QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 18, 14:34)
Šiandien nuostabi diena
gauvau paštu E.Freddi fotografiją
Ir dar sužinojau, kad tam "Stiliaus" konkursėly netgi laimėjau Philips marškinėlius
Užupio kavinėj apsilankysiu būtinai, tik gaila trumpam, nes 13 val turiu būti Kaune, bet labai labai noriu
sveikinu, pavydžiu, kad man kas taip..
sveikinu su laimėjimu
lauksim. žiūrėk, beveik porą valandų jau ir galėsi pabūti..
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 18, 14:53)
Ar yra norinčių iš Kauno vykti į susitikimą? Aš Vilniuje prastai orientuojuosi, tai gal kas nors už šturmaną pabūtų?
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 18, 15:02)
nu zinot, jeigu geresniu ir laisvesniu vairuotoju neatsiras, tai as blogiausiu atveju galeciau pasitikt jus kur nors Vln iki kur mokat nuvaziuot, o paskui is paskos. bet labai tikiuos, kad atsiras ir geriau vairuojanciu (as dar su 70) ir galbut arciau magistrales gyvenanciu, nes man visai ne i ta puse
idealiausiu būtų surasti žinantį kaip nusigauti iki Užupio (ir kad kauniečiai viena mašina važiuotų
). Blogiausiu atveju aš galiu kur nors pasitikti, nes tikrai žinau, kur reikia būti ir susirasiu klaidžiojančius..
jei ką dominčiau, rašykit į AŽ savo mobilų, aš parašysiu savo mobilų, iš vakaro skambinamės ir tariamės..
rašykit, ką Vilniuje tiksliai žinot, ar iki tos vietos atvažiuotumėt?
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 18, 15:07)
Na, jei kas nors pasitiktų nuo Gariūnų, tai prisijungtumėm su latoya tikriausiai
Gariūnai sekmadienį - poniatijie raztiažimojie.. būtų labai sunku tokioj vietoj susitikti, nes žmonių milijonas..