Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Cross procesas man patinka. Bet Westos serijos kom. centre negalėčiau cross procesu žiūrėti. Nors ir įpakuota, bet ta mėsa spalvotai man bent jau nelabai kaip žiūrisi. Bet čia jau mano asm. problema.
O šiaip, cross procesas, natūralusis į juostą, tai veža
Atsakyti
pasiguosiu... MB niekaip nesupranta mano žavėjimosi juostine fotografija. Jis tai vadina snobizmu. Niekaip aš jo neperlaužiu, bet vis dar turiu vilties. Tai turbūt vienintelis dalykas, kur mūsų nuomonės stipriai išsiskiria. O kažkada jis ir pats fotografavo juostiniu ir nuotraukas pats darydavo...
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 01 14, 23:47)
Anasko, Jei man reiktu rinktis i kokius kursus eit... ten tikrai antra karta neiciau. Daug geresni kursai pas Zoluba
Stebukle aciu 4u.gif

Labai patiko Californiagirl portretas.

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 15, 09:59)
Cross procesas man patinka. Bet Westos serijos kom. centre negalėčiau cross procesu žiūrėti. Nors ir įpakuota, bet ta mėsa spalvotai man bent jau nelabai kaip žiūrisi. Bet čia jau mano asm. problema.
O šiaip, cross procesas, natūralusis į juostą, tai veža

aš mačiau Tavo nuotrauką kūdroje, kuri, kaip supratau, yra cross processing pavyzdys. man labai patiko, nors iki tokio lygio/būdo ir t.t. man kaip iki mėnulio.. keistas jausmas, nesupranti, kas tai, bet patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 15, 09:37)
aš mačiau Tavo nuotrauką kūdroje, kuri, kaip supratau, yra cross processing pavyzdys. man labai patiko, nors iki tokio lygio/būdo ir t.t. man kaip iki mėnulio.. keistas jausmas, nesupranti, kas tai, bet patinka biggrin.gif

ten į jostelę. Rodos Užuolaida klausė, tai Fuji Provia 400 F. Ryškinau Fotokabinett, pas mus Dresdene. Idealiausia būtų turėti skanerį. Nes spausdinti iš juostelės tai labai brangus malonumas.
O šiaip iš skaitmeninio varianto retai kada darau cross. Nes tokį, koks patinka sunku išgauti.

O aš mokinuosi nepleškini į kairę ir į dešinę... Jau antrą juostelę išryškinau, o nė vieno kadro.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 15, 10:50)
ten į jostelę. Rodos Užuolaida klausė, tai Fuji Provia 400 F. Ryškinau Fotokabinett, pas mus Dresdene. Idealiausia būtų turėti skanerį. Nes spausdinti iš juostelės tai labai brangus malonumas.
O šiaip iš skaitmeninio varianto retai kada darau cross. Nes tokį, koks patinka sunku išgauti.
O aš mokinuosi nepleškini į kairę ir į dešinę... Jau antrą juostelę išryškinau, o nė vieno kadro.

aš tikiuosi kada nors užaugti iki juostelės lygio.. 4u.gif
masinis susižavėjimas juostele. bet, manau, jis natūralus, nes yra arčiau tos tikrosios, gyvosios fotografijos, o ir rezultatai visai kitokie.. aš, kaip anksčiau sakiau, noriu pabandyti jau vien dėl juodai baltos, tos tikrosios, kokios su jokiu PS neišgausi....
o yra koks nors būdas imituoti cross skaitmeniniame formate?
beje, gal žinai, kur apie cross processing išvis galima pasiskaityti? nenoriu googlint, kad nesąmonių neprisirinkčiau, todėl klausiu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 15, 07:00)
Noreciau komentaru, kritikos siam "slapiam portretui is virsaus" ax.gif

labai patiko, vaikas man cia kaip tos visu fotkintos orchidejos biggrin.gif
bet virsaus ir man kiek per daug ax.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 15, 10:16)
pasiguosiu... MB niekaip nesupranta mano žavėjimosi juostine fotografija. Jis tai vadina snobizmu. Niekaip aš jo neperlaužiu, bet vis dar turiu vilties. Tai turbūt vienintelis dalykas, kur mūsų nuomonės stipriai išsiskiria. O kažkada jis ir pats fotografavo juostiniu ir nuotraukas pats darydavo...

maniskis irgi sako "o kas dar i juosta fotografuoja?" biggrin.gif
niezti jau ir man nagai juostini paimti i rankas ir juostele kokia su daug grudo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 15 sausio 2008 - 11:03
Užuolaida, klausei, kaip LT žmonės reaguoja fotografuojami viešai. Na, aš manau, kad ir pas mus egsistuoja įstatymai dėl žmogaus apsiprendimo teisės būti viešai fotografuojamam ir publikuojamam. Tik pas mus ne visi savo teises žino. Ką žinau iš tiesų - tai, kad be tėvų sutikimo vaikų fotografuoti negalima. To laikausi. Tačiau šiaip žmones viešai aš fotografuoju ir neteko nė karto susilaukti neigiamos reakcijos. O jaunuoliai net ir džiūgauja dažniausiai biggrin.gif
Westa, aš stebiuosi, kaip tau pavyko fotografuoti prekybos centre g.gif Bandžiau ir aš vieną kartą. Kuklus apsauginis nedrąsiai paprašė nefotografuoti biggrin.gif Tai va, tos patirties užteko ir jau kažkaip nebesinori fotkinti parduotuvėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 15 sausio 2008 - 11:17
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 15, 11:16)

Westa, aš stebiuosi, kaip tau pavyko fotografuoti prekybos centre g.gif  Bandžiau ir aš vieną kartą. Kuklus apsauginis nedrąsiai paprašė nefotografuoti biggrin.gif  Tai va, tos patirties užteko ir jau kažkaip nebesinori fotkinti parduotuvėse.

tai ir sakau, buvo intringa.. fotografuot nuo ant kaklo kabančio fotoaparato, kadruot ,,iš akies", nežiūrint į ekraniuką... tiesiog dar vienas fotografijos žanras.. ieškau vis smile.gif

californiagirl.. kaip visuomet portretukas žavus smile.gif
Atsakyti
westa extremale, gaila maciau tik ta viena kadra, kuri Sillwio pakoregavo...

Puriena, vaiku (be tevu sutikimo) ir dar kiek zinau neigaliu zmoniu ar zmoniu juos diskredituojancioje padetyje fotografuoti negalima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 15, 11:46)
westa extremale, gaila maciau tik ta viena kadra, kuri Sillwio pakoregavo...

Puriena, vaiku (be tevu sutikimo) ir dar kiek zinau neigaliu zmoniu ar zmoniu juos diskredituojancioje padetyje fotografuoti negalima ax.gif

galima, tik reikia sutikimo rodyti nuotraukas,filmuotą medžiagą.
Nors ir dėl to nesu tikras, reikia paskaityti LR įstatymų lobyną.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 15, 11:49)
galima, tik reikia sutikimo rodyti nuotraukas,filmuotą medžiagą.
Nors ir dėl to nesu tikras, reikia paskaityti LR įstatymų lobyną.

itariu reikia rastisko sutikimo mirksiukas.gif zmogus veliau pamates kokiam kontekste buvo parodytas gali persigalvoti mirksiukas.gif

kazkur esu skaiciusi, kad galima tureti tokiu lapeliu, kur parasyta "sutinku, kad mano nuotrauka bla bla..." ir uztenka, kad zmogus parasytu varda pavarde ir pasirasytu... g.gif
Atsakyti