Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

bite_maja, nuotraukos super smile.gif Mano nuomone Cross processing joms pridejo zaismingumo, man grazu mirksiukas.gif

Idedu šiandieninį plikšeną blush2.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 21:54)
Ačiū už komentarus ir pastebėjimus  4u.gif 
keliu naktinį Vilnių smile.gif Kaip jums spalvos ir visa kita? Mano pirmieji bandymai fotografuoti nakty, ar susitvarkiau ar nelabai? jei nelabai tai ko trūksta?

ta pirma visai nieko šnekant apie kokybę, bet antroj - baltos vietos nesižiūri. gal per tamsu jau buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 16, 21:57)
Man nerealiai per daug kontrasto. Čia pati uždėjai su PS, ar taip gavos fotkinant?

Dėjau blush2.gif su PS blush2.gif mane labai nervina kad picasa ir PS skirtingas spalvas turi, ir per vienur žiūrint atrodo kontrasto nereikia, per kitur lyg ir mažoka verysad.gif

Bandau taisyt unsure.gif
user posted image

Ar yra skirtumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 23:07)
Dėjau  blush2.gif  su PS  blush2.gif  mane labai nervina kad picasa ir PS skirtingas spalvas turi, ir per vienur žiūrint atrodo kontrasto nereikia, per kitur lyg ir mažoka  verysad.gif 

Bandau taisyt  unsure.gif

Ar yra skirtumas  g.gif

Nava, dabar jau žymiai geriau. 4u.gif Persūdei iš pradžiųsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 16 sausio 2008 - 22:10
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 16, 21:42)
Oooo, Zuvelia, kaip gražu wub.gif labai patinka! nuotrauka turinti istoriją, super!

Bite, pirmoji mano skoniu gražiai gavosi, antroji nieko ypatingo 4u.gif

Bet anyway nelabai kol kas traukia pačiai to pabandyt, nebent į juostą biggrin.gif

Avytess, kaip sakiau Fuji šimtą metų nepirkau, kažkokį seną principą turiu unsure.gif bet tas principas jau padėtas į šalį pamačius tavo pavyzdžius, tikrai nuostabios spalvos biggrin.gif eisiu pirkt, kaip tik važiuosiu į Procentrą, tai bus į tą pusę.. tik dar klausimas, ar turi kokių Fuji pavyzdžių su 400 iso? šiuo metu pagrinde fotografuoju patalpose, tai 100 man mažoka truputį ax.gif
Kodak Portra yra negatyvinė C-41 proceso juosta skirta daugiausia portretinei fotografijai, nes gražiai perteikia odos spalvą (jos pirkti būna tik Procentre arba Fototechnikoj, kur mačiau buvo tik iso160), ko nepasakyčiau apie Gold, rožinė-violetinė spalva tikrai yra ir nuotraukose, tai ypatingai matosi kitose nuotraukose, jei yra raudonos spalvos, kuri tampa kaip fluorescencinė rožinė, vaikio lūpos kai kuriose nuotraukose tokios roooožinės gavosi ir tai ne skenavimo bėda, jei tarkim fotografuočiau lauke, vakarėjhant, to atspalvio gal neliktų, bet namie, kur vyrauja šaltesni tonai, tai labai negražiai matosi, nepirksiu jos daugiau smile.gif Slovėnijoj pasidarius nuotraukas gavau nemokamai kažkokią dar Kodak, tai ją išfotografuosiu, įdomu palygint smile.gif
o skenuoju namie planšetiniu skeneriu, juo galima skenuoti ir negatyvus, tik Vista deja nedraugauja su skenerio programine įranga sad.gif
Ir ačiū labai už info 4u.gif

Pupeliuk, su 400 iso fotkinau tik į skaidrę ir paskui crossinau:)) o daugiau 400iso bandžiau tik superia, ne! - nepatinka, neiko įdomaus:)
Šios dvi, kurias pasiūliau manau pats geriausias variantas, ką iš fuji galima išspaust fotografuojant portretus.. ax.gif ax.gif
P.s. Daugiausia aš su nespalvotom juostom draugauju, o tik visai neseniai vėl pradėjau spalvotom juostelėm fotkinti - eksperimentuoju: bandžiau skaidrę, cross processą, tą fuji 160c - po kolkas visi variantai patiko, reikėtų daugiau pasiskaitinėti, gal jie dar kokių įdomesnių juostų turi, nes visokių paprastų superijų nesinori biggrin.gif
p.s.p.s. Jei ką įdomaus užtiksi, būtinai pasidalink! unsure.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avytess: 16 sausio 2008 - 22:11
Aciu Ziuvialia ir Bite Maja 4u.gif

