Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(inc @ 2008 01 18, 17:18)
o tu nusuk toms lempoms gaubtus mirksiukas.gif
aš kai fotkinau savo gėlių kompoziciją žurnalui, tai man vyras net po 400 vietoj 60 įsuko. smirdėt net nepradėjo, o pyškinau tikrai ilgai. beje, labai pravertė dideli balti lapai šviesai išsklaidyti.

labai ačiū už patarimą drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .. tikrai daugiau patarimų praverstų blush2.gif

C-l dičkiui Dominykui nuo sergančio Dominyko daug balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
na va Californiagirl... visgi man tikrai vaistu atminti gerinanciu reik biggrin.gif
pamirsau balioneli tavo jubilijatui!
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Ca-girl 4u.gif Ne taip paprasta atsikelti. Nors as su malonumu keliems meteliams biggrin.gif Ner pas mus sniego.+8 termomettas rodo smile.gif

Tvarkau nuotraukas. Ryt gal serija imesiu. O dabar "Pavarges nuo meno..."

user posted image
Atsakyti
Kritikai...
"Kai kazkas prikausto zvilgsni"
user posted image
ISO 1600 doh.gif F1.8, islaikymas 1/200s

Tiesa, vis pamirstu pasveikinti Sansara su laimejimu 4u.gif Puiki foto thumbup.gif
Na bet nauja ND tema irgi ne is lengvuju....sakyciau sunkiausia g.gif Niekaip nesuprantu, kaip as galiu parodyti dabartine savo svajone doh.gif Kiekviena ziema praejus Kaledu dziaugsmams pradedu svajoti apie silta ora, apie gulejima po palme kur nors prie Karibu juros biggrin.gif Kaip tai parodyti????????? lotuliukas.gif

Westa, dekui 4u.gif Kiek tavo Dominykui metuku?

Uzuolaida, oi kokia faina nuotrauka wub.gif O modeliukas super thumbup.gif Vis praziopsau, kai prisijungiu man neberodo tavo nuotrauku kurias visi taip giria. Siandien pamaciau thumbup.gif
Labai nepaprasta persikelti, zinau 4u.gif Pas ju ziema panasi kaip pas mus itariu... g.gif
Atsakyti
Užuolaidaaaa o jau modelis wub.gif wub.gif wub.gif o jau akių gylumas smile.gif

Californiagirl, maniškiui 3,5 .. papasakok kaip verti jb.. prašau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 18 sausio 2008 - 18:12
Uzuolaida*, puikus pavyzdys kai vaikai juodam fone atrodo puikiai smile.gif Nuostabus modeliukas 4u.gif Koki naudojai apsvietima?
Atsakyti
o ir as pataikiau ant modeliuku bigsmile.gif
Uzuolaida,tavo sunelio lb grazios akys wub.gif cia ryskumas superinis,nes galvojau kad man jau vaidenasi visur,kad nerysku doh.gif
Californiagirl,kad didelis ISO,tai jis nesimato schmoll.gif sauni foto,nieko nepridursi wub.gif ir man reik vitaminu biggrin.gif as turbut jau paskutine sveikinu tavo suneli 4u.gif
Atsakyti
Užuolaida! Nuostabus portretas!! Vis nepamatydavau tavo nuotraukų, nes kai įsijungdavau SM, jų jau nebegalima būdavo pamatyt, valio, kad čia pamačiau! Super wub.gif

California - kaip visad super thumbup.gif j/b labai labai gražus 4u.gif

Zuvelia - taigi niekuo neypatinga ta mano nuotrauka, juk pati sakei, kad už ją balsavai mirksiukas.gif čia to SM fotokonkurso, kur dar į Kūdrą auto temai dėjau. Kaip supratau ten dauguma dalyvių gavo marškinėlius, panašiai ir supratau lotuliukas.gif

O nuotrauką, kurią gavau yra paskutinioji ir šios serijos wub.gif http://fotokudra.lt/...3&nav=aut&page=
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2008 01 18, 16:33)
Sansara sveikinu su 3 bruksniukais  4u.gif  faina labai kai ivertina tavo darba  smile.gif

tai, kad jau su keturiais galima sveikint mirksiukas.gif 4u.gif thumbup.gif
aš ir sakau, kad Kūdra nenuspėjama yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 18, 15:54)

nu bet tu ir saunuole.Zaviuosi tavo sugebejimu yzvelgti daugiau,negu yra.Tarkim pas desiree fotografijose niekaip nebuciau yzvelgus to,ka yzvelgei tu,taciau,po tavuju yzvelgimu atrodo kitaip ir negalejo buti.

