Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(DI @ 2008 01 18, 14:18)
is kart atsimenu savo vestuviu fotografa sad.gif jis man irgi sake, tik jau nesitikekit, kad begiosiu ir gaudysiu gerus kadrus.......  blink.gif  tipo ne tas amzius, pavarges nuovisko (nors ne senas zmogus). Labai nenorejau, bet sutikau su tokiom salygom sad.gif tiesiog kito nebuvo.
manau tokiu atveju geriau is viso atsisakyti fotografuoti, ir geriau pasibuti su artimaisiais.

Jei tai butu vestuves, kuriomis as buciau ruosesis, sukalbejes kaip viskas vyks ir foto nuo pradziu iki galo, tuomet taip, o cia reikes fotkinti kaip kas geria ar dar kazkokia nesamone daro, del to ir nefotkinu baliuku viskokiu.
Jei imuosi kazkokio darbo, visuomet jam ruosiuosi nuo pradziu iki galo, kelis kartus tikrinu technika ir t.t., nes viskas priklausys nuo manes, jei klystu, antro karto to paties nebepadarys, taigi... Siuo atveju viskas priesingai, stikliko kilnojima gales kartoti ir kartoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 18 sausio 2008 - 14:25
QUOTE(latoya @ 2008 01 18, 14:04)
darau kalendoriu
sita pasirode linksma?kritikos gal? beje gal zinot kokiu geru programu tam reikalui? gal kas daret?
user posted image

Tokius dalykus daryciau su Corel Draw bet reikia laiko ismokti su ja dirbti...siaip labai user friendly programa mirksiukas.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 18, 14:09)
nusiteikima sunkuk atrasti, kuomet darai kazka per prievarta.

tai nesuprantu tada - kam sutikai!?

is kart atsimenu savo vestuviu fotografa sad.gif jis man irgi sake, tik jau nesitikekit, kad begiosiu ir gaudysiu gerus kadrus.......  blink.gif  tipo ne tas amzius, pavarges nuovisko (nors ne senas zmogus). Labai nenorejau, bet sutikau su tokiom salygom sad.gif tiesiog kito nebuvo.
manau tokiu atveju geriau is viso atsisakyti fotografuoti, ir geriau pasibuti su artimaisiais.
Peppi, as galiu ir klysti smile.gif matai Puriena6 raso, kad galima visgi fotografuojant viena kadra ant kito. Reiks pameginti  bigsmile.gif

kaip spyrciau subinen tokiam fotografui mad.gif jau kaip nekenciu tokiu surugeliu, kurie dirba per prievarta mad.gif nu nepatinka tau sitas darbas - eik dirbti kito....susinervinau mad.gif

tai taip, manau su tais senoviniais aparatais, jei yra galimybe nepersukti kadro tai gali vanoti viena ant kito ax.gif tik reikia turbut pazaisti su ekspozicija, kad nebutu abu labai tamsus... g.gif

DI, o tu dar katik buvai kitu nick'u? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 18 sausio 2008 - 14:29
Peppi, as galiu ir klysti smile.gif matai Puriena6 raso, kad galima visgi fotografuojant viena kadra ant kito. Reiks pameginti  bigsmile.gif

nors man rodos, kad ne.... antram kadrui neleidzia paleidimo renkeneles iki galo nuleisti, kol kadro neprasuki.... taigi nzn, kaip tie dvigubi kadrai gaunasi...

Aš matai, turiu tokių nuotraukų iš gilios jaunystės laikų, būtent su ta muiline darytų. Dvigubi kadrai. Bet kokiu ten principu jie išeidavo tai net nepamenu. Bandau įsivaizduoti, kad būtent kažkas ten neprasisukdavo ir fotkindavo ant viršaus g.gif
Atsakyti
Sios savaites ND tema Svajone? Gal galeciau gauti passw i AZ? 4u.gif
Atsakyti
latoya, esu darius kažkada kalendorių.. turėjau kažkokią programulką prie Paintshopo..

va keli bandymai.. sesija truko max 10 min... nu nesėdi maniškis nors tu ką.. šviesos trūkumas.. tik su viena papildomai pasišviečiau.. reikės dar bandyt.. galvoju gal su savo 30 tuku geriau nei su teleobjektyvu g.gif su ryškumu ne visur susitvarkiau nu ir kadruotė....bet bandysiu toliau..
nepatiktų man fotografuot studijoj.. tikrai žinau smile.gif smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šiandien nuostabi diena biggrin.gif gauvau paštu E.Freddi fotografiją wub.gif didelis didelis dėkui tiek jam, tiek Desiree 4u.gif 4u.gif Ji keliaus ant sienos thumbup.gif

Ir dar sužinojau, kad tam "Stiliaus" konkursėly netgi laimėjau Philips marškinėlius lotuliukas.gif kaži ten ar visiem duoda, ar savo nuožiūra g.gif nes mano nuotrauka gal kokioj 10 vietoj g.gif