Man lyginant Bites M nuotraukas labiausiai patiko 1 is pirmo dejimo ir 2 is antro 4u.gif Tarp kitko as siandien ten buvau bigsmile.gif ( 1oje)

Laputaite man asmeniskai labai patiko wub.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 16, 23:10)
Pupeliuk, su 400 iso fotkinau tik į skaidrę ir paskui crossinau:)) o daugiau 400iso bandžiau tik superia, ne! - nepatinka, neiko įdomaus:)
Šios dvi, kurias pasiūliau manau pats geriausias variantas, ką iš fuji galima išspaust fotografuojant portretus.. ax.gif  ax.gif
P.s. Daugiausia aš su nespalvotom juostom draugauju, o tik visai neseniai vėl pradėjau spalvotom juostelėm fotkinti - eksperimentuoju: bandžiau skaidrę, cross processą, tą fuji 160c - po kolkas visi variantai patiko, reikėtų daugiau pasiskaitinėti, gal jie dar kokių įdomesnių juostų turi, nes visokių paprastų superijų nesinori biggrin.gif
p.s.p.s.  Jei ką įdomaus užtiksi, būtinai pasidalink!  unsure.gif  rolleyes.gif  biggrin.gif

O aš tai iš viso tik neseniai fotkint pradėjau tongue.gif tik paprastų Kodak juostų spalvas atgaminu peržiūrėjus senus albumus, kur fotografuota su muiline, iš to kažką sprendžiu. O šiaip visgi man spalvota fotografija labai prie širdies ir kaip sakai, norisi kažko įdomiau, Goldą pirkau tik aparato bandymui ir kaip žinia nusivyliau biggrin.gif Fuji elementarių irgi nekyla noras pirkt, tai pirksiu, tas kur nurodei ir reiks skaidres pabandyt biggrin.gif tiesa dar klausimas dėl fotografavimo į skaidrę - kaip dėl eksponavimo, girdėjau, kad jos jautrios "perkalimui", kaip dažnai prašauni? mano elementarusis juostinis Nikonas ekspoziciją nustato automatiškai, kokia tikimybė, kad "perkals"? iš akies dar kiek sunkoka blush2.gif
O informacija nelabai pasidalinsiu tau nežinoma, ji pas mane dar gerokai skurdi šiom temom palyginus su tavim blush2.gif

Laputaite, man nelabai 4u.gif patinka iš viršaus fotografavimas, taip pati mielai fotografuoju savo vaikį, tačiau jis mano skoniu turi būti kiek kitoks - mažas DOF, ryškus veidukas, o visa kita plaukia, plius studijai man tas nelabai tinka ax.gif ir šiaip ieškau įdomesnės kompozicijos, linijų žaismo, spalvų ir pan..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 16 sausio 2008 - 22:23
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 16, 19:43)
Sveikutes, as katik po fotosesijos  4u.gif
Idedu nuotrauka su spalvom ir bw, butu idomi jusu nuomone  g.gif

čia tu? niam niam..
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 16, 23:26)
čia tu? niam  niam..

deja turiu nuvilti, ne as biggrin.gif
Bet modelis ir man patiko, reiks dar pasikviesti smile.gif
Atsakyti
Sveikinam "Svetima šiam pasauliui" autorių ir laukiam naujos temos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 16 sausio 2008 - 22:45
O varge ir vėl pražiopsojau ND frusty.gif kas man atsitiko... unsure.gif einu bent pažiūrėsiu unsure.gif

Tai čia pakomentuosiu-visi darbai labai šaunūs ir stiprūs-

Taip pat būčiau davusi 5 balus nugalėtojai - puikus darbas ir atlikimas, spalvos gražios 4u.gif
Dar labai laumė su vaikeliu patiko super super 4u.gif
Serija su boružėle - nuostabių nuostabiausios fotografijos, tačiau matomas toks švelnumas, kuris su svetimu nelabai siejasi..

Tiesa, Desiree, balandžio 16-20 būsiu Berlyne 4u.gif mielai aplankyčiau kokias galerijas, gal į kompaniją? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 16 sausio 2008 - 22:55
Kolega, o gal ir kolegė blush2.gif Neatskyriau.... blush2.gif

user posted image
Atsakyti