Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

geri virusiukai laksto po šią temelę Kaip aš laukiu vieno viruso... peizažiukinio... bet ar aš pasiskiepijus ar kas dar negerai... nu niekaip neapsikrečiu.... Kas sergat tuo virusu, norėčiau apsikrėsti... prašom dažniau nuotraukyčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Inc, tavo nuotrauka plaunasi, tuoj džiovinti nešiu 4u.gif

Vvvvv, nuoširdžiai ir nuo manęs 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 17 sausio 2008 - 00:34
o kasgi čia tuos virusus sėja mirksiukas.gif klausimas rimtas g.gif biggrin.gif

Dėl peizažiukinio čia į Silwio ir Bitę kreipkis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 17 sausio 2008 - 00:34
Ačiū už komentarus, ryškumą irgi matau, mokausi visgi 4u.gif tai jau nepakeisiu.. Bet pasidalinsiu dar prisiminimais biggrin.gif
Papildyta:
vvvvv, su gimtadieniu Tave happybday.gif
Atsakyti
Tiesa, vis prabėgom šiandien prisėdu, nemažai nuotraukų tai nespėju pakomentuoti. Bet įstrigo Sayonaros vaikiuko portretai. Pirmas ypač. Tik su PS curves reiktų patampyti. Bet šiaip labai labai patinka.
Atsakyti
o aš užsinorėjau juostinuko.. nesiseka man su PS efektus daryt.. ir net ryt galiu važiuot pažiūrėt... Nikon F65 su nikor 1,8 50 mm.. i chočitsa i kolica.. nenaujas.. sillwio ??????
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 01 17, 00:21)
Cia dar anksciau buvau i photobucketa isikelusi, tai imesiu palyginimui.

O si... g.gif Lyg ir puse bedos, bet dar ne visai, nes baltymai zalsvi unsure.gif Ir labai nesiziuri, nes akytes seselyje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 17, 00:36)
o aš užsinorėjau juostinuko.. nesiseka man su PS efektus daryt.. ir net ryt galiu važiuot pažiūrėt... Nikon F65 su nikor 1,8 50 mm.. i chočitsa i kolica.. nenaujas.. sillwio ??????

Tai su juostinuku tuo labiau efektu nepadarysi unsure.gif Be to, mokytis su skaitmeniniu manau daug pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 17, 00:38)

Tai su juostinuku tuo labiau efektu nepadarysi unsure.gif Be to, mokytis su skaitmeniniu manau daug pigiau g.gif

o aš nenoriu efektų.. man tiesiog patinka tos spalvos, tas grūdas, kuris gaunamas su juosta.. o skaitmenos gi neatsisakysiu.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 17, 00:28)
Dėl peizažiukinio čia į Silwio ir Bitę kreipkis biggrin.gif

ir i valanda biggrin.gif

westa - is posto pamaniau, kad efektai nesiseka, tai noriu juostos smile.gif del to, koki pirkti, tai ziurek, pagal turima, kad optika ta pati tiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 17, 00:50)

westa - is posto pamaniau, kad efektai nesiseka, tai noriu juostos smile.gif del to, koki pirkti, tai ziurek, pagal turima, kad optika ta pati tiktu 4u.gif

tai va, lyg tiktų man maniškė tam.. ale norėjau sillwio dar pasiklaust, nes jis lyg tokį turi unsure.gif . ale matyt pabėgo jau liuliu....

va parodysiu vieną senutę foto.. žiūriu ir kaifuoju smile.gif

user posted image

jokių crossingu ..tiesiog tokia, kokia man patinka smile.gif

tas dručkis dešinėj .. mano vyras topsecret.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 17 sausio 2008 - 01:02
QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 16:33)
Sveikutės visos ir visi  4u.gif 
Pargrįžau visa pilna įspūdžių, ale tegu papasakoja apie tai nuotraukos  biggrin.gif 
Californiagirl jau parašė tai, ką būčiau ir aš rašiusi. Man trečioji įdomiausia, bet gaila, kad žemyn žvilgsnis.

