QUOTE(Anasko @ 2008 01 16, 18:07)
ir laidas isipaises
kanalja
užsikrizenau
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 19:54)
Dar karta labai atsiprasau,kad nesugerem arbateles..Ar buvot,kas nors susibege?
"jie abu susitikdavo cia palydet saules"
buvom susibėgę..
nuostabi nuotrauka. viskuo. nieko nekeisčiau, nė menkiausios vietelės..
QUOTE(bite maja @ 2008 01 16, 21:05)
šiaip tai patinka abi. tik gal šiek tiek šviesiau norisi. ir antroj nuotraukoj blaško kažkoks daiktas kampe.
nesupratau, kodėl rezultatai išėjo skirtingi
viskas tas pats. ką manot? aš niekaip neapsisprendžiu - gražu ar šiaip sau
tas daiktas kampe - pieštukai
man abi labai gražios. prima šalta, solidi tokia, o antra - spalvinis šilumos įsikūnijimas..
QUOTE(avytess @ 2008 01 16, 22:10)
Pupeliuk, su 400 iso fotkinau tik į skaidrę ir paskui crossinau:)) o daugiau 400iso bandžiau tik superia, ne! - nepatinka, neiko įdomaus:)
Šios dvi, kurias pasiūliau manau pats geriausias variantas, ką iš fuji galima išspaust fotografuojant portretus..
P.s. Daugiausia aš su nespalvotom juostom draugauju, o tik visai neseniai vėl pradėjau spalvotom juostelėm fotkinti - eksperimentuoju: bandžiau skaidrę, cross processą, tą fuji 160c - po kolkas visi variantai patiko, reikėtų daugiau pasiskaitinėti, gal jie dar kokių įdomesnių juostų turi, nes visokių paprastų superijų nesinori
p.s.p.s. Jei ką įdomaus užtiksi, būtinai pasidalink!
merrrgggiiinooooooos, gal Jūs kuri nors galit visa tai apibendrinti ir sumesti į blog'ą? mažu kam kada prireiks?.. juk būtų labai naudinga, jei tik netingėtumėt..
QUOTE(Desiree @ 2008 01 16, 22:44)
Sveikinam "Svetima šiam pasauliui" autorių ir laukiam naujos temos
o, tikrai, sveikinimai
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 16, 23:20)
A teip geriau?
juokinga nuotrauka. faina. man patiko:)
vvvvv, SVEIKINU. Išlik tokia.... na, tokia.. tokia labai sava..
QUOTE(Opa @ 2008 01 17, 00:03)
Sveiki, neturiu ir as nuotaikos - vaikai mano abu serga jau 2 savaites, ir be pagerejimo pozymiu. Beveik ir ligoninej galejom atsidurti, tai ne ka ir fotografuoju, o ir nelabai ka komentuot galiu...
sveikit, nu..
man rodos, kad su blykste viskas labai ok
QUOTE(Desiree @ 2008 01 17, 00:36)
Tiesa, vis prabėgom šiandien prisėdu, nemažai nuotraukų tai nespėju pakomentuoti. Bet įstrigo Sayonaros vaikiuko portretai. Pirmas ypač. Tik su PS curves reiktų patampyti. Bet šiaip labai labai patinka.
ačiū.. tuoj įmesiu su pagalba pakoreguotas tas pačias nuotraukas..
QUOTE(westa @ 2008 01 17, 00:58)
labai faina
ir būtent - jokių efektų..