bite_maja, nuotraukos super Mano nuomone Cross processing joms pridejo zaismingumo, man grazu
Idedu šiandieninį plikšeną
QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 21:54)
Ačiū už komentarus ir pastebėjimus
keliu naktinį Vilnių Kaip jums spalvos ir visa kita? Mano pirmieji bandymai fotografuoti nakty, ar susitvarkiau ar nelabai? jei nelabai tai ko trūksta?
keliu naktinį Vilnių Kaip jums spalvos ir visa kita? Mano pirmieji bandymai fotografuoti nakty, ar susitvarkiau ar nelabai? jei nelabai tai ko trūksta?
ta pirma visai nieko šnekant apie kokybę, bet antroj - baltos vietos nesižiūri. gal per tamsu jau buvo
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 16, 21:57)
Man nerealiai per daug kontrasto. Čia pati uždėjai su PS, ar taip gavos fotkinant?
Dėjau su PS mane labai nervina kad picasa ir PS skirtingas spalvas turi, ir per vienur žiūrint atrodo kontrasto nereikia, per kitur lyg ir mažoka
Bandau taisyt
Ar yra skirtumas
QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 23:07)
Dėjau su PS mane labai nervina kad picasa ir PS skirtingas spalvas turi, ir per vienur žiūrint atrodo kontrasto nereikia, per kitur lyg ir mažoka
Bandau taisyt
Ar yra skirtumas
Bandau taisyt
Ar yra skirtumas
Nava, dabar jau žymiai geriau. Persūdei iš pradžių
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 16, 21:42)
Oooo, Zuvelia, kaip gražu labai patinka! nuotrauka turinti istoriją, super!
Bite, pirmoji mano skoniu gražiai gavosi, antroji nieko ypatingo
Bet anyway nelabai kol kas traukia pačiai to pabandyt, nebent į juostą
Avytess, kaip sakiau Fuji šimtą metų nepirkau, kažkokį seną principą turiu bet tas principas jau padėtas į šalį pamačius tavo pavyzdžius, tikrai nuostabios spalvos eisiu pirkt, kaip tik važiuosiu į Procentrą, tai bus į tą pusę.. tik dar klausimas, ar turi kokių Fuji pavyzdžių su 400 iso? šiuo metu pagrinde fotografuoju patalpose, tai 100 man mažoka truputį
Kodak Portra yra negatyvinė C-41 proceso juosta skirta daugiausia portretinei fotografijai, nes gražiai perteikia odos spalvą (jos pirkti būna tik Procentre arba Fototechnikoj, kur mačiau buvo tik iso160), ko nepasakyčiau apie Gold, rožinė-violetinė spalva tikrai yra ir nuotraukose, tai ypatingai matosi kitose nuotraukose, jei yra raudonos spalvos, kuri tampa kaip fluorescencinė rožinė, vaikio lūpos kai kuriose nuotraukose tokios roooožinės gavosi ir tai ne skenavimo bėda, jei tarkim fotografuočiau lauke, vakarėjhant, to atspalvio gal neliktų, bet namie, kur vyrauja šaltesni tonai, tai labai negražiai matosi, nepirksiu jos daugiau Slovėnijoj pasidarius nuotraukas gavau nemokamai kažkokią dar Kodak, tai ją išfotografuosiu, įdomu palygint
o skenuoju namie planšetiniu skeneriu, juo galima skenuoti ir negatyvus, tik Vista deja nedraugauja su skenerio programine įranga
Ir ačiū labai už info
Bite, pirmoji mano skoniu gražiai gavosi, antroji nieko ypatingo
Bet anyway nelabai kol kas traukia pačiai to pabandyt, nebent į juostą
Avytess, kaip sakiau Fuji šimtą metų nepirkau, kažkokį seną principą turiu bet tas principas jau padėtas į šalį pamačius tavo pavyzdžius, tikrai nuostabios spalvos eisiu pirkt, kaip tik važiuosiu į Procentrą, tai bus į tą pusę.. tik dar klausimas, ar turi kokių Fuji pavyzdžių su 400 iso? šiuo metu pagrinde fotografuoju patalpose, tai 100 man mažoka truputį
Kodak Portra yra negatyvinė C-41 proceso juosta skirta daugiausia portretinei fotografijai, nes gražiai perteikia odos spalvą (jos pirkti būna tik Procentre arba Fototechnikoj, kur mačiau buvo tik iso160), ko nepasakyčiau apie Gold, rožinė-violetinė spalva tikrai yra ir nuotraukose, tai ypatingai matosi kitose nuotraukose, jei yra raudonos spalvos, kuri tampa kaip fluorescencinė rožinė, vaikio lūpos kai kuriose nuotraukose tokios roooožinės gavosi ir tai ne skenavimo bėda, jei tarkim fotografuočiau lauke, vakarėjhant, to atspalvio gal neliktų, bet namie, kur vyrauja šaltesni tonai, tai labai negražiai matosi, nepirksiu jos daugiau Slovėnijoj pasidarius nuotraukas gavau nemokamai kažkokią dar Kodak, tai ją išfotografuosiu, įdomu palygint
o skenuoju namie planšetiniu skeneriu, juo galima skenuoti ir negatyvus, tik Vista deja nedraugauja su skenerio programine įranga
Ir ačiū labai už info
Pupeliuk, su 400 iso fotkinau tik į skaidrę ir paskui crossinau:)) o daugiau 400iso bandžiau tik superia, ne! - nepatinka, neiko įdomaus:)
Šios dvi, kurias pasiūliau manau pats geriausias variantas, ką iš fuji galima išspaust fotografuojant portretus..