QUOTE(Anasko @ 2008 01 16, 17:07)
Kazko tai as savo rajone randu tik sarkazma  unsure.gif  smile.gif
Kelias i Europa ( kas nevilnietis(e), Europa pas mus priekybos centras, tame ilgam pastate)
na, ilgas kelias link Europos ir sunkus matosi. Norisi įdomesnio pateikimo. Galėtų būti kad ir namų darbų užduotis. Grįžk ten tiek kartų, kiek reikės išgauti tam kadrui, kuris mus priblokštum. Ta pati vieta, bet pritrenkiančiai 4u.gif

QUOTE(MyWay @ 2008 01 16, 17:13)
Čia sausio 4d. darytos foto darželyje.. Gal kam pasirodys ir gražu bigsmile.gif Kaip geriau reiktų apkarpyti ar pakeisti ką? g.gif
Antroji mieliausia. Pirmą ir trečią stipriau karpyčiau, akčentuočiau veidus, emocijas.

QUOTE(laputaitė @ 2008 01 16, 18:43)
Sveikutes, as katik po fotosesijos  4u.gif
Idedu nuotrauka su spalvom ir bw, butu idomi jusu nuomone  g.gif
Spalvos visai nieko, vertimas į jb nelabai.
O nuotrauka tai. Na sakyčiau atsitiktinė. Perskaičius kad grįžai iš fotosesijos norisi kitokių, sakyčiau apmąstytų darbų. Dabar nei mini studijinė, nei tiesiog namų aplinkoje foto. Kažkas per vidurį. O kadravimas tai nea...

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 18:54)
"jie abu susitikdavo cia palydet saules"
man patinka. tikrai 4u.gif 4u.gif tiesiog gera ir šilta žiūrėti

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 19:48)
nelabai megstu fotografijas gyvunu.Taciau tas prisiplakes benamis sunekas,mums su sese pagyvino fotosesija hihihi.gif dar viena is sesijos..
šita nelabai.

QUOTE(bite maja @ 2008 01 16, 20:05)
nesupratau, kodėl rezultatai išėjo skirtingi  g.gif viskas tas pats. ką manot? aš niekaip neapsisprendžiu - gražu ar šiaip sau mastau.gif
kai fotografuoji į juostą ir darai cross procesą rezultatai taip pat būna nenuspėjami. Skirtingi. Man pirmoji labiau patinka, tiesiog kaip foto visumoje. Atra mažiau. Gal kad mažiau įdomi. Bet spalvos patinka abiejose.

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 16, 20:36)
O dabar įmetu pora Klp vaizdelių
Pupeliukas jau viską parašė. Lieka pasirašyti po jos žodžiais 4u.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 20:54)
Kaip jums spalvos ir visa kita? Mano pirmieji bandymai fotografuoti nakty, ar susitvarkiau ar nelabai? jei nelabai tai ko trūksta?
na kai kalba eina apie naktines foto, tai aš reaguoju vos ne tap pat kaip į gyvūnų foto. Turi būti kažkas kitokio, nepaprasto, kad man patiktų. Šios nelabai. Kadravimas nelabai.

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 16, 21:58)
Kolega, o gal ir kolegė blush2.gif  Neatskyriau.... blush2.gif
patvarkius šen bei ten gali būti visai liuks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 17 sausio 2008 - 01:07
QUOTE(peppi @ 2008 01 16, 21:25)
issirinkau sitoki, C-girl sake toki turi...Californiagirl, gal galetum bent koki pavyzdeli, kita inmesti su tuo objektyvu fotkinta ax.gif

Senai ji bebuvau i rankas paemus...tai galiu istraukti is seimyninio albumo keleta senesniu kadru.
Cia 70mm f7.1, bandziau macro biggrin.gif
user posted image

Cia irgi 70mm f5.6
user posted image

cia tas pats 70mm f4.5, vienas is mano mylimiausiu kadru blush2.gif
user posted image

apie 60mm f5.6
user posted image

Toliau...sis 48mm f4.5
user posted image

19mm f4.5
user posted image

Na ir placiausias kampas 17mm
user posted image

user posted image

Paziurejau, kad nieko neradau apie 25-35mm. Gal dar rasiu. Visumoj neblogas objektyvas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 17 sausio 2008 - 01:23
ech.. Californiagirl kai pamatau tokias foto, tai ūmai suvokiu, kad tikrai nieko nei moku nei nuraukiu fotografijoj... unsure.gif unsure.gif ..
skauda širdį, bet užtat labai džiugina akį.. super super super.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti