vvvv, sveikinimai ir nuo menes
vvvv, nuo širdies.. .. lai viskas sena būna nauja.. lai viskas užmiršta būna vėl brangu.. su Tavo diena !!
Papildyta:
jb gražiau žiūrisi
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 01 16, 23:46)
jb gražiau žiūrisi
QUOTE(westa @ 2008 01 16, 23:48)
jb gražiau žiūrisi
Dabar gražiausiai žiūrisi crosinta Nieko tu nesupranti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 17, 00:49)
mirk iš juoko..
blyn dirbt reikia..
QUOTE(sillwio @ 2008 01 16, 23:49)
blin, juoktis balsu net pradejau...
VVVV,kuo nuosirdziausiai:
Sveikinu ND nugaletoja. Nuostabiai atlikta, nuostabi ideja.SVEIKINU!!!!
Sveikinu ND nugaletoja. Nuostabiai atlikta, nuostabi ideja.SVEIKINU!!!!
Sveiki, neturiu ir as nuotaikos - vaikai mano abu serga jau 2 savaites, ir be pagerejimo pozymiu. Beveik ir ligoninej galejom atsidurti, tai ne ka ir fotografuoju, o ir nelabai ka komentuot galiu...
Bandziau savo blykste, tai ikeliu viena is senesniu laiku ir viena siandienine nuotrauka. Ne del komentaru, ne del kompozicijo ar kokybes, grynai tik tam, ar susitvarkiau su blykste. Nes man panasu kad ne
Nesuprantu, photobucketas neduoda nuotraukos ikelt
Ir jei nieko pries, tai tuoj isimsiu
Vvvv su gimtadieniu
Bandziau savo blykste, tai ikeliu viena is senesniu laiku ir viena siandienine nuotrauka. Ne del komentaru, ne del kompozicijo ar kokybes, grynai tik tam, ar susitvarkiau su blykste. Nes man panasu kad ne
Nesuprantu, photobucketas neduoda nuotraukos ikelt
Ir jei nieko pries, tai tuoj isimsiu
Vvvv su gimtadieniu
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 17, 00:19)
laputaite, Pliksius... Reik tau tikresnio apsvietimo, jei jau studijiskai fotografuoji
Gal galima konkreciau del tikresnio apsvietimo
Opa, sveikateles Nematau antros nuotraukytes, bet is pirmos man atrodo, kad susitvarkai Ten su tom blykstem tai praktikos daug reikia, bet tikrai nera kad visai i pievas
Na visos tavo nuotraukos per tamsios. Itariu, kad turimi halogenai nera pakankamai galingi. (nebent ekspozicija fotoaparatas apskaiciuoja - tada bandyk pati rankiniu budu reguliuot). Vieno sviesos saltinio tikrai neuztektu, is patirties (nors nedideles) ir domejimosi, reiktu minimum dvieju pakankamai galingu ir reguliuojamu sviesos saltiniu, o idealiausiai triju. Turiu galvoje blykstes, soft box'us.
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 17, 00:05)
Gal galima konkreciau del tikresnio apsvietimo
Na visos tavo nuotraukos per tamsios. Itariu, kad turimi halogenai nera pakankamai galingi. (nebent ekspozicija fotoaparatas apskaiciuoja - tada bandyk pati rankiniu budu reguliuot). Vieno sviesos saltinio tikrai neuztektu, is patirties (nors nedideles) ir domejimosi, reiktu minimum dvieju pakankamai galingu ir reguliuojamu sviesos saltiniu, o idealiausiai triju. Turiu galvoje blykstes, soft box'us.
QUOTE(sillwio @ 2008 01 16, 23:49)
nu nu ninada ..
Opa, sveikit..mes irgi va nei dviejų sav neištempėm ir vėl ..sergam