Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sveiki visi,

vos suspejau prisivyt...ir is karto sveikinimai Sansariuko pilvukui 4u.gif

pagaliau vel uz juru mariu...Kazkodel cia gera gryzt...Ir vis labiau prisibijau,kad nebenoresiu gryzt atgalios i gimtaja zemele.

Dar karta labai atsiprasau,kad nesugerem arbateles..Ar buvot,kas nors susibege?

Nespesiu pakomentuot visu nuotraukiuku.Bet galiu pasakyt,kad avytess puslapyje sedziu nuo vakar vakaro.Negaliu atsiziuret,koks ten grooozis wub.gif bigsmile.gif

Sventiniu foto nelabai turiu...taciau viena,kuri man labai labai ydesiu,kad nepamirstumet.Po labai ilgo laiko gryztu prie spalvu.pagal avytess nuoroda bandziau crossint,turbut pavykt nepavyko,bet man paciai sios fotografijos spalvas norisi valgyti hihihi.gif

pagaliau grysiu ir y kudra biggrin.gif

"jie abu susitikdavo cia palydet saules"

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 16 sausio 2008 - 19:57
Getter, antrą kartą pateiktose nuotraukose, tai visos spalvos kiek nuvažiavusios - pirmoji labai mėlyhna, pažiūrėk į veiduką, net jis mėlynas, o kitose visos spalvos kiek į rausvąja pusę, o ir šiaip bendrai nuotraukos daugiau šeimyniniam albumui 4u.gif pirmoji gal su kompozicija labiausiai, tačiau kliūva išdegęs dangus ax.gif

MyWay - šios tavo nuotraukos iš visų kiek buvau pateikusi įdomiausios 4u.gif mielos šeimyninės nuotraukos. Antroji man patinka labiausiai, bet bendrai paėmus visos mielos 4u.gif laukiam daugiau smile.gif

Anasko, nelabai man įdomus tavo kadras ir labai mėlynas 4u.gif

Laputaite, kas man kiek kliūva - grindys nepilnai uždengtos medžiaga, jei yra medžiaga, norisi, kad tada grindų neismatytų, jei ne, tada geriau jos iš viso nebūtų ax.gif mano skoniu jos geriau iš viso nebūtų.. vietoj to gal kokio minkšto kilimo norėtųsi ar panašiai, na priderinto su interjeru, aš mėgėja ne studijinių nuotraukų 4u.gif tai manęs tuo klausimu galima neklausyti. taip pat grindų linija pjauna vaikiuko galvytę nelabai maloniai.. Iš dviejų variantų man labiau spalvotas, gal vos vos gelsvokas, bet tą duoda geltona siena (dėl ko aš jų taip nemėgstu doh.gif kai kurie atspalviai nelabai gražiai priduoda spalvos... man balta geriausia, bet čia jau skonio reikalas..) o šiaip kadras tikrai mielas 4u.gif
Atsakyti
Laputaite, man alkune nukirpta uzkliuvo ir parketas - as gal visur jau tada ant grindu ta balta medziaga deciau, ant kurios vaikutis

beje, pamaciau pagaliau C-girl nuotraukas, labiausiai man jose patiko gylis. ir spalvos kaip visada rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 16 sausio 2008 - 20:15
Nu prisedau pakementuoti jusu foto 4u.gif

westos supynes nesiziuri, pirmasis variantas zyyymiai labiau rolleyes.gif

Mindoozo mergina gal ir butu idomiai, bet balta bliuska labai jau kontrastuoja su viskuo. Ideja visai patiko.

