geri virusiukai laksto po šią temelę Kaip aš laukiu vieno viruso... peizažiukinio... bet ar aš pasiskiepijus ar kas dar negerai... nu niekaip neapsikrečiu.... Kas sergat tuo virusu, norėčiau apsikrėsti... prašom dažniau nuotraukyčių
Inc, tavo nuotrauka plaunasi, tuoj džiovinti nešiu
Vvvvv, nuoširdžiai ir nuo manęs
o kasgi čia tuos virusus sėja klausimas rimtas
Dėl peizažiukinio čia į Silwio ir Bitę kreipkis
Ačiū už komentarus, ryškumą irgi matau, mokausi visgi tai jau nepakeisiu.. Bet pasidalinsiu dar prisiminimais
Papildyta:
vvvvv, su gimtadieniu Tave
Papildyta:
vvvvv, su gimtadieniu Tave
QUOTE(Opa @ 2008 01 17, 00:21)
Cia dar anksciau buvau i photobucketa isikelusi, tai imesiu palyginimui.
O si... Lyg ir puse bedos, bet dar ne visai, nes baltymai zalsvi Ir labai nesiziuri, nes akytes seselyje
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 17, 00:36)
o aš užsinorėjau juostinuko.. nesiseka man su PS efektus daryt.. ir net ryt galiu važiuot pažiūrėt... Nikon F65 su nikor 1,8 50 mm.. i chočitsa i kolica.. nenaujas.. sillwio ??????
Tai su juostinuku tuo labiau efektu nepadarysi Be to, mokytis su skaitmeniniu manau daug pigiau
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 17, 00:38)
Tai su juostinuku tuo labiau efektu nepadarysi Be to, mokytis su skaitmeniniu manau daug pigiau
o aš nenoriu efektų.. man tiesiog patinka tos spalvos, tas grūdas, kuris gaunamas su juosta.. o skaitmenos gi neatsisakysiu.
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 17, 00:28)
ir i valanda
westa - is posto pamaniau, kad efektai nesiseka, tai noriu juostos del to, koki pirkti, tai ziurek, pagal turima, kad optika ta pati tiktu
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 17, 00:50)
westa - is posto pamaniau, kad efektai nesiseka, tai noriu juostos del to, koki pirkti, tai ziurek, pagal turima, kad optika ta pati tiktu
tai va, lyg tiktų man maniškė tam.. ale norėjau sillwio dar pasiklaust, nes jis lyg tokį turi . ale matyt pabėgo jau liuliu....
va parodysiu vieną senutę foto.. žiūriu ir kaifuoju
jokių crossingu ..tiesiog tokia, kokia man patinka
tas dručkis dešinėj .. mano vyras
QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 16:33)
Sveikutės visos ir visi
Pargrįžau visa pilna įspūdžių, ale tegu papasakoja apie tai nuotraukos
Californiagirl jau parašė tai, ką būčiau ir aš rašiusi. Man trečioji įdomiausia, bet gaila, kad žemyn žvilgsnis. Pargrįžau visa pilna įspūdžių, ale tegu papasakoja apie tai nuotraukos
QUOTE(Anasko @ 2008 01 16, 17:07)
Kazko tai as savo rajone randu tik sarkazma
Kelias i Europa ( kas nevilnietis(e), Europa pas mus priekybos centras, tame ilgam pastate)
na, ilgas kelias link Europos ir sunkus matosi. Norisi įdomesnio pateikimo. Galėtų būti kad ir namų darbų užduotis. Grįžk ten tiek kartų, kiek reikės išgauti tam kadrui, kuris mus priblokštum. Ta pati vieta, bet pritrenkiančiai Kelias i Europa ( kas nevilnietis(e), Europa pas mus priekybos centras, tame ilgam pastate)
QUOTE(MyWay @ 2008 01 16, 17:13)
Čia sausio 4d. darytos foto darželyje.. Gal kam pasirodys ir gražu Kaip geriau reiktų apkarpyti ar pakeisti ką?
Antroji mieliausia. Pirmą ir trečią stipriau karpyčiau, akčentuočiau veidus, emocijas.QUOTE(laputaitė @ 2008 01 16, 18:43)
Sveikutes, as katik po fotosesijos
Idedu nuotrauka su spalvom ir bw, butu idomi jusu nuomone
Spalvos visai nieko, vertimas į jb nelabai.Idedu nuotrauka su spalvom ir bw, butu idomi jusu nuomone
O nuotrauka tai. Na sakyčiau atsitiktinė. Perskaičius kad grįžai iš fotosesijos norisi kitokių, sakyčiau apmąstytų darbų. Dabar nei mini studijinė, nei tiesiog namų aplinkoje foto. Kažkas per vidurį. O kadravimas tai nea...
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 18:54)
"jie abu susitikdavo cia palydet saules"
man patinka. tikrai tiesiog gera ir šilta žiūrėtiQUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 19:48)
nelabai megstu fotografijas gyvunu.Taciau tas prisiplakes benamis sunekas,mums su sese pagyvino fotosesija dar viena is sesijos..
šita nelabai.QUOTE(bite maja @ 2008 01 16, 20:05)
nesupratau, kodėl rezultatai išėjo skirtingi viskas tas pats. ką manot? aš niekaip neapsisprendžiu - gražu ar šiaip sau
kai fotografuoji į juostą ir darai cross procesą rezultatai taip pat būna nenuspėjami. Skirtingi. Man pirmoji labiau patinka, tiesiog kaip foto visumoje. Atra mažiau. Gal kad mažiau įdomi. Bet spalvos patinka abiejose.QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 16, 20:36)
O dabar įmetu pora Klp vaizdelių
Pupeliukas jau viską parašė. Lieka pasirašyti po jos žodžiais QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 20:54)
Kaip jums spalvos ir visa kita? Mano pirmieji bandymai fotografuoti nakty, ar susitvarkiau ar nelabai? jei nelabai tai ko trūksta?
na kai kalba eina apie naktines foto, tai aš reaguoju vos ne tap pat kaip į gyvūnų foto. Turi būti kažkas kitokio, nepaprasto, kad man patiktų. Šios nelabai. Kadravimas nelabai.QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 16, 21:58)
Kolega, o gal ir kolegė Neatskyriau....
patvarkius šen bei ten gali būti visai liuks
QUOTE(peppi @ 2008 01 16, 21:25)
issirinkau sitoki, C-girl sake toki turi...Californiagirl, gal galetum bent koki pavyzdeli, kita inmesti su tuo objektyvu fotkinta
Senai ji bebuvau i rankas paemus...tai galiu istraukti is seimyninio albumo keleta senesniu kadru.
Cia 70mm f7.1, bandziau macro
Cia irgi 70mm f5.6
cia tas pats 70mm f4.5, vienas is mano mylimiausiu kadru
apie 60mm f5.6
Toliau...sis 48mm f4.5
19mm f4.5
Na ir placiausias kampas 17mm
Paziurejau, kad nieko neradau apie 25-35mm. Gal dar rasiu. Visumoj neblogas objektyvas