Aciu,kad priminei wyshnios portretuka.Savo spalvom jis vaikiskai pasakiskas.Labai linksmas portretukas,kuri kabinciau ant sienos. 4u.gif
Uzuolaida tyli tyli,o paskui,kai mes koki darba,tai abstulpstu[keistas zodis,taisiau ji tris kart]...grooozis mazylio..negaliu nepagirt modeliuko,o ir kadravimas labai patiko.Vis gryztu pasiziuret..pasaka.

Californios j/b labai patiko,keista matyt mazaji toki rimtuoli,bet labai grazu ir israisykynga modeliuka turi wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 18, 17:26)
Zuvelia - taigi niekuo neypatinga ta mano nuotrauka, juk pati sakei, kad už ją balsavai  mirksiukas.gif čia to SM fotokonkurso, kur dar į Kūdrą auto temai dėjau. Kaip supratau ten dauguma dalyvių gavo marškinėlius, panašiai ir supratau  lotuliukas.gif

AAA...toji su vyno taure?sitoji superine,nesikuklink sitaip,ir dabar nesuprantu dar,kur taip aukstai uzdejai fotika,kad is tokio tasko nufotografuotum..niekaip nesugalvociau.saunuole 4u.gif 4u.gif

O kaip smagu,del gautos fotografijos!..As per daug kukli sitam reikale,bet ysivaziduoju,kad jausmas pasakiskas gauti fotografija,kuria matai pas save ant sienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2008 01 18, 16:28)
clap.gif  clap.gif  clap.gif  assa.gif  assa.gif turiu butinai su jumis visais pasidziaugt wub.gif tikrai nesumeluosiu,jei pasakysiu kad pries 20 min gavau mainu nuotrauka wub.gif

džiaugiuos su tavim biggrin.gif thumbup.gif prisimenu, kaip buvo smagu rast laišką pašto dėžutėj wub.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 18, 16:54)
o beje... del sapno.... smagu buvo pasimatyt jame  biggrin.gif

tavo sapnai pranašiški lotuliukas.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 18, 18:02)
Tvarkau nuotraukas. Ryt gal serija imesiu. O dabar "Pavarges nuo meno..."

labai patinka. tik šiek tiek trūksta pakaušio ax.gif žavingas modelis mirksiukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 18, 18:07)
Kritikai...
"Kai kazkas prikausto zvilgsni"

kokia dar kritikai? viskas ir taip puikiai. akių negaliu nuleist nuo šito rimto, susikaupusio žvilgsnio biggrin.gif
P.S. gavai nuotraukas? nieko neatrašei, tai galvoju, gal kas ne taip g.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 18, 18:39)
O kaip smagu,del gautos fotografijos!..As per daug kukli sitam reikale,bet ysivaziduoju,kad jausmas pasakiskas gauti fotografija,kuria matai pas save ant sienos wub.gif

o tu negavai dar? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 18, 17:51)
o tu negavai dar?  unsure.gif

gavau gavau.Gi sukavau cia kazkada :)uztat ir sakau,kad gera gaut tai,ko lauki.

ei,anglistes ir anglistai,padekit blush2.gif .Vakar uzsisakiau is Vokietijos statyva per ebay'ju.Toki,kokio norejau radau tik Vokietijoje.Taciau tik uzsisakius susivokiau paklaust siuntimo kainos.Dabar atrase :"price incl. insured shipping to the UK 79.99EU" nezinau,kodel parase y UK,nes klausiau y Airija,bet manau siuntimo kaina gali but panasi ten ar ten.Bet nesuprantu,ce tik siuntimo kaina parase,ar ce su statyvu kaina?Jei kas supranta isaiskinkit sita galvosuki.nes jau pasimeciau...Jei cia tik siuntimo kaina,tai ji didesne uz statyvo???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 18 sausio 2008 - 19:01