P.s. Daugiausia aš su nespalvotom juostom draugauju, o tik visai neseniai vėl pradėjau spalvotom juostelėm fotkinti - eksperimentuoju: bandžiau skaidrę, cross processą, tą fuji 160c - po kolkas visi variantai patiko, reikėtų daugiau pasiskaitinėti, gal jie dar kokių įdomesnių juostų turi, nes visokių paprastų superijų nesinori
p.s.p.s. Jei ką įdomaus užtiksi, būtinai pasidalink!
QUOTE(avytess @ 2008 01 16, 23:10)
Pupeliuk, su 400 iso fotkinau tik į skaidrę ir paskui crossinau:)) o daugiau 400iso bandžiau tik superia, ne! - nepatinka, neiko įdomaus:)
Šios dvi, kurias pasiūliau manau pats geriausias variantas, ką iš fuji galima išspaust fotografuojant portretus..
P.s. Daugiausia aš su nespalvotom juostom draugauju, o tik visai neseniai vėl pradėjau spalvotom juostelėm fotkinti - eksperimentuoju: bandžiau skaidrę, cross processą, tą fuji 160c - po kolkas visi variantai patiko, reikėtų daugiau pasiskaitinėti, gal jie dar kokių įdomesnių juostų turi, nes visokių paprastų superijų nesinori
O aš tai iš viso tik neseniai fotkint pradėjau tik paprastų Kodak juostų spalvas atgaminu peržiūrėjus senus albumus, kur fotografuota su muiline, iš to kažką sprendžiu. O šiaip visgi man spalvota fotografija labai prie širdies ir kaip sakai, norisi kažko įdomiau, Goldą pirkau tik aparato bandymui ir kaip žinia nusivyliau Fuji elementarių irgi nekyla noras pirkt, tai pirksiu, tas kur nurodei ir reiks skaidres pabandyt tiesa dar klausimas dėl fotografavimo į skaidrę - kaip dėl eksponavimo, girdėjau, kad jos jautrios "perkalimui", kaip dažnai prašauni? mano elementarusis juostinis Nikonas ekspoziciją nustato automatiškai, kokia tikimybė, kad "perkals"? iš akies dar kiek sunkoka
O informacija nelabai pasidalinsiu tau nežinoma, ji pas mane dar gerokai skurdi šiom temom palyginus su tavim
Laputaite, man nelabai patinka iš viršaus fotografavimas, taip pati mielai fotografuoju savo vaikį, tačiau jis mano skoniu turi būti kiek kitoks - mažas DOF, ryškus veidukas, o visa kita plaukia, plius studijai man tas nelabai tinka ir šiaip ieškau įdomesnės kompozicijos, linijų žaismo, spalvų ir pan..
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 16, 19:43)
Sveikutes, as katik po fotosesijos
Idedu nuotrauka su spalvom ir bw, butu idomi jusu nuomone
Idedu nuotrauka su spalvom ir bw, butu idomi jusu nuomone
čia tu? niam niam..
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 16, 23:26)
čia tu? niam niam..
deja turiu nuvilti, ne as
Bet modelis ir man patiko, reiks dar pasikviesti
O varge ir vėl pražiopsojau ND kas man atsitiko... einu bent pažiūrėsiu
Tai čia pakomentuosiu-visi darbai labai šaunūs ir stiprūs-
Taip pat būčiau davusi 5 balus nugalėtojai - puikus darbas ir atlikimas, spalvos gražios
Dar labai laumė su vaikeliu patiko super super
Serija su boružėle - nuostabių nuostabiausios fotografijos, tačiau matomas toks švelnumas, kuris su svetimu nelabai siejasi..
Tiesa, Desiree, balandžio 16-20 būsiu Berlyne mielai aplankyčiau kokias galerijas, gal į kompaniją?
Tai čia pakomentuosiu-visi darbai labai šaunūs ir stiprūs-
Taip pat būčiau davusi 5 balus nugalėtojai - puikus darbas ir atlikimas, spalvos gražios
Dar labai laumė su vaikeliu patiko super super
Serija su boružėle - nuostabių nuostabiausios fotografijos, tačiau matomas toks švelnumas, kuris su svetimu nelabai siejasi..
Tiesa, Desiree, balandžio 16-20 būsiu Berlyne mielai aplankyčiau kokias galerijas, gal į kompaniją?
Kolega, o gal ir kolegė Neatskyriau....