Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Wyshnia, pirmasis kadras super!! Spalvos nerealios, nuotaika! Antrasis santūrokas, bet jaučiu reikia ir tokių smile.gif

California, be žodžių, kaip visad nuostabu! Man visos 4u.gif

Vaikis į kelnes įsikabinęs bliauna, einu draugaut su juo smile.gif
Atsakyti
Sveikutės visos ir visi 4u.gif
Pargrįžau visa pilna įspūdžių, ale tegu papasakoja apie tai nuotraukos biggrin.gif
Tik va pasisakysiu, kad įsigijau trikojį (tokį profesionalesnį), apsaugą nuo lietaus ir buvau sužavėta pačio parduotuvės sąvininko dėmesiu ir paslaugumu, beja jis visiems mano pirkiniams padarė nuolaidas 4u.gif Vasarą susitarėm, kad grįžusi pirksiu filtrus, turi nerealius, tai va taip cool.gif

Taigis pirmosios nuotraukos
"Tempiu tą kuri fotografuoja"
user posted image
"Mano gal geresnės?"
user posted image
"Žiūrau pro langelį"
user posted image
Rėmu nededu blush2.gif Domina visi komentarai be išimties. Vėliau įkelsiu kelis naktinio Vilniaus foto sesijos kadriukus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 17:10)
Sayonara, grazus portretukas, bet tikrai truksta kontrasto ir pilkokas. Ar nebandei su avytess pluginu? Visi dabar tuo ir vercia i j/b. Nebent tu, kaip as PS neturi g.gif

juo ir versta. bet tik versta, nieko daugiau nedariau. treniruosiuos toliau.. pabandysiu patampyt dar ką nors biggrin.gif kaip Jūs sakot smile.gif

matėt? http://whatson.delfi...php?id=15631968
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 sausio 2008 - 18:04
Tiesa, Vilika, praleidau berods tavo klausima....Dazniausiai fotografuoju su canon 50mm f1.4 smile.gif

Getter, sveika sugrizus 4u.gif Visu pirma visose, o ipatingai paskutineje nuotraukoje sniego spalva nesