sveiki visi,
vos suspejau prisivyt...ir is karto sveikinimai Sansariuko pilvukui
pagaliau vel uz juru mariu...Kazkodel cia gera gryzt...Ir vis labiau prisibijau,kad nebenoresiu gryzt atgalios i gimtaja zemele.
Dar karta labai atsiprasau,kad nesugerem arbateles..Ar buvot,kas nors susibege?
Nespesiu pakomentuot visu nuotraukiuku.Bet galiu pasakyt,kad avytess puslapyje sedziu nuo vakar vakaro.Negaliu atsiziuret,koks ten grooozis
Sventiniu foto nelabai turiu...taciau viena,kuri man labai labai ydesiu,kad nepamirstumet.Po labai ilgo laiko gryztu prie spalvu.pagal avytess nuoroda bandziau crossint,turbut pavykt nepavyko,bet man paciai sios fotografijos spalvas norisi valgyti
pagaliau grysiu ir y kudra
"jie abu susitikdavo cia palydet saules"
Getter, antrą kartą pateiktose nuotraukose, tai visos spalvos kiek nuvažiavusios - pirmoji labai mėlyhna, pažiūrėk į veiduką, net jis mėlynas, o kitose visos spalvos kiek į rausvąja pusę, o ir šiaip bendrai nuotraukos daugiau šeimyniniam albumui pirmoji gal su kompozicija labiausiai, tačiau kliūva išdegęs dangus
MyWay - šios tavo nuotraukos iš visų kiek buvau pateikusi įdomiausios mielos šeimyninės nuotraukos. Antroji man patinka labiausiai, bet bendrai paėmus visos mielos laukiam daugiau
Anasko, nelabai man įdomus tavo kadras ir labai mėlynas
Laputaite, kas man kiek kliūva - grindys nepilnai uždengtos medžiaga, jei yra medžiaga, norisi, kad tada grindų neismatytų, jei ne, tada geriau jos iš viso nebūtų mano skoniu jos geriau iš viso nebūtų.. vietoj to gal kokio minkšto kilimo norėtųsi ar panašiai, na priderinto su interjeru, aš mėgėja ne studijinių nuotraukų tai manęs tuo klausimu galima neklausyti. taip pat grindų linija pjauna vaikiuko galvytę nelabai maloniai.. Iš dviejų variantų man labiau spalvotas, gal vos vos gelsvokas, bet tą duoda geltona siena (dėl ko aš jų taip nemėgstu kai kurie atspalviai nelabai gražiai priduoda spalvos... man balta geriausia, bet čia jau skonio reikalas..) o šiaip kadras tikrai mielas
MyWay - šios tavo nuotraukos iš visų kiek buvau pateikusi įdomiausios mielos šeimyninės nuotraukos. Antroji man patinka labiausiai, bet bendrai paėmus visos mielos laukiam daugiau
Anasko, nelabai man įdomus tavo kadras ir labai mėlynas
Laputaite, kas man kiek kliūva - grindys nepilnai uždengtos medžiaga, jei yra medžiaga, norisi, kad tada grindų neismatytų, jei ne, tada geriau jos iš viso nebūtų mano skoniu jos geriau iš viso nebūtų.. vietoj to gal kokio minkšto kilimo norėtųsi ar panašiai, na priderinto su interjeru, aš mėgėja ne studijinių nuotraukų tai manęs tuo klausimu galima neklausyti. taip pat grindų linija pjauna vaikiuko galvytę nelabai maloniai.. Iš dviejų variantų man labiau spalvotas, gal vos vos gelsvokas, bet tą duoda geltona siena (dėl ko aš jų taip nemėgstu kai kurie atspalviai nelabai gražiai priduoda spalvos... man balta geriausia, bet čia jau skonio reikalas..) o šiaip kadras tikrai mielas
Nu prisedau pakementuoti jusu foto
westos supynes nesiziuri, pirmasis variantas zyyymiai labiau
Mindoozo mergina gal ir butu idomiai, bet balta bliuska labai jau kontrastuoja su viskuo. Ideja visai patiko.
Purienos peizazas Tas didelis metis man kaip tik prideda lietuviskam peizazui sarmo
wyshnia, pirmoji foto man labai patiko. Spalvos, kompozicija, DOF'as, mimika
californiagirl, esu suzaveta Pajutau ta ziemine nuotaika Tik antrojoj man noretusi horizonta tiesinti
sayonara, man pirmoji foto labiau Mielas vaikis, grazios akytes
Getter, labiausiai trecioji patiko
MyWay, atroji nuotrauka labai patiko, o jau mergaiters grozis
zuvialia, labai grazi kompozicija Abu tokie romantikai. Siek tiek kliuna geltonumas/zalsvumas, bet gal be jo nebutu tokios saulediskos nuotaikos
Papildyta:
Situ nuotraukus as nepriskirciau studijinei fotografijai Tiesiog sedi mama pasitiesus kaldra ir priziuri kudiki
westos supynes nesiziuri, pirmasis variantas zyyymiai labiau
Mindoozo mergina gal ir butu idomiai, bet balta bliuska labai jau kontrastuoja su viskuo. Ideja visai patiko.
