Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

vvvv, sveikinimai ir nuo menes 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Ir moku rašyti spalvotai bis.gif

Jei rimtai, vvvvv - didžiausi sveikinimai iš mano pusės 4u.gif Su gimtadieniu birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 16 sausio 2008 - 23:48
vvvv, nuo širdies.. 4u.gif 4u.gif .. lai viskas sena būna nauja.. lai viskas užmiršta būna vėl brangu.. su Tavo diena !!
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 01 16, 23:46)
Ir moku rašyti spalvotai  bis.gif

jb gražiau žiūrisi smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 16, 23:48)
jb gražiau žiūrisi  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Dabar gražiausiai žiūrisi crosinta smile.gif Nieko tu nesupranti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 17, 00:49)
Dabar gražiausiai žiūrisi crosinta smile.gif Nieko tu nesupranti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif mirk iš juoko..

blyn dirbt reikia..
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 16, 23:49)
Dabar gražiausiai žiūrisi crosinta smile.gif Nieko tu nesupranti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif blin, juoktis balsu net pradejau... lotuliukas.gif
Atsakyti
VVVV,kuo nuosirdziausiai:

user posted image

Sveikinu ND nugaletoja. Nuostabiai atlikta, nuostabi ideja.SVEIKINU!!!!
Atsakyti
Sveiki, neturiu ir as nuotaikos - vaikai mano abu serga jau 2 savaites, ir be pagerejimo pozymiu. Beveik ir ligoninej galejom atsidurti, tai ne ka ir fotografuoju, o ir nelabai ka komentuot galiu...

Bandziau savo blykste, tai ikeliu viena is senesniu laiku ir viena siandienine nuotrauka. Ne del komentaru, ne del kompozicijo ar kokybes, grynai tik tam, ar susitvarkiau su blykste. Nes man panasu kad ne verysad.gif

user posted image

Nesuprantu, photobucketas neduoda nuotraukos ikelt unsure.gif

Ir jei nieko pries, tai tuoj isimsiu unsure.gif

Vvvv su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 17 sausio 2008 - 00:12
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 17, 00:19)
laputaite, Pliksius... Reik tau tikresnio apsvietimo, jei jau studijiskai fotografuoji smile.gif

Gal galima konkreciau del tikresnio apsvietimo ax.gif
Atsakyti
Opa, sveikateles 4u.gif Nematau antros nuotraukytes, bet is pirmos man atrodo, kad susitvarkai g.gif Ten su tom blykstem tai praktikos daug reikia, bet tikrai nera kad visai i pievas 4u.gif

QUOTE(laputaitė @ 2008 01 17, 00:05)
Gal galima konkreciau del tikresnio apsvietimo  ax.gif

Na visos tavo nuotraukos per tamsios. Itariu, kad turimi halogenai nera pakankamai galingi. (nebent ekspozicija fotoaparatas apskaiciuoja - tada bandyk pati rankiniu budu reguliuot). Vieno sviesos saltinio tikrai neuztektu, is patirties (nors nedideles) ir domejimosi, reiktu minimum dvieju pakankamai galingu ir reguliuojamu sviesos saltiniu, o idealiausiai triju. Turiu galvoje blykstes, soft box'us.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 16, 23:49)

blink.gif blink.gif blink.gif nu nu ninada user posted image .. user posted image

Opa, sveikit..mes irgi va nei dviejų sav neištempėm ir vėl ..sergam unsure.gif
Atsakyti
Cia dar anksciau buvau i photobucketa isikelusi, tai imesiu palyginimui.

user posted image

O tos kuria norejau parodyt negaliu dabar.

Wyshnia, Westa, aciu 4u.gif Blogybe viena - as esu dabar viena su abiem ligoniais, ir pati jau n kartu sirgau ir persirgau per ta laika doh.gif
Atsakyti