Užupio kavinėj apsilankysiu būtinai, tik gaila trumpam, nes 13 val turiu būti Kaune, bet labai labai noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 18, 14:28)
tai nesuprantu tada - kam sutikai!?

sutikau atsinesti fotika ir pabuti ten, gal kazka ir pafotkinsiu.
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 18, 14:34)
Šiandien nuostabi diena biggrin.gif gauvau paštu E.Freddi fotografiją wub.gif didelis didelis dėkui tiek jam, tiek Desiree 4u.gif  4u.gif Ji keliaus ant sienos thumbup.gif

cia pirkot nuotraukas ar cia geru noru kazkas siuntineja, jau ne vienoje zinuteje skaitu, kaip gauna siuntinukus, taciau nesuprantu kas kaip kokia proga siuntineja. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 18, 14:31)
va keli bandymai.. sesija truko max 10 min... nu nesėdi maniškis nors tu ką.. šviesos trūkumas..

antroji man tiko, tik siek tiek f priverciau.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 18, 15:28)

DI, o tu dar katik buvai kitu nick'u? g.gif

aga, buvau Drumbacele. bet kazko mane tas nikas pradejo slegti ax.gif

Latoya, man irgi truksta apacios siek tiek. bet kadras pagautas judesi tikrai neblogai. O ir spalvos tokios ziemai tinkancios smile.gif

Westa, viskas butu super. Tik man kiek uzkliuvo raudonos vaikiukoa ausys, ir .... pilki triusikiukai blush2.gif va butu balti thumbup.gif
papasakok koks apsvietimas buvo, kur lempas sustatei?
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 18, 15:36)
cia pirkot nuotraukas ar cia geru noru kazkas siuntineja, jau ne vienoje zinuteje skaitu, kaip gauna siuntinukus, taciau nesuprantu kas kaip kokia proga siuntineja.  ax.gif

Čia pas mumis buvo toks Kalėdinis apsikeitimas nuotraukomis - traukėm kas kam siunčia, tai vis liekanos ir atgarsiai.. O man E.Freddi tai geru noru padovanojo wub.gif wub.gif tiesiog tokia situacija gavosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 18, 14:38)
antroji man tiko, tik siek tiek f priverciau.

ryškumo trūksta.. sutinku.. ačiū man dar apačios mažokai, bet šitų foto nekoregavau..

QUOTE(DI @ 2008 01 18, 14:38)

Westa, viskas butu super. Tik man kiek uzkliuvo raudonos vaikiukoa ausys, ir .... pilki triusikiukai  blush2.gif  va butu balti  thumbup.gif
papasakok koks apsvietimas buvo, kur lempas sustatei?

nu raudonos ausys, raudonos biggrin.gif .. ir tūsikai pilki smile.gif.. ekspromtu čia doh.gif apšvietimas - pagrindinis kambario iš kairės gaunasi.. ir stačiau lempą iš priekio.. dar manau reikėjo iš kito šono, kad šešėlį nuimtų nuo veido..
Atsakyti
Latoya, man irgi trūksta apačios, bet kadras tikrai labai mielas 4u.gif

Westa, na man nelabai 4u.gif kokias klaidas matau - neloygus fonas, matosi raukšlės, pirmoje norisi ryškumo pilno, nes tas batas jau neryškus, o ir šiaip detalės truputį kompoziciškai negerai.. antroje apačios visai nera, o viršaus stipriai per daug, kadravimas tikrai prastas, plius abiejose tamsoka šiek tiek. Na aišku ir mano skoniu tas juodas fonas.. ne, man nelabai.. jau Laputaitei rašiau, kad sesijose su vaikasi juodas fonas man nelabai ax.gif ir iš viso nelabai mano skonio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 18 sausio 2008 - 14:43
gal ir as sekmadieni prisijungsiu, paziuresim dar - su vaiku ar be.

latoya, smagi man tavo foto, bet kaip jau sake, apacios ryskiai truksta.

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 18, 14:34)
Ir dar sužinojau, kad tam "Stiliaus" konkursėly netgi laimėjau Philips marškinėlius lotuliukas.gif kaži ten ar visiem duoda, ar savo nuožiūra g.gif nes mano nuotrauka gal kokioj 10 vietoj g.gif

ir as gavau. kiek zinau, ten be prizininku dar 30 zmoniu organizatoriai savo nuoziura apdovanojo.
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2008 01 18, 13:21)
turiu klausima...
kaip padaromi du kadrai vienas ant kito?
ar cia tik su juostele taip imanoma g.gif
turbut zinot apie ka as...
tik nesiulykite su PS nes man norisi butent netiketo rezultato o ne zaidimo su PS sluoksniais ax.gif fotiko knygele jau studijavau, neradau tokios funkcijos verysad.gif

mano kuklusis Nikon 4o turi ta funkcija - tik fotografuot reikia RAW formatu, o paskui tiesiog fotike uzdedi viena ant kito
Atsakyti