Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 16, 21:47)

Tiesa, Desiree, balandžio 16-20 būsiu Berlyne 4u.gif mielai aplankyčiau kokias galerijas, gal į kompaniją? ax.gif

balandis dar kiek tolokai. Bet jei koks kipšas visko ims ir nesumaišys, galima susimatyti 19d. Savaitės eigoje nelabai pavyktų. O šeštadienį manau be problemų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Apžiūrėsiu kokios parodos bus tuo metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 16, 22:44)
Sveikinam "Svetima šiam pasauliui" autorių ir laukiam naujos temos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
ot jklmn nepamaciau doh.gif
Atsakyti
ZverisKLP, parašysiu biški kritikos, pabūsiu bjauri cool.gif tavo paskutinės nuotraukos gerokai "my pictures" pobūdžio, techninių klaidų daug - perdeges dangus, neryškumas taisytas sharp ir jo taip nepagailėta, kad aureolės net matosi, paskutinėj stulpas pirmam plane vaizdą gadina, nuotrauka kreiva, o ir siužetai nelabai, nepaieškota įdomesnio kampo, detalių, KLP nuotraukos - manau Klaipėdoj yra tikrai gražiau nei mums parodei ax.gif
Vat pilstelėjau kibirėlį kritikos tongue.gif tik nesupyk, bet čia tema mokomės fotografuoti, o mokslai su kritika neatsiejami wink.gif

Desiree, taip dar tolokai balandis, gal ir man kas atsitiks iki to laiko, bet bilietai jau nupirkti, tai planai kaip ir realūs, manau iki to laiko dar susirašysime ne kartą 4u.gif o dabar gal susimatysime Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 16 sausio 2008 - 23:08
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 16, 22:58)
Kolega, o gal ir kolegė blush2.gif  Neatskyriau.... blush2.gif

++++++++++++++
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 17, 00:05)
ZverisKLP, parašysiu biški kritikos, pabūsiu bjauri cool.gif tavo paskutinės nuotraukos gerokai "my pictures" pobūdžio, techninių klaidų daug - perdeges dangus, neryškumas taisytas sharp ir jo taip nepagailėta, kad aureolės net matosi, paskutinėj stulpas pirmam plane vaizdą gadina, nuotrauka kreiva, o ir siužetai nelabai, nepaieškota įdomesnio kampo, detalių, KLP nuotraukos - manau Klaipėdoj yra tikrai gražiau nei mums parodei ax.gif
Vat pilstelėjau kibirėlį kritikos  tongue.gif tik nesupyk, bet čia tema mokomės fotografuoti, o mokslai su kritika neatsiejami wink.gif

Na ačiū. priimu viską ką pasakei:) treniruosiuos dar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 01 16, 12:57)
tas pats tiltas, tik kita diena, kai rukas buvo, nuobodi?

Neblogai, tik labai statiška. Gal nereikėjo centruot taip tiksliai?

QUOTE(Anasko @ 2008 01 16, 18:07)
Kelias i Europa ( kas nevilnietis(e), Europa pas mus priekybos centras, tame ilgam pastate)

Jo, laidas nelabai. Bokštą reikėjo patraukt kiek į dešinę, dabar per daug šone.

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 19:54)
"jie abu susitikdavo cia palydet saules"

zuvialia, top klasė thumbup.gif Nereikėjo čia crosint. Geltona siena ir apšvietimas čia jau viską sukūrė.

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 20:48)
nelabai megstu fotografijas gyvunu.Taciau tas prisiplakes benamis sunekas,mums su sese pagyvino fotosesija hihihi.gif dar viena is sesijos..

Šita kompoziciškai nelabai.

QUOTE(bite maja @ 2008 01 16, 21:05)
išbandžiau action'ą Lomo Cross processing.
nesupratau, kodėl rezultatai išėjo skirtingi  g.gif viskas tas pats. ką manot? aš niekaip neapsisprendžiu - gražu ar šiaip sau mastau.gif

O kam? Būtų užtekę pakelt kontrastą vos vos.

Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 21:54)
Ačiū už komentarus ir pastebėjimus  4u.gif 
keliu naktinį Vilnių smile.gif Kaip jums spalvos ir visa kita? Mano pirmieji bandymai fotografuoti nakty, ar susitvarkiau ar nelabai? jei nelabai tai ko trūksta?
user posted image

Jei nori gerų naktinių foto, fotografuok, kai dar ne visiškai tamsu (kol dangus ne juodas).
Pirmoj man netinka dešinysis šviestuvas. Užgožia jis televizijos bokštą. Gerai pasižiūrėjus nei vienas šviestuvas čia netinka smile.gif
Antra priminė, kad ir aš tokią turiu smile.gif

user posted image

Fotkinta su olympus muiline, kai buvau jaunas, gražus ir netekėjęs smile.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 16, 22:44)
Sveikinam "Svetima šiam pasauliui" autorių ir laukiam naujos temos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ir aš, ir aš sveikinu 4u.gif Įtariu žinau kieno smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 16, 22:58)
Kolega, o gal ir kolegė blush2.gif  Neatskyriau.... blush2.gif

