Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 01 17, 01:20)
ech.. Californiagirl kai pamatau tokias foto, tai ūmai suvokiu, kad tikrai nieko nei moku nei nuraukiu fotografijoj...  unsure.gif  unsure.gif ..
skauda širdį, bet užtat labai džiugina akį.. super super super..  4u.gif  4u.gif

Aciu, westa 4u.gif paprastutes fotografijos, imeciau kaip pavyzdukus...Aisku, man paciai jos savaip mielos smile.gif

Noriu prisidedi prie sveikinimu VVVVV gimtadienio proga ir palinketi kuo sviesesnes nuotaukos ir kad visi debeseliai issisklaidytu 4u.gif

Tiesa, Opa, labai neblogai susitvarkei su blykse. Naturalios spalvos labai mirksiukas.gif
Ir dar norejau taves paklausti...tu lyg turi distancini RC-1 ar ne? Na as irgi turiu, dar pries Kaledas is B&H nusipirkau, bet kad jis man nerodo jokiu gyvybes zenklu, net baterijas keiciau...nieko. Ar gal kazko as nemoku? blush2.gif Spaudziu knopkyte, bet anas nereaguoja...gal fotike kazka nustatyti reikia??? Apsviesk mane doh.gif blush2.gif Arba negeras koks...reiks pasikeisti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 17 sausio 2008 - 02:04
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 17, 01:26)
Ir dar norejau taves paklausti...tu lyg turi distancini RC-1 ar ne? Na as irgi turiu, dar pries Kaledas ir B&H nusipirkau, bet kad jis man nerodo jokiu gyvybes zenklu, net baterijas keiciau...nieko. Ar gal kazko as nemoku? blush2.gif  Spaudziu knopkyte, bet anas nereaguoja...gal fotike kazka nustatyti reikia??? Apsviesk mane doh.gif  blush2.gif  Arba negeras koks...reiks pasikeisti g.gif

unsure.gif o ten grazint galima? nes siaip turetu veikti be jokiu nustatymu - atsuki i fotoaparata ir sureaguoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 17, 02:04)
unsure.gif o ten grazint galima? nes siaip turetu veikti be jokiu nustatymu - atsuki i fotoaparata ir sureaguoja unsure.gif

Galima grazint ir man siusti atgal nebrangiai kainuotu, nes maziukas yra. Jauciu kad kazkas ne taip, nes net baterijas pakeitus visiskai nerodo gyvybes zenklu, net sviesute ten tokia neuzsidega kuri turetu... g.gif
As dar galvojau, kad fotike kazka nustatyti reikia blush2.gif sakau paklausiu pries siusdama atgal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 17 sausio 2008 - 02:11
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 17, 02:08)
Galima grazint ir man siusti atgal nebrangiai kainuotu, nes maziukas yra. Jauciu kad kazkas ne taip, nes net baterijas pakeitus visiskai nerodo gyvybes zenklu, net sviesute ten tokia neuzsidega kuri turetu... g.gif
As dar galvojau, kad fotike kazka nustatyti reikia blush2.gif  sakau paklausiu pries siusdama atgal...

o tu bandei tiesiog pries fotoaparata laikyti? nes va perskaiciau apzvalgoje: ''Weaknesses: You have to point right at the camera, else it wont pick up the signal'', ''Weaknesses: Short range, must be in front, or reach around camera and point at front to function''.
Na bet zinoma, jei jau jokia lempute nedega tai turbut ne kas jam g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 17, 00:58)
va parodysiu vieną senutę foto.. žiūriu ir kaifuoju  smile.gif

tas dručkis dešinėj .. mano vyras topsecret.gif  biggrin.gif

o tas kairėj kartais ne Roolys? hihihi.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 19:54)
"jie abu susitikdavo cia palydet saules"

ach.. atsidusau ir dėjau kūdroje penkiatą. jei bučiau galėjęs, būčiau dėjęs ir 10. super
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 16, 18:07)
ir laidas isipaises  kanalja

užsikrizenau biggrin.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 19:54)
Dar karta labai atsiprasau,kad nesugerem arbateles..Ar buvot,kas nors susibege?
"jie abu susitikdavo cia palydet saules"

user posted image

buvom susibėgę..smile.gif

nuostabi nuotrauka. viskuo. nieko nekeisčiau, nė menkiausios vietelės..smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 16, 21:05)
šiaip tai patinka abi. tik gal šiek tiek šviesiau norisi. ir antroj nuotraukoj blaško kažkoks daiktas kampe.
nesupratau, kodėl rezultatai išėjo skirtingi  g.gif viskas tas pats. ką manot? aš niekaip neapsisprendžiu - gražu ar šiaip sau

tas daiktas kampe - pieštukai smile.gif
man abi labai gražios. prima šalta, solidi tokia, o antra - spalvinis šilumos įsikūnijimas..

