Wyshnia, pirmasis kadras super!! Spalvos nerealios, nuotaika! Antrasis santūrokas, bet jaučiu reikia ir tokių
California, be žodžių, kaip visad nuostabu! Man visos
Vaikis į kelnes įsikabinęs bliauna, einu draugaut su juo
Sveikutės visos ir visi
Pargrįžau visa pilna įspūdžių, ale tegu papasakoja apie tai nuotraukos
Tik va pasisakysiu, kad įsigijau trikojį (tokį profesionalesnį), apsaugą nuo lietaus ir buvau sužavėta pačio parduotuvės sąvininko dėmesiu ir paslaugumu, beja jis visiems mano pirkiniams padarė nuolaidas Vasarą susitarėm, kad grįžusi pirksiu filtrus, turi nerealius, tai va taip
Taigis pirmosios nuotraukos
"Tempiu tą kuri fotografuoja"
"Mano gal geresnės?"
"Žiūrau pro langelį"
Rėmu nededu Domina visi komentarai be išimties. Vėliau įkelsiu kelis naktinio Vilniaus foto sesijos kadriukus
Pargrįžau visa pilna įspūdžių, ale tegu papasakoja apie tai nuotraukos
Tik va pasisakysiu, kad įsigijau trikojį (tokį profesionalesnį), apsaugą nuo lietaus ir buvau sužavėta pačio parduotuvės sąvininko dėmesiu ir paslaugumu, beja jis visiems mano pirkiniams padarė nuolaidas Vasarą susitarėm, kad grįžusi pirksiu filtrus, turi nerealius, tai va taip
Taigis pirmosios nuotraukos
"Tempiu tą kuri fotografuoja"
"Mano gal geresnės?"
"Žiūrau pro langelį"
Rėmu nededu Domina visi komentarai be išimties. Vėliau įkelsiu kelis naktinio Vilniaus foto sesijos kadriukus
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 17:10)
Sayonara, grazus portretukas, bet tikrai truksta kontrasto ir pilkokas. Ar nebandei su avytess pluginu? Visi dabar tuo ir vercia i j/b. Nebent tu, kaip as PS neturi
juo ir versta. bet tik versta, nieko daugiau nedariau. treniruosiuos toliau.. pabandysiu patampyt dar ką nors kaip Jūs sakot
matėt? http://whatson.delfi...php?id=15631968
Tiesa, Vilika, praleidau berods tavo klausima....Dazniausiai fotografuoju su canon 50mm f1.4
Getter, sveika sugrizus Visu pirma visose, o ipatingai paskutineje nuotraukoje sniego spalva nesa i ruzavuma
1. Noreciau matyti traukiancio roges berniuko veideli siek tiek Dabar nusisukes, icentruotas zmogutis...nelabai kabina.
2. Na erdes daugoka daugoka Kirpciau visa virsutine kalva su tom visom bestyranciom zolem, neduoda jos jokio grozio. Ir desines kirpciau...vel pagrindinis veikejas tiesiog nuotraukos centre...
3. Is visu labiausiai patiktu si, jei berniukas ziurintis per "langeli" ziuretu ne zemyn, bet i objektyva. Man per daug virsaus ir desines
Valanda, pupeliuk, dekui
Getter, sveika sugrizus Visu pirma visose, o ipatingai paskutineje nuotraukoje sniego spalva nesa i ruzavuma
1. Noreciau matyti traukiancio roges berniuko veideli siek tiek Dabar nusisukes, icentruotas zmogutis...nelabai kabina.
2. Na erdes daugoka daugoka Kirpciau visa virsutine kalva su tom visom bestyranciom zolem, neduoda jos jokio grozio. Ir desines kirpciau...vel pagrindinis veikejas tiesiog nuotraukos centre...
3. Is visu labiausiai patiktu si, jei berniukas ziurintis per "langeli" ziuretu ne zemyn, bet i objektyva. Man per daug virsaus ir desines
Valanda, pupeliuk, dekui
Čia sausio 4d. darytos foto darželyje.. Gal kam pasirodys ir gražu Kaip geriau reiktų apkarpyti ar pakeisti ką?
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 18:02)
Valanda, pupeliuk, dekui
Valanda, pupeliuk, dekui
Ačiū
Turiu dar dvi kur jis atsisukęs ale ten batai nukirsti, va šita dar yra, bet ji taisyta nes netyčia buvau nustačius wb ant K tai gavosi mėlyna
Kaip čia spalvytės?