Purienos peizazas Tas didelis metis man kaip tik prideda lietuviskam peizazui sarmo
wyshnia, pirmoji foto man labai patiko. Spalvos, kompozicija, DOF'as, mimika
californiagirl, esu suzaveta Pajutau ta ziemine nuotaika Tik antrojoj man noretusi horizonta tiesinti
sayonara, man pirmoji foto labiau Mielas vaikis, grazios akytes
Getter, labiausiai trecioji patiko
MyWay, atroji nuotrauka labai patiko, o jau mergaiters grozis
zuvialia, labai grazi kompozicija Abu tokie romantikai. Siek tiek kliuna geltonumas/zalsvumas, bet gal be jo nebutu tokios saulediskos nuotaikos
Papildyta:
Situ nuotraukus as nepriskirciau studijinei fotografijai Tiesiog sedi mama pasitiesus kaldra ir priziuri kudiki
Pupeliuk,
Taip, toje Gold labai lenda rožinė spalva kažkodėl..gal neteisingai nuskanuota? O beje tu namie skanuoji?
Ir dar norėjau pasitikslinti, ar Portra - negatyvinė juosta ar skaidrė?
Ar bandei kada fotografuoti su Fuji "reala" (100iso) - viena iš man labiausiai patinkančių spalvotų juostų
čia pavyzdžiai:
1 Pavyzdys
2 pavyzdys
Ir dar viena yra nereali spalvota Fuji 160c (160iso) - tokios labai ryškios ir įdomios spalvos gaunasi..
čia pavyzdžių pora:
1 pavyzdys
2 pavyzdys
tai jeigu užzuksi i FOTO.LT būtinai nusipirk ir išbandyk jei nebandžius
Zuvialia,
Man be galo gražu
Taip, toje Gold labai lenda rožinė spalva kažkodėl..gal neteisingai nuskanuota? O beje tu namie skanuoji?
Ir dar norėjau pasitikslinti, ar Portra - negatyvinė juosta ar skaidrė?
Ar bandei kada fotografuoti su Fuji "reala" (100iso) - viena iš man labiausiai patinkančių spalvotų juostų
čia pavyzdžiai:
1 Pavyzdys
2 pavyzdys
Ir dar viena yra nereali spalvota Fuji 160c (160iso) - tokios labai ryškios ir įdomios spalvos gaunasi..
čia pavyzdžių pora:
1 pavyzdys
2 pavyzdys
tai jeigu užzuksi i FOTO.LT būtinai nusipirk ir išbandyk jei nebandžius
Zuvialia,
Man be galo gražu
QUOTE(MyWay @ 2008 01 16, 18:13)
Si graziausia
QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 18:23)
Pirma melyyyyyna Pataisytu variantu kompozicija vistiek kliuna...O spalvos, matau ne man vienai rausvos
QUOTE(gus @ 2008 01 16, 19:05)
o spalvos kokios netikiu kad nieko joms nedarai
Tikrai nieko nedarau, spalvu nelieciu Baltos spalvos balansa sureguliuoju ir viskas
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 16, 19:43)
Sveikutes, as katik po fotosesijos
Pupeliukas pasake viska, ka as buciau pasakius
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 19:54)
sveiki visi,
Oi, zuvialiok, nereali si nuotrauka man
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 16, 20:07)
beje, pamaciau pagaliau C-girl nuotraukas, labiausiai man jose patiko gylis. ir spalvos kaip visada
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 16, 20:20)
Negalima tiesinti horizonto Cia toks sumanymas, spec. taip dariau
pabandysiu parasyt,kiek atsimenu...
pepi serija su sviesos gabaliuku ant vaiko plaukuciu gerai atsimenu,kad labai nustebino.Netiketumas,kuris man pasirode artimas.
Cagirl,as turbut busiu ne visi ir pasakysiu,kad ziemines serijos labai patiko tavo paskutinioji ta kompozicija is kampo.
Anasko,nelabai kabino gatve....
Myway antroji su mergyte ziurisi geriausiai.
laputaite,norisi man mamytes rankytes,tiksliau alkunes,o ir seip kadruociau kitaip.jei klausi del spalvu,tai siandien rinkciausi spalvotaji varianta.
getter,labai daug pridejai ziemos ,bet kiek atsimenu,tai vienoje kliuvo melsvumas,kitoje norejau kojyciu..gal geriausiai ziurisi,kur Marcius ziuri per "langeli" O jis jau visas bernas!!
nelabai megstu fotografijas gyvunu.Taciau tas prisiplakes benamis sunekas,mums su sese pagyvino fotosesija dar viena is sesijos..