Purienos peizazas thumbup.gif Tas didelis metis man kaip tik prideda lietuviskam peizazui sarmo ax.gif

wyshnia, pirmoji foto man labai patiko. Spalvos, kompozicija, DOF'as, mimika bigsmile.gif

californiagirl, esu suzaveta thumbup.gif Pajutau ta ziemine nuotaika smile.gif Tik antrojoj man noretusi horizonta tiesinti blush2.gif

sayonara, man pirmoji foto labiau smile.gif Mielas vaikis, grazios akytes wub.gif

Getter, labiausiai trecioji patiko

MyWay, atroji nuotrauka labai patiko, o jau mergaiters grozis wub.gif

zuvialia, labai grazi kompozicija smile.gif Abu tokie romantikai. Siek tiek kliuna geltonumas/zalsvumas, bet gal be jo nebutu tokios saulediskos nuotaikos 4u.gif

Papildyta:
Situ nuotraukus as nepriskirciau studijinei fotografijai rolleyes.gif Tiesiog sedi mama pasitiesus kaldra ir priziuri kudiki wink.gif
Atsakyti
Pupeliuk,

Taip, toje Gold labai lenda rožinė spalva kažkodėl..gal neteisingai nuskanuota? O beje tu namie skanuoji?smile.gif
Ir dar norėjau pasitikslinti, ar Portra - negatyvinė juosta ar skaidrė?
Ar bandei kada fotografuoti su Fuji "reala" (100iso) - viena iš man labiausiai patinkančių spalvotų juostų ax.gif
čia pavyzdžiai:
1 Pavyzdys
2 pavyzdys

Ir dar viena yra nereali spalvota Fuji 160c (160iso) - tokios labai ryškios ir įdomios spalvos gaunasi.. biggrin.gif
čia pavyzdžių pora:
1 pavyzdys
2 pavyzdys

tai jeigu užzuksi i FOTO.LT būtinai nusipirk ir išbandyk jei nebandžius biggrin.gif

Zuvialia,

Man be galo gražu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2008 01 16, 18:13)

Si graziausia ax.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 18:23)
Kaip čia spalvytės?

Pirma melyyyyyna biggrin.gif Pataisytu variantu kompozicija vistiek kliuna...O spalvos, matau ne man vienai rausvos mirksiukas.gif

QUOTE(gus @ 2008 01 16, 19:05)
o spalvos kokios wub.gif netikiu kad nieko joms nedarai biggrin.gif

Tikrai nieko nedarau, spalvu nelieciu smile.gif Baltos spalvos balansa sureguliuoju ir viskas ax.gif

QUOTE(laputaitė @ 2008 01 16, 19:43)
Sveikutes, as katik po fotosesijos 

Pupeliukas pasake viska, ka as buciau pasakius mirksiukas.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 19:54)
sveiki visi,

Oi, zuvialiok, nereali si nuotrauka man wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 16, 20:07)
beje, pamaciau pagaliau C-girl nuotraukas, labiausiai man jose patiko gylis. ir spalvos kaip visada rolleyes.gif

4u.gif

QUOTE(laputaitė @ 2008 01 16, 20:20)
californiagirl, esu suzaveta  Pajutau ta ziemine nuotaika smile.gif Tik antrojoj man noretusi horizonta tiesinti 

Negalima tiesinti horizonto biggrin.gif Cia toks sumanymas, spec. taip dariau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 16 sausio 2008 - 20:37
Agniuke*, Pupeliukas aciu labai uz nuomones 4u.gif

Zuvialia man labai grazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 16 sausio 2008 - 20:47
pabandysiu parasyt,kiek atsimenu...

pepi serija su sviesos gabaliuku ant vaiko plaukuciu gerai atsimenu,kad labai nustebino.Netiketumas,kuris man pasirode artimas.

Cagirl,as turbut busiu ne visi ir pasakysiu,kad ziemines serijos labai patiko tavo paskutinioji ta kompozicija is kampo.

Anasko,nelabai kabino gatve....