QUOTE(avytess @ 2008 01 16, 22:10)
Pupeliuk, su 400 iso fotkinau tik į skaidrę ir paskui crossinau:)) o daugiau 400iso bandžiau tik superia, ne! - nepatinka, neiko įdomaus:)
Šios dvi, kurias pasiūliau manau pats geriausias variantas, ką iš fuji galima išspaust fotografuojant portretus.. ax.gif  ax.gif
P.s. Daugiausia aš su nespalvotom juostom draugauju, o tik visai neseniai vėl pradėjau spalvotom juostelėm fotkinti - eksperimentuoju: bandžiau skaidrę, cross processą, tą fuji 160c - po kolkas visi variantai patiko, reikėtų daugiau pasiskaitinėti, gal jie dar kokių įdomesnių juostų turi, nes visokių paprastų superijų nesinori biggrin.gif
p.s.p.s.  Jei ką įdomaus užtiksi, būtinai pasidalink!  unsure.gif  rolleyes.gif  biggrin.gif

merrrgggiiinooooooos, gal Jūs kuri nors galit visa tai apibendrinti ir sumesti į blog'ą? mažu kam kada prireiks?.. juk būtų labai naudinga, jei tik netingėtumėt..smile.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 16, 22:44)
Sveikinam "Svetima šiam pasauliui" autorių ir laukiam naujos temos 

o, tikrai, sveikinimai biggrin.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 16, 23:20)
A teip geriau?
user posted image

juokinga nuotrauka. faina. man patiko:)

vvvvv, SVEIKINU. Išlik tokia.... na, tokia.. tokia labai sava.. 4u.gif

QUOTE(Opa @ 2008 01 17, 00:03)
Sveiki, neturiu ir as nuotaikos - vaikai mano abu serga jau 2 savaites, ir be pagerejimo pozymiu. Beveik ir ligoninej galejom atsidurti, tai ne ka ir fotografuoju, o ir nelabai ka komentuot galiu...

sveikit, nu..sad.gif 4u.gif
man rodos, kad su blykste viskas labai ok smile.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 17, 00:36)
Tiesa, vis prabėgom šiandien prisėdu, nemažai nuotraukų tai nespėju pakomentuoti. Bet įstrigo Sayonaros vaikiuko portretai. Pirmas ypač. Tik su PS curves reiktų patampyti. Bet šiaip labai labai patinka.

ačiū.. tuoj įmesiu su pagalba pakoreguotas tas pačias nuotraukas.. 4u.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 17, 00:58)

labai faina biggrin.gif ir būtent - jokių efektų..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 16, 22:44)
Sveikinam "Svetima šiam pasauliui" autorių ir laukiam naujos temos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

dėkui 4u.gif
Nauja tema tebūnie truputį šviesesnė, nes dauguma depresuoja čia "SVAJONĖ"

vvvvv, su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Kai kas padėjo man pakoreguoti vakarykštes nuotraukas smile.gif
man - super. rodau ir Jums.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Su gimtadienių vvvvv 4u.gif
Sėkmės, saulėtų dienų ir gražių idėjų.

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 17, 01:15)

user posted image

c-girl o tu toli nuo šios vietos gyveni? temstant ten neišeina nueiti?

dėl distancinio, na mūsų fotoaparatai skiriasi, bet aš fotoaparate turiu pasirinkti tam tikrą, distancinio režimą. Kitaip jis ir neveiks.

Greitai permečiau akimis temą, labai įstrigo zuvelios nuotrauka. Nuostabi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 17, 07:54)
Kai kas padėjo man pakoreguoti vakarykštes nuotraukas smile.gif
man - super. rodau ir Jums.

mano akims kitokio taisymo norisi. Bet žiūrisi gerai ir šitaip 4u.gif Aš lieku prie antrojo. Super portretas.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 01 17, 07:52)
dėkui  4u.gif
Nauja tema tebūnie truputį šviesesnė, nes dauguma depresuoja čia "SVAJONĖ"

graži tema. Gaila, kad svajonių neturiu. o ir laiko atlikimui.
Bet grįžusi tikrai mielai pasidairysiu į jūsų svajones. Tikiuosi dar ir prabalsuoti spėsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 17, 09:09)
mano akims kitokio taisymo norisi. Bet žiūrisi gerai ir šitaip  4u.gif  Aš lieku prie antrojo. Super portretas.
Papildyta:
graži tema. Gaila, kad svajonių neturiu. o ir laiko atlikimui.
Bet grįžusi tikrai mielai pasidairysiu į jūsų svajones. Tikiuosi dar ir prabalsuoti spėsiu.  4u.gif

jeigu turėtum laiko pabandyti, tai...smile.gif 4u.gif

ačiū.. man ta "pasinė" irgi patinka..smile.gif

beje, tai ar bus susitikimas Tau grįžus?. ax.gif

nauja tema graži.. ir kartu sunki..smile.gif
Atsakyti