dar karta tikslinuosi duomenis, kada tiksliai kur ir kelinta valanda??? nelabai turiu laiko visko skaityt, ale vyrs sake gal nuves jis ten gaudosi
QUOTE(latoya @ 2008 01 18, 15:25)
dar karta tikslinuosi duomenis, kada tiksliai kur ir kelinta valanda??? nelabai turiu laiko visko skaityt, ale vyrs sake gal nuves jis ten gaudosi
Užupio kavinė, sekmadienį 10 val.
adresas, jei neklystu, Užupio 2. http://www.uzupiokavine.lt/
QUOTE(sayonara @ 2008 01 18, 16:28)
aciu...nu paziuresiu, nezinau ka su vaiku daryt taip anksti..kazin ar bus kur palikt
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 18, 15:47)
mano kuklusis Nikon 4o turi ta funkcija - tik fotografuot reikia RAW formatu, o paskui tiesiog fotike uzdedi viena ant kito
mano kuklusis D80 irgi turi suliejimo funkcija. reik nueiti i RETOUCH MENU ir pasirinkti IMAGE OVERLAY.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 18, 13:47)
Bite, ar jau išbandei juostinuką?
tai kad dar nenusipirkau. ir įtariu, kad pražiopsojau jį vakar skambinau, bet telefonas buvo išjungtas. reiks dar pabandyt. man ko tai labai nesiseka nuo sausio 2 d.
QUOTE(DI @ 2008 01 18, 13:51)
Pepi, galiu ir nusisneketi del tu dvigubu kadru, bet man rodos, kad juostiniam variante, yra daroma tamsiam kambary dedan viena kadra ant kito.
aš ir taip įsivaizdavau
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 18, 14:34)
Šiandien nuostabi diena gauvau paštu E.Freddi fotografiją didelis didelis dėkui tiek jam, tiek Desiree Ji keliaus ant sienos
Ir dar sužinojau, kad tam "Stiliaus" konkursėly netgi laimėjau Philips marškinėlius kaži ten ar visiem duoda, ar savo nuožiūra nes mano nuotrauka gal kokioj 10 vietoj
Ir dar sužinojau, kad tam "Stiliaus" konkursėly netgi laimėjau Philips marškinėlius kaži ten ar visiem duoda, ar savo nuožiūra nes mano nuotrauka gal kokioj 10 vietoj
sveikinu ir su nuotrauka, ir su marškinėliais o nuotrauką parodysi?
QUOTE(DI @ 2008 01 18, 14:38)
aga, buvau Drumbacele. bet kazko mane tas nikas pradejo slegti
aš vis galvoju, kas čia per DI išdygo iš niekur. bendrauja sau taip laisvai su visais
QUOTE(peppi @ 2008 01 18, 14:54)
as sekmadieni tikrai negalesiu...bet lauksiu nuotrauku
ir vėl išsisukinėji
QUOTE(latoya @ 2008 01 18, 15:25)
blogiausiu atveju, jei nieko neišeis, aš galiu jums padėt . gyvenu nuo Kauno pusės. susitarsim dėl vietos susitikimo - ten labai labai paprasta. o tada jums kelią ir parodysiu
westa, atsimenu kažkur skaitytą citatą, kad juvelyrika mėgsta prabangius, juodus audinius (aksomą), nes tik tuomet geriausiai išryškėja jos taurumas, grožis ir brangumas nors papuošalas papuošalui nelygus ir naudotom medžiagom ir akmenim.
pas mane miegadienis pirmą kart mano foto surinko kūdroj 3 brūkšniukus tai ilsiuos ta proga juokauju, mane oras migdo, atrodo ir prašvitę nebuvo
pas mane miegadienis pirmą kart mano foto surinko kūdroj 3 brūkšniukus tai ilsiuos ta proga juokauju, mane oras migdo, atrodo ir prašvitę nebuvo
QUOTE(bite maja @ 2008 01 18, 16:45)
aš vis galvoju, kas čia per DI išdygo iš niekur. bendrauja sau taip laisvai su visais
aga pamirsau prisistayti
turiu butinai su jumis visais pasidziaugt tikrai nesumeluosiu,jei pasakysiu kad pries 20 min gavau mainu nuotrauka Nuosirdziai dekoju savo DRAUGEI WYSHNIAI kuri mane labai pradziugino iteigdama nuotrauka,ir ne bent kokia o mano mylimo Gusciaus galiu prirasyt visa lapa pilna padekos,bet neparodys mano dziaugsmo kuri jauciu na va,baigesi mano laukimas,nerimas,esu begalo laiminga aciukas tau sirdele
ale dabar jau ir man pavydas suėmė .. baltas ale pavydas.. gaila, kad anksčiau čia nebuvau.. su mielu noru būčiau pasidžiaugus bet kurio iš čia foto
Sansara, ačiū už pastebėjimus o dėl foto.. ji verta tų brūkšniukų.. mano akimis toli gražu ne visos ten subrūkšniuotos tiek brūkšniukų foto to vertos
Sansara, ačiū už pastebėjimus o dėl foto.. ji verta tų brūkšniukų.. mano akimis toli gražu ne visos ten subrūkšniuotos tiek brūkšniukų foto to vertos
QUOTE(Sansara @ 2008 01 18, 17:12)
westa, atsimenu kažkur skaitytą citatą, kad juvelyrika mėgsta prabangius, juodus audinius (aksomą), nes tik tuomet geriausiai išryškėja jos taurumas, grožis ir brangumas nors papuošalas papuošalui nelygus ir naudotom medžiagom ir akmenim.
Sansara sveikinu su 3 bruksniukais faina labai kai ivertina tavo darba
sveiki,
vis dar pavydziu baltai susitikimo...
gus,dziaugiuosi uz tave
wow,pasakei,net aiktelejau..ir gryzau atgal zvilgtelt dar karta,koks vardas tos mergytes?Gal ir pazystu..
Del Airijos>super.uzversiu klausimu:kokiam laikui atlekiat?kur busit?mielai susitikciau!!!Gali is y AZ,jei nenori viesintis.
tavoji ydeta paskutine fotografija kokia nuotaikynga.graziai su paningu susitvarkei baliuonas tau o uzfiksuotos emocijos superinis prisiminimas vaikams!
pupeliuk,saunuole..cekava pamatyt ta nuotraukyte nuskynusia marskinelius..
netiketai gavau uzduoti ir as.bijau,kad atsisakysiu.pateikt fotografiju kalendoriui...
vis dar pavydziu baltai susitikimo...
gus,dziaugiuosi uz tave
QUOTE(latoya @ 2008 01 18, 13:04)
zuvialia
aciu, itariu pazisti sita mergycka beje kita savaite busim airijoj, tu kiek zinau irgi ten kazkur?gal rasim laiko susitikt?
aciu, itariu pazisti sita mergycka beje kita savaite busim airijoj, tu kiek zinau irgi ten kazkur?gal rasim laiko susitikt?
wow,pasakei,net aiktelejau..ir gryzau atgal zvilgtelt dar karta,koks vardas tos mergytes?Gal ir pazystu..
Del Airijos>super.uzversiu klausimu:kokiam laikui atlekiat?kur busit?mielai susitikciau!!!Gali is y AZ,jei nenori viesintis.
tavoji ydeta paskutine fotografija kokia nuotaikynga.graziai su paningu susitvarkei baliuonas tau o uzfiksuotos emocijos superinis prisiminimas vaikams!
pupeliuk,saunuole..cekava pamatyt ta nuotraukyte nuskynusia marskinelius..
netiketai gavau uzduoti ir as.bijau,kad atsisakysiu.pateikt fotografiju kalendoriui...