Aciu uz nuomones del pirmosios.
Tiesa,uzsikreciau jusu juostinuku liga ...organizuoju savojo Zenito kelione per juras marias sakiau pirmai pradziai bus gerai,o toliau zesim...
pepi serija su sviesos gabaliuku ant vaiko plaukuciu gerai atsimenu,kad labai nustebino.Netiketumas,kuris man pasirode artimas.
Cagirl,as turbut busiu ne visi ir pasakysiu,kad ziemines serijos labai patiko tavo paskutinioji ta kompozicija is kampo.
Anasko,nelabai kabino gatve....
Myway antroji su mergyte ziurisi geriausiai.
laputaite,norisi man mamytes rankytes,tiksliau alkunes,o ir seip kadruociau kitaip.jei klausi del spalvu,tai siandien rinkciausi spalvotaji varianta.
getter,labai daug pridejai ziemos ,bet kiek atsimenu,tai vienoje kliuvo melsvumas,kitoje norejau kojyciu..gal geriausiai ziurisi,kur Marcius ziuri per "langeli" O jis jau visas bernas!!
nelabai megstu fotografijas gyvunu.Taciau tas prisiplakes benamis sunekas,mums su sese pagyvino fotosesija dar viena is sesijos..
Aciu uz nuomones del pirmosios.
Tiesa,uzsikreciau jusu juostinuku liga ...organizuoju savojo Zenito kelione per juras marias sakiau pirmai pradziai bus gerai,o toliau zesim...
QUOTE(sayonara @ 2008 01 16, 16:29)
Mano vaikis. Pasui
šiaip tai patinka abi. tik gal šiek tiek šviesiau norisi. ir antroj nuotraukoj blaško kažkoks daiktas kampe.
QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 17:33)
Sveikutės visos ir visi
Pargrįžau visa pilna įspūdžių, ale tegu papasakoja apie tai nuotraukos
Tik va pasisakysiu, kad įsigijau trikojį (tokį profesionalesnį), apsaugą nuo lietaus ir buvau sužavėta pačio parduotuvės sąvininko dėmesiu ir paslaugumu, beja jis visiems mano pirkiniams padarė nuolaidas Vasarą susitarėm, kad grįžusi pirksiu filtrus, turi nerealius, tai va taip
Pargrįžau visa pilna įspūdžių, ale tegu papasakoja apie tai nuotraukos
Tik va pasisakysiu, kad įsigijau trikojį (tokį profesionalesnį), apsaugą nuo lietaus ir buvau sužavėta pačio parduotuvės sąvininko dėmesiu ir paslaugumu, beja jis visiems mano pirkiniams padarė nuolaidas Vasarą susitarėm, kad grįžusi pirksiu filtrus, turi nerealius, tai va taip
kur tu čia taip apsiprekinai?
nuotraukos man labai jau tokios paprastos ir tik į albumą
QUOTE(Anasko @ 2008 01 16, 18:07)
Kelias i Europa ( kas nevilnietis(e), Europa pas mus priekybos centras, tame ilgam pastate)
visos viską jau pasakė
QUOTE(MyWay @ 2008 01 16, 18:13)
Čia sausio 4d. darytos foto darželyje.. Gal kam pasirodys ir gražu Kaip geriau reiktų apkarpyti ar pakeisti ką?
man antroji labai miela.
QUOTE(peppi @ 2008 01 16, 19:02)
Na o as jau vakar daviau pinigelius objektyvui...ziauriai nekantru
nagi pasigirk, kokį išsirinkai?
QUOTE(gus @ 2008 01 16, 19:05)
Bitele lauksiu vaizdu is Meksikos,o po to pavargusios(maloniai)pas mus lb noriu i Meksika,tai pasistenk geru kadru parvest
jei tik išvažiuosiu, dabar čia prisišnekėjus ant visos Lietuvos
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 19:54)
"jie abu susitikdavo cia palydet saules"
man labai patinka. geros spalvos gavosi
Papildyta:
išbandžiau action'ą Lomo Cross processing.
nesupratau, kodėl rezultatai išėjo skirtingi viskas tas pats. ką manot? aš niekaip neapsisprendžiu - gražu ar šiaip sau
Bitele,pirmoji mane apsalde..grazuuu....antroji,kiek paprastesne,bet spalvos zavios o is sonu pavinjetavai pirmaja?
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 21:18)
Bitele,pirmoji mane apsalde..grazuuu....antroji,kiek paprastesne,bet spalvos zavios o is sonu pavinjetavai pirmaja?
tas action'as viską pats darė aš ten nagus mažiausiai prikišau
nu va dėl spalvų - kodėl jos tokios skirtingos išėjo?
o kaip tu darei savo tą crosinimą? man labai gražu.