Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

dar karta tikslinuosi duomenis, kada tiksliai kur ir kelinta valanda??? nelabai turiu laiko visko skaityt, ale vyrs sake gal nuves biggrin.gif jis ten gaudosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 18, 15:25)
dar karta tikslinuosi duomenis, kada tiksliai kur ir kelinta valanda??? nelabai turiu laiko visko skaityt, ale vyrs sake gal nuves biggrin.gif jis ten gaudosi smile.gif

Užupio kavinė, sekmadienį 10 val.
adresas, jei neklystu, Užupio 2. http://www.uzupiokavine.lt/
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 18, 16:28)
Užupio kavinė, sekmadienį 10 val.
adresas, jei neklystu, Užupio 2. http://www.uzupiokavine.lt/

aciu...nu paziuresiu, nezinau ka su vaiku daryt taip anksti..kazin ar bus kur palikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 18, 15:47)

mano kuklusis Nikon 4o turi ta funkcija - tik fotografuot reikia RAW formatu, o paskui tiesiog fotike uzdedi viena ant kito

mano kuklusis D80 irgi turi suliejimo funkcija. reik nueiti i RETOUCH MENU ir pasirinkti IMAGE OVERLAY.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 18, 13:47)
Bite, ar jau išbandei juostinuką?

tai kad dar nenusipirkau. ir įtariu, kad pražiopsojau jį verysad.gif vakar skambinau, bet telefonas buvo išjungtas. reiks dar pabandyt. man ko tai labai nesiseka nuo sausio 2 d.

QUOTE(DI @ 2008 01 18, 13:51)
Pepi, galiu ir nusisneketi del tu dvigubu kadru, bet man rodos, kad juostiniam variante, yra daroma tamsiam kambary dedan viena kadra ant kito.

aš ir taip įsivaizdavau ax.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 18, 14:34)
Šiandien nuostabi diena biggrin.gif gauvau paštu E.Freddi fotografiją wub.gif didelis didelis dėkui tiek jam, tiek Desiree 4u.gif  4u.gif Ji keliaus ant sienos thumbup.gif

Ir dar sužinojau, kad tam "Stiliaus" konkursėly netgi laimėjau Philips marškinėlius lotuliukas.gif kaži ten ar visiem duoda, ar savo nuožiūra g.gif nes mano nuotrauka gal kokioj 10 vietoj g.gif

sveikinu ir su nuotrauka, ir su marškinėliais lotuliukas.gif o nuotrauką parodysi?

QUOTE(DI @ 2008 01 18, 14:38)
aga, buvau Drumbacele. bet kazko mane tas nikas pradejo slegti  ax.gif

aš vis galvoju, kas čia per DI išdygo iš niekur. bendrauja sau taip laisvai su visais lotuliukas.gif

QUOTE(peppi @ 2008 01 18, 14:54)
as sekmadieni tikrai negalesiu...bet lauksiu nuotrauku 4u.gif

ir vėl išsisukinėji tongue.gif

QUOTE(latoya @ 2008 01 18, 15:25)

blogiausiu atveju, jei nieko neišeis, aš galiu jums padėt mirksiukas.gif . gyvenu nuo Kauno pusės. susitarsim dėl vietos susitikimo - ten labai labai paprasta. o tada jums kelią ir parodysiu ax.gif
Atsakyti
žodžiu, aš važiuoju namo. jeigu kam reikės pagalbos, rašykit AŽ, aš tikrai SM tikrinsiu ne vieną kartą, tai pamatysiu pagalbos šauksmus wink.gif
Atsakyti
westa, atsimenu kažkur skaitytą citatą, kad juvelyrika mėgsta prabangius, juodus audinius (aksomą), nes tik tuomet geriausiai išryškėja jos taurumas, grožis ir brangumas g.gif nors papuošalas papuošalui nelygus ir naudotom medžiagom ir akmenim.

pas mane miegadienis lotuliukas.gif pirmą kart mano foto surinko kūdroj 3 brūkšniukus blush2.gif tai ilsiuos ta proga lotuliukas.gif juokauju, mane oras migdo, atrodo ir prašvitę nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 18, 16:45)

aš vis galvoju, kas čia per DI išdygo iš niekur. bendrauja sau taip laisvai su visais  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aga blush2.gif pamirsau prisistayti
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif assa.gif assa.gif turiu butinai su jumis visais pasidziaugt wub.gif tikrai nesumeluosiu,jei pasakysiu kad pries 20 min gavau mainu nuotrauka wub.gif Nuosirdziai dekoju savo DRAUGEI WYSHNIAI wub.gif wub.gif kuri mane labai pradziugino iteigdama nuotrauka,ir ne bent kokia o mano mylimo Gusciaus wub.gif galiu prirasyt visa lapa pilna padekos,bet neparodys mano dziaugsmo kuri jauciu wub.gif na va,baigesi mano laukimas,nerimas,esu begalo laiminga biggrin.gif aciukas tau sirdele wub.gif
Atsakyti
ale dabar jau ir man pavydas suėmė smile.gif .. baltas ale pavydas.. gaila, kad anksčiau čia nebuvau.. su mielu noru būčiau pasidžiaugus bet kurio iš čia foto blush2.gif blush2.gif

Sansara, ačiū už pastebėjimus mirksiukas.gif o dėl foto.. ji verta tų brūkšniukų.. mano akimis toli gražu ne visos ten subrūkšniuotos tiek brūkšniukų foto to vertos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 18, 17:12)
westa, atsimenu kažkur skaitytą citatą, kad juvelyrika mėgsta prabangius, juodus audinius (aksomą), nes tik tuomet geriausiai išryškėja jos taurumas, grožis ir brangumas  g.gif nors papuošalas papuošalui nelygus ir naudotom medžiagom ir akmenim.

pas mane miegadienis  lotuliukas.gif pirmą kart mano foto surinko kūdroj 3 brūkšniukus  blush2.gif tai ilsiuos ta proga  lotuliukas.gif juokauju, mane oras migdo, atrodo ir prašvitę nebuvo  doh.gif

Sansara sveikinu su 3 bruksniukais 4u.gif faina labai kai ivertina tavo darba smile.gif
Atsakyti
sveiki,
vis dar pavydziu baltai susitikimo... wub.gif

gus,dziaugiuosi uz tave 4u.gif wub.gif

QUOTE(latoya @ 2008 01 18, 13:04)
zuvialia
aciu, itariu pazisti sita mergycka smile.gif beje kita savaite busim airijoj, tu kiek zinau irgi ten kazkur?gal rasim laiko susitikt?

wow,pasakei,net aiktelejau..ir gryzau atgal zvilgtelt dar karta,koks vardas tos mergytes?Gal ir pazystu..

Del Airijos>super.uzversiu klausimu:kokiam laikui atlekiat?kur busit?mielai susitikciau!!!Gali is y AZ,jei nenori viesintis.

tavoji ydeta paskutine fotografija kokia nuotaikynga.graziai su paningu susitvarkei smile.gif baliuonas tau 4u.gif o uzfiksuotos emocijos superinis prisiminimas vaikams!

pupeliuk,saunuole..cekava pamatyt ta nuotraukyte nuskynusia marskinelius.. 4u.gif
netiketai gavau uzduoti ir as.bijau,kad atsisakysiu.pateikt fotografiju kalendoriui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 18 sausio 2008 - 16:49