Kaip dabar?
O šita dabar?
Įdomu tik kodėl pas tave sniegas rausvas
Californiagirl,buvau taves pasigedus bet saunuole,kai sugryzai tai ir pribloskei tos kalnuose,tai mazius nerealus o spalvos kokios netikiu kad nieko joms nedarai
Wyshnia,man liux pirrma lb grazios spalvos,vaikiska o antra cia visiem kliuna,man ne gal kad pazystu si rimtuoli,tai man ten viskas labai dera.
Bitele lauksiu vaizdu is Meksikos,o po to pavargusios(maloniai)pas mus lb noriu i Meksika,tai pasistenk geru kadru parvest
Getter,is pirmo dejimo foto,man paskutine patinka,bet as ja dar kirpciau ir daug o is antro dejimo pirma lb melyna
MyWay man visose ryskumo truksta gal paskutine apkarpius isgelbetum,bet cia tik ka mano akys mato,nebutina sutikt su tuo
as snd malonuma turejau drauges mergyte fotografuot,jei toki modeli namie tureciau uzverciau jus savo darbais dabar tik pasidziaugiu kad gaunu nors pora valandu pafotografuot
Wyshnia,man liux pirrma lb grazios spalvos,vaikiska o antra cia visiem kliuna,man ne gal kad pazystu si rimtuoli,tai man ten viskas labai dera.
Bitele lauksiu vaizdu is Meksikos,o po to pavargusios(maloniai)pas mus lb noriu i Meksika,tai pasistenk geru kadru parvest
Getter,is pirmo dejimo foto,man paskutine patinka,bet as ja dar kirpciau ir daug o is antro dejimo pirma lb melyna
MyWay man visose ryskumo truksta gal paskutine apkarpius isgelbetum,bet cia tik ka mano akys mato,nebutina sutikt su tuo
as snd malonuma turejau drauges mergyte fotografuot,jei toki modeli namie tureciau uzverciau jus savo darbais dabar tik pasidziaugiu kad gaunu nors pora valandu pafotografuot
QUOTE(peppi @ 2008 01 16, 19:02)
Na o as jau vakar daviau pinigelius objektyvui...ziauriai nekantru
na net ir aš nekantrauju išgirsti įspūdžius
Niu ir as pakomentuosiu kaip is neprofesanalios puses.... pries tai su jusu tempais nespejau,db jau ramiau
Man sita nuotrauka kazkodel lb blanki, truksta spalvu.. ir akys nezino kur krypti,ar i senus namus,ar i europos pastata ar i toki ilga kelia..
man tai nelabai
Man labai labai grazi antra nuotrauka, nu nereali..
o trecia..kazkiek man per daug senelis nukarpytas...
Pirmoje foto sniegas normalus, net antroj ir trecioj kazkoks rausvas
o gal cia nuo SM fono,ne sjis rausvas, gal del to taip atrodo?
nu bet pirma foto tai baltas sniegas
QUOTE(Anasko @ 2008 01 16, 18:07)
Kazko tai as savo rajone randu tik sarkazma
Kelias i Europa ( kas nevilnietis(e), Europa pas mus priekybos centras, tame ilgam pastate)
Kelias i Europa ( kas nevilnietis(e), Europa pas mus priekybos centras, tame ilgam pastate)
Man sita nuotrauka kazkodel lb blanki, truksta spalvu.. ir akys nezino kur krypti,ar i senus namus,ar i europos pastata ar i toki ilga kelia..
man tai nelabai
QUOTE(MyWay @ 2008 01 16, 18:13)
Čia sausio 4d. darytos foto darželyje.. Gal kam pasirodys ir gražu Kaip geriau reiktų apkarpyti ar pakeisti ką?
Man labai labai grazi antra nuotrauka, nu nereali..
o trecia..kazkiek man per daug senelis nukarpytas...
QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 18:23)
Ačiū
Turiu dar dvi kur jis atsisukęs ale ten batai nukirsti, va šita dar yra, bet ji taisyta nes netyčia buvau nustačius wb ant K tai gavosi mėlyna
Kaip čia spalvytės?
Kaip čia spalvytės?
Pirmoje foto sniegas normalus, net antroj ir trecioj kazkoks rausvas
o gal cia nuo SM fono,ne sjis rausvas, gal del to taip atrodo?
nu bet pirma foto tai baltas sniegas