Gerai, tik rodyk iki žalio stulpo, daugiau nereikia. Kas fotografuojama lai lieka paslaptimi. Dar gali kontrasto pridėt.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 17, 00:11)
Na ačiū. priimu viską ką pasakei:) treniruosiuos dar verysad.gif

Nenusimink taip, jei matysi savo klaidas, tada stengsies jų vengti, čia kaip Victor (o gal ir ne jis, nebepamenu) atrodo kažkada rašė - jei turi galvoje idėją ir mirk gyvenk ją norėsi įgyvendinti, tam priemonių, techninių subtilybių nors iš po žemių surasi wink.gif bet svarbu turėti idėją ir varikliuką galvoje smile.gif
Atsakyti
Bandau vytis.... smile.gif

Latoya, kas tau ten neveikia? Gal iseis padet smile.gif Del ruko nuotraukos, tai man kazkaip nelabai - pati turbut daugiau kirpciau is visu pusiu, kad tas tiktas beveik iki nuotraukos pabaigos eitu ir is sonu daug maziau vietos palikciau.
vvvv, oi, kaip suprantu del debeseliu. Tikiuosi greit nuplauks, nes tavo komentaru labai truksta smile.gif Kaip ir nuotrauku ND albume sad.gif
sayonara, vaikio nuotraukos man per pilkos g.gif
Getter, sveika pargrizus smile.gif Pirmoje nuotraukoje labai veiduka matyt noriu, antroje man kadravimas nelabai - maziau erdves palikciau, ir sniegas ir pas mane rausvas smile.gif
Anasko, spalvos labai netikros kazkaip atrodo g.gif ar WB auto buvo?
MyWay, biggrin.gif vis dar Kaledos.... Nepatinka man kadravimai - neina paziuret, koks greitis buvo, bet panasu, kad pirmoje ir trecioje per letas g.gif, bet va spalvos kaledines... smile.gif
laputaite, spalvos man tinka. Jb siuo atveju ne. Pliksius... Reik tau tikresnio apsvietimo, jei jau studijiskai fotografuoji smile.gif
Zuveliuk, labai patink pirmoji . Antrojoj kazkaip labai i akis krenta vien tik nukirstas suoliukas smile.gif
Bitele, man pirmoji laaaaabai grazu - visa siena tavo Vilnium nukabinciau biggrin.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 17:10)
Dekui visiems uz komentarus 4u.gif  Wyshnia ir Desiree, sakot dar kirptumet trecia g.gif  O man kazko reikia erdves paskutiniu metu biggrin.gif

Greiciau jau pavasaris - geras oras, ilgiau laiko lauke, daugiau erdves wink.gif

Valanda, Pupeliuk, Gus, laputaite aciu uz komentarus mano nuotraukoms. Dziaugiuosi, kad pirma vienareiksmiskai patiko. biggrin.gif

Atsakyti
A teip geriau?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2008 01 16, 20:05)
MyWay man visose ryskumo truksta unsure.gif gal paskutine apkarpius isgelbetum,bet cia tik ka mano akys mato,nebutina sutikt su tuo rolleyes.gif

as labai skubejau, net pamirsau, kad reikia nusistatyti sviesa nuotraukai, pyskinau, kol vaikai maivesi doh.gif jau i pabaiga geriau buvo, po vaika ant senio keliu pafotkint galejau wub.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 16, 20:31)
Man labai labai grazi antra nuotrauka, nu nereali..
o trecia..kazkiek man per daug senelis nukarpytas... 4u.gif

senelis per daug nukirptas, nes maisesi kito zmogaus ranka doh.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 20:54)
"jie abu susitikdavo cia palydet saules"
user posted image

labai graži nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 16, 21:05)
MyWay - šios tavo nuotraukos iš visų kiek buvau pateikusi įdomiausios 4u.gif mielos šeimyninės nuotraukos. Antroji man patinka labiausiai, bet bendrai paėmus visos mielos 4u.gif laukiam daugiau smile.gif

ok drinks_cheers.gif

QUOTE(laputaitė @ 2008 01 16, 21:20)
MyWay, atroji nuotrauka labai patiko, o jau mergaiters grozis  wub.gif

ačiū, laputaite mirksiukas.gif

QUOTE(laputaitė @ 2008 01 16, 23:01)
Idedu šiandieninį plikšeną  blush2.gif
user posted image

labai mielas plikšenas ir nuotrauka gerai pateikta wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 16, 23:20)
A teip geriau?

Geriau, kiek tai įmanoma smile.gif
Atsakyti
Ir dar...

Kuo nuoširdžiausi, šilčiausi, geriausi, didžiausi sveikinimai Vvvvv gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif dar nevėluoju liko pusė valandos tongue.gif Būk laiminga ir kad liūdesio debesėliai kuo mažiau temdytų tavo dienas!

Atsakyti