Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 18, 14:47)

mano kuklusis Nikon 4o turi ta funkcija - tik fotografuot reikia RAW formatu, o paskui tiesiog fotike uzdedi viena ant kito

Reikia tuomet išsitraukti instrukciją. Gal ir pas mane tai yra? Neužkliuvo akis.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 18, 14:43)
Latoya, man irgi trūksta apačios, bet kadras tikrai labai mielas 4u.gif

Westa, na man nelabai 4u.gif kokias klaidas matau - neloygus fonas, matosi raukšlės, pirmoje norisi ryškumo pilno, nes tas batas jau neryškus, o ir šiaip  detalės truputį kompoziciškai negerai.. antroje apačios visai nera, o viršaus stipriai per daug, kadravimas tikrai prastas, plius abiejose tamsoka šiek tiek. Na aišku ir mano skoniu tas juodas fonas.. ne, man nelabai.. jau Laputaitei rašiau, kad sesijose su vaikasi juodas fonas man nelabai ax.gif ir iš viso nelabai mano skonio 4u.gif

man irgi juodas fonas nepatinka.. bet va turiu tokią užduotį.. žmonės juodam.. ir viskas. ačiū už pastabas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar yra norinčių iš Kauno vykti į susitikimą? Aš Vilniuje prastai orientuojuosi, tai gal kas nors už šturmaną pabūtų?
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2008 01 18, 14:38)
aga, buvau Drumbacele. bet kazko mane tas nikas pradejo slegti  ax.gif

gaila, man patiko Drumbacele, kaip is vaikiskos skaiciuotes biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 18, 14:47)
gal ir as sekmadieni prisijungsiu, paziuresim dar - su vaiku ar be.

mano kuklusis Nikon 4o turi ta funkcija - tik fotografuot reikia RAW formatu, o paskui tiesiog fotike uzdedi viena ant kito

RAW ne problema bet cia taip reikia suprasti - eini per meniu ir uzdedi?
o "kuklusis" tai cia su ironija ar is tiesu biggrin.gif ?

as sekmadieni tikrai negalesiu...bet lauksiu nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 18, 15:30)
Sios savaites ND tema Svajone? Gal galeciau gauti passw i AZ?  4u.gif

4u.gif 4u.gif

Westa, man irgi pradejo nebepatikti fotografuoti "studijoj" biggrin.gif Kas tavo nuotraukose patiko - kad yra ideja, o tai turbut svarbiausia, nes visi kiti techniniai dalykai patvarkomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 18, 15:53)
Ar yra norinčių iš Kauno vykti į susitikimą? Aš Vilniuje prastai orientuojuosi, tai gal kas nors už šturmaną pabūtų?

as gal ir prie norinciu, bet zinok tokia pati kaip tu...vairuoti vilniuj bijau, nes absoliuciai nesigaudau doh.gif ieskom vairuotojo!!!!!
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 18, 14:57)
as gal ir prie norinciu, bet zinok tokia pati kaip tu...vairuoti vilniuj bijau, nes absoliuciai nesigaudau doh.gif ieskom vairuotojo!!!!!

Vairuotoju galiu pabūti. Tik reikia kelią žinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 18, 14:54)
4u.gif  4u.gif

Westa, man irgi pradejo nebepatikti fotografuoti "studijoj" biggrin.gif Kas tavo nuotraukose patiko - kad yra ideja, o tai turbut svarbiausia, nes visi kiti techniniai dalykai patvarkomi smile.gif

tokia ta idėja.. pametei vaikui krūvą tėvo rūbų ir eini fotografuot.. smile.gif svarbu, kad veiksmas būtų ir vaikas susidomėjęs.. smile.gif .. o dėl technikos tai tikiuos esi teisi... nes juodas fonas tikrai ne vienas lengviausių... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 18, 14:54)
RAW ne problema bet cia taip reikia suprasti - eini per meniu ir uzdedi?
o "kuklusis" tai cia su ironija ar is tiesu biggrin.gif ?

tiesiogiai suprast - meniu tokia funkcija, issirenki is korteles du kadrus ir sumiksuoja juos. "kuklusis" - net nezinau, palyginus su kitais zverim biggrin.gif

nu zinot, jeigu geresniu ir laisvesniu vairuotoju neatsiras, tai as blogiausiu atveju galeciau pasitikt jus kur nors Vln iki kur mokat nuvaziuot, o paskui is paskos. bet labai tikiuos, kad atsiras ir geriau vairuojanciu (as dar su 70) ir galbut arciau magistrales gyvenanciu, nes man visai ne i ta puse
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 18, 15:59)
Vairuotoju galiu pabūti. Tik reikia kelią žinoti ax.gif

gal galima zemelapy susirasti kaip nors ir issiaiskint? g.gif rytoj gal su vyru issiaiskinsim, kas, kur ir kaip...ale labai norec smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 18, 16:02)
nu zinot, jeigu geresniu ir laisvesniu vairuotoju neatsiras, tai as blogiausiu atveju galeciau pasitikt jus kur nors Vln iki kur mokat nuvaziuot, o paskui is paskos. bet labai tikiuos, kad atsiras ir geriau vairuojanciu (as dar su 70) ir galbut arciau magistrales gyvenanciu, nes man visai ne i ta puse

turesim omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 18, 15:02)

Na, jei kas nors pasitiktų nuo Gariūnų, tai prisijungtumėm su latoya tikriausiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 18, 14:34)
Šiandien nuostabi diena biggrin.gif gauvau paštu E.Freddi fotografiją

Ir dar sužinojau, kad tam "Stiliaus" konkursėly netgi laimėjau Philips marškinėlius

Užupio kavinėj apsilankysiu būtinai, tik gaila trumpam, nes 13 val turiu būti Kaune,  bet labai labai noriu 4u.gif

sveikinu, pavydžiu, kad man kas taip..smile.gif

sveikinu su laimėjimu wink.gif

lauksim. žiūrėk, beveik porą valandų jau ir galėsi pabūti..

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 18, 14:53)

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 18, 15:02)

idealiausiu būtų surasti žinantį kaip nusigauti iki Užupio (ir kad kauniečiai viena mašina važiuotų biggrin.gif ). Blogiausiu atveju aš galiu kur nors pasitikti, nes tikrai žinau, kur reikia būti ir susirasiu klaidžiojančius..smile.gif
jei ką dominčiau, rašykit į AŽ savo mobilų, aš parašysiu savo mobilų, iš vakaro skambinamės ir tariamės..smile.gif 4u.gif
rašykit, ką Vilniuje tiksliai žinot, ar iki tos vietos atvažiuotumėt?
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 18, 15:07)
Na, jei kas nors pasitiktų nuo Gariūnų, tai prisijungtumėm su latoya tikriausiai g.gif

Gariūnai sekmadienį - poniatijie raztiažimojie.. būtų labai sunku tokioj vietoj susitikti, nes žmonių milijonas..
Atsakyti