Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 01 16, 20:22)
tas action'as viską pats darė  g.gif aš ten nagus mažiausiai prikišau  lotuliukas.gif
nu va dėl spalvų - kodėl jos tokios skirtingos išėjo?
o kaip tu darei savo tą crosinimą? man labai gražu.

avytess cross viska vykdziau,kaip ce aprasyta.o paskuj eksperimentavau...

viskas aisku..reiks panagrinet ta action'a,instaliavau,bet dar neatradau,kaip su juo tvarkytis.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 16, 21:25)
issirinkau sitoki, C-girl sake toki turi...Californiagirl, gal galetum bent koki pavyzdeli, kita inmesti su tuo objektyvu fotkinta ax.gif

labai lauksiu tavo įspūdžių. aktuali informacija biggrin.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 21:26)
avytess cross viska vykdziau,kaip ce aprasyta.o paskuj eksperimentavau...

viskas aisku..reiks panagrinet ta action'a,instaliavau,bet dar neatradau,kaip su juo tvarkytis.

reiks atidžiau pasinagrinėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 16, 21:30)
labai lauksiu tavo įspūdžių. aktuali informacija  biggrin.gif 

as jau sedziu ir svajoju ka ir kaip su juo darysiu lotuliukas.gif
jau biskeli pavargau nuo 50-tuko siaurumo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 18:33)
Sveikutės visos ir visi  4u.gif 
Pargrįžau visa pilna įspūdžių, ale tegu papasakoja apie tai nuotraukos  biggrin.gif 
Tik va pasisakysiu, kad įsigijau trikojį (tokį profesionalesnį), apsaugą nuo lietaus ir buvau sužavėta pačio parduotuvės sąvininko dėmesiu ir paslaugumu, beja jis visiems mano pirkiniams  padarė nuolaidas  4u.gif  Vasarą susitarėm, kad grįžusi pirksiu filtrus, turi nerealius, tai va taip  cool.gif

Taigis pirmosios nuotraukos
"Tempiu tą kuri fotografuoja"

"Mano gal geresnės?"

"Žiūrau pro langelį"

Rėmu nededu  blush2.gif  Domina visi komentarai be išimties. Vėliau įkelsiu kelis naktinio Vilniaus foto sesijos kadriukus  4u.gif

man pirmoji geriausiai žiūris 4u.gif kitos dvi.... šiaip sau g.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 16, 22:05)

Pirmoji super, antra irgi liux, ti kad pirmoji ją užgožia. butum dejus atskirai, but abi thumbup.gif

O dabar įmetu pora Klp vaizdelių
user posted image

Pasirodo Klaipėdoj turim savo Gedimino pilį smile.gif Tik šiandien pastebėjau:)
user posted image

O iš tų dviejų kuri geresnė?
[img][/img]
user posted image

Oi dar viena iš šios dienos pasivaikščiojimo:)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 16 sausio 2008 - 21:47
Zveris, antroji geresne, jau vien del to, kad kokybiskesne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 16, 21:36)
O iš tų dviejų kuri geresnė?

aišku, kad antroji. visų pirma savo kadravimu geresnė, o antra - kokybė nepalyginamai yra geresnė smile.gif
Atsakyti
Oooo, Zuvelia, kaip gražu wub.gif labai patinka! nuotrauka turinti istoriją, super!

Bite, pirmoji mano skoniu gražiai gavosi, antroji nieko ypatingo 4u.gif

Bet anyway nelabai kol kas traukia pačiai to pabandyt, nebent į juostą biggrin.gif

Avytess, kaip sakiau Fuji šimtą metų nepirkau, kažkokį seną principą turiu unsure.gif bet tas principas jau padėtas į šalį pamačius tavo pavyzdžius, tikrai nuostabios spalvos biggrin.gif eisiu pirkt, kaip tik važiuosiu į Procentrą, tai bus į tą pusę.. tik dar klausimas, ar turi kokių Fuji pavyzdžių su 400 iso? šiuo metu pagrinde fotografuoju patalpose, tai 100 man mažoka truputį ax.gif
Kodak Portra yra negatyvinė C-41 proceso juosta skirta daugiausia portretinei fotografijai, nes gražiai perteikia odos spalvą (jos pirkti būna tik Procentre arba Fototechnikoj, kur mačiau buvo tik iso160), ko nepasakyčiau apie Gold, rožinė-violetinė spalva tikrai yra ir nuotraukose, tai ypatingai matosi kitose nuotraukose, jei yra raudonos spalvos, kuri tampa kaip fluorescencinė rožinė, vaikio lūpos kai kuriose nuotraukose tokios roooožinės gavosi ir tai ne skenavimo bėda, jei tarkim fotografuočiau lauke, vakarėjhant, to atspalvio gal neliktų, bet namie, kur vyrauja šaltesni tonai, tai labai negražiai matosi, nepirksiu jos daugiau smile.gif Slovėnijoj pasidarius nuotraukas gavau nemokamai kažkokią dar Kodak, tai ją išfotografuosiu, įdomu palygint smile.gif
o skenuoju namie planšetiniu skeneriu, juo galima skenuoti ir negatyvus, tik Vista deja nedraugauja su skenerio programine įranga sad.gif
Ir ačiū labai už info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 16 sausio 2008 - 21:50
QUOTE(peppi @ 2008 01 16, 22:40)
Zveris, antroji geresne, jau vien del to, kad kokybiskesne mirksiukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 16, 22:40)
aišku, kad antroji. visų pirma savo kadravimu geresnė, o antra - kokybė nepalyginamai yra geresnė  smile.gif

Ačiū merginos. Pirmąją metu lauk. doh.gif Juk pats mačiau, kam dar klausti?
Atsakyti
bite maja, gal gali originalias foto parodyti?
Atsakyti
Ačiū už komentarus ir pastebėjimus 4u.gif
keliu naktinį Vilnių smile.gif Kaip jums spalvos ir visa kita? Mano pirmieji bandymai fotografuoti nakty, ar susitvarkiau ar nelabai? jei nelabai tai ko trūksta?

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 16, 21:51)
bite maja, gal gali originalias foto parodyti?

ne visai originalios. bet ant šitų dėjau action'ą

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 22:54)
Ačiū už komentarus ir pastebėjimus  4u.gif 
keliu naktinį Vilnių smile.gif Kaip jums spalvos ir visa kita? Mano pirmieji bandymai fotografuoti nakty, ar susitvarkiau ar nelabai? jei nelabai tai ko trūksta?

Man nerealiai per daug kontrasto. Čia pati uždėjai su PS, ar taip gavos fotkinant?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 16 sausio 2008 - 21:58