Myway antroji su mergyte ziurisi geriausiai.

laputaite,norisi man mamytes rankytes,tiksliau alkunes,o ir seip kadruociau kitaip.jei klausi del spalvu,tai siandien rinkciausi spalvotaji varianta.

getter,labai daug pridejai ziemos biggrin.gif ,bet kiek atsimenu,tai vienoje kliuvo melsvumas,kitoje norejau kojyciu..gal geriausiai ziurisi,kur Marcius ziuri per "langeli" smile.gif O jis jau visas bernas!!

nelabai megstu fotografijas gyvunu.Taciau tas prisiplakes benamis sunekas,mums su sese pagyvino fotosesija hihihi.gif dar viena is sesijos..
user posted image
Aciu uz nuomones del pirmosios.
Tiesa,uzsikreciau jusu juostinuku liga ...organizuoju savojo Zenito kelione per juras marias hihihi.gif sakiau pirmai pradziai bus gerai,o toliau zesim...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 16 sausio 2008 - 20:55
QUOTE(sayonara @ 2008 01 16, 16:29)
Mano vaikis. Pasui smile.gif

šiaip tai patinka abi. tik gal šiek tiek šviesiau norisi. ir antroj nuotraukoj blaško kažkoks daiktas kampe.

QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 17:33)
Sveikutės visos ir visi  4u.gif 
Pargrįžau visa pilna įspūdžių, ale tegu papasakoja apie tai nuotraukos  biggrin.gif 
Tik va pasisakysiu, kad įsigijau trikojį (tokį profesionalesnį), apsaugą nuo lietaus ir buvau sužavėta pačio parduotuvės sąvininko dėmesiu ir paslaugumu, beja jis visiems mano pirkiniams  padarė nuolaidas  4u.gif  Vasarą susitarėm, kad grįžusi pirksiu filtrus, turi nerealius, tai va taip  cool.gif

kur tu čia taip apsiprekinai? biggrin.gif
nuotraukos man labai jau tokios paprastos ir tik į albumą ax.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 01 16, 18:07)
Kelias i Europa ( kas nevilnietis(e), Europa pas mus priekybos centras, tame ilgam pastate)

visos viską jau pasakė ax.gif

QUOTE(MyWay @ 2008 01 16, 18:13)
Čia sausio 4d. darytos foto darželyje.. Gal kam pasirodys ir gražu bigsmile.gif Kaip geriau reiktų apkarpyti ar pakeisti ką? g.gif

man antroji labai miela.

QUOTE(peppi @ 2008 01 16, 19:02)
Na o as jau vakar daviau pinigelius objektyvui...ziauriai nekantru blush2.gif

nagi pasigirk, kokį išsirinkai? mirksiukas.gif

QUOTE(gus @ 2008 01 16, 19:05)
Bitele lauksiu vaizdu is Meksikos,o po to pavargusios(maloniai)pas mus biggrin.gif lb noriu i Meksika,tai pasistenk geru kadru parvest biggrin.gif

jei tik išvažiuosiu, dabar čia prisišnekėjus ant visos Lietuvos lotuliukas.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 19:54)
"jie abu susitikdavo cia palydet saules"

man labai patinka. geros spalvos gavosi thumbup.gif
Papildyta:
išbandžiau action'ą Lomo Cross processing.
nesupratau, kodėl rezultatai išėjo skirtingi g.gif viskas tas pats. ką manot? aš niekaip neapsisprendžiu - gražu ar šiaip sau mastau.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Bitele,pirmoji mane apsalde..grazuuu....antroji,kiek paprastesne,bet spalvos zavios 4u.gif o is sonu pavinjetavai pirmaja?
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 01 16, 21:18)
Bitele,pirmoji mane apsalde..grazuuu....antroji,kiek paprastesne,bet spalvos zavios 4u.gif o is sonu pavinjetavai pirmaja?

tas action'as viską pats darė g.gif aš ten nagus mažiausiai prikišau lotuliukas.gif
nu va dėl spalvų - kodėl jos tokios skirtingos išėjo?
o kaip tu darei savo tą crosinimą? man labai gražu.

Atsakyti
bite maja, man pirmoji patiko...patiko, kad tokia salta ax.gif

issirinkau sitoki, C-girl sake toki turi...Californiagirl, gal galetum bent koki pavyzdeli, kita inmesti su tuo objektyvu fotkinta ax.gif
user posted image
Atsakyti