai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 15, 14:52)
oj ne, as visai rami, tam ir ilindau i si skyreli kad mokeciau ziureti ne tik pro objektyva bet ir matyti savo darbus kaip kiti mato smile.gif

as manau, kad daugelis cia renkasi butent del to.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 15, 14:43)
user posted image

ši gerokai įdomesnė už pirmąją. irgi kirpčiau dešinę.. 4u.gif
Atsakyti
Va dar pakarpiau, taip geriau? Tada trinu ana ir i vakara visas istrinsiu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 15 sausio 2008 - 15:32
QUOTE(Anasko @ 2008 01 15, 15:02)

pamegink dar siek tiek patamsinti ir sharp uzdeti, gal dar labai minimaliai saturacija i pliusa
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 15, 14:27)
Kaip ir turbut visus naujuokus traukia ant macro doh.gif  idedu nuotrauka, veliau isimsiu kad netrukdyciau jusu progresui smile.gif Kas blogai, kur mano klaidos? smile.gif

Raudonieji zibintai

Nekalbek netiesos smile.gif Nei viena nuotrauka netrukdo progresui. Kaip tik atvirksciai. Tik sulaukdama komentaru eisi pirmyn.
Raudonieji zibintai nera makro, bet ne tai esme. Man kiek kliuna kompozicija. Zvilgsnis nepasidalina tarp dvieju "zibintu" kekiu (bandau prisiminti, ar tai vaisiai ar vistik uogos smile.gif ). As palikciau tik viena keke.

QUOTE(Anasko @ 2008 01 15, 15:02)

Geriau, nes stambesniu planu, bet velgi, antras planas blasko demesi. Cia toks mano kompozicijos supratimas smile.gif
Atsakyti
turim mes gerąją dovanų fėją šiam skyrelyje, ne kitaip wub.gif šiandien mane aplankė nelauktas kurjeris ir atnešė dar vieną nuotrauką Kalėdų dovanų wub.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nesitikėjau nei per nago juodymą. dideliausias dėkui DEJA VU wub.gif wub.gif o dar nuotaika TOKIA thumbup.gif net jei pusę ekrano prirašyčiau AČIŪ, vis tiek nebus parodytas tas malonumas, kurį suteikei blush2.gif
Atsakyti
Sansara, ekranas tiesiog pulsuoja nuo tavo nuotaikos biggrin.gif Smagu, kad Kalėdų senelis dar nepavargęs ir darbuojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 15, 07:00)
Sveiki 4u.gif
Ir vel nauja tema blink.gif  biggrin.gif  Tik neprieik pora dienu(vieno ir suneliu gimtadienis buvo), tai paskui nebeimanoma pasivyti doh.gif

Noreciau komentaru, kritikos siam "slapiam portretui is virsaus" ax.gif

user posted image
ISO 800, F1.8, islaikymas 1/400s
Fotografuota be blykses, vakare prie kambarines sviesos, todel spalvoto varianto neprasykit- nerodysiu biggrin.gif 

Einu skaityti i praeita tema ka tiek priraset........ rolleyes.gif

Labai gražu, aš nieko nekeisčiau, man čia viskas super biggrin.gif tongue.gif 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 15, 10:58)
aš tikiuosi kada nors užaugti iki juostelės lygio.. 4u.gif
masinis susižavėjimas juostele. bet, manau, jis natūralus, nes yra arčiau tos tikrosios, gyvosios fotografijos, o ir rezultatai visai kitokie.. aš, kaip anksčiau sakiau, noriu pabandyti jau vien dėl juodai baltos, tos tikrosios, kokios su jokiu PS neišgausi....
o yra koks nors būdas imituoti cross skaitmeniniame formate?
beje, gal žinai, kur apie cross processing išvis galima pasiskaityti? nenoriu googlint, kad nesąmonių neprisirinkčiau, todėl klausiu.. 4u.gif

Na aš tai manau visada linksiu didžiausia juostos gerbėja! biggrin.gif
O cross procesą galima padaryti ir su PS, aisku gausis ne taip kaip su juosta, bet spalvos ir kontrastas gausis panasus:))
Čia galima paskaitinėti:
http://www.photoshop...ad/movie-06.pdf

Man crossinimas patinka tuo, kad bent jau mano portretuose gaunasi tokios nereliai sodrios spalvos, kazkas tarp skaidres ir paprastos juostos. Jei kas fotkina juosta ir nėra bandęs, siūlau būtinai pabandyti:))
va pora pavyzdžių:

user posted image, user posted image
user posted image, user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avytess: 15 sausio 2008 - 15:37
QUOTE(Sansara @ 2008 01 15, 15:27)
turim mes gerąją dovanų fėją šiam skyrelyje, ne kitaip  wub.gif šiandien mane aplankė nelauktas kurjeris ir atnešė dar vieną nuotrauką Kalėdų dovanų  wub.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif nesitikėjau nei per nago juodymą. dideliausias dėkui DEJA VU  wub.gif  wub.gif o dar nuotaika TOKIA  thumbup.gif net jei pusę ekrano prirašyčiau AČIŪ, vis tiek nebus parodytas tas malonumas, kurį suteikei  blush2.gif

miela......smile.gif
įsivaizduoju, kokia laimė gauti nuotrauką dovanų..smile.gif

avytess, labai labai Tau ačiū. atsispausdinau ir pastudijuosiu.
galbūt kvailas klausimas, bet: kokias fotografijas rekomenduotum tokiu būdu apdirbinėti?.. portretus? ką nors kita? 4u.gif
spalvos pasakiškos.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 sausio 2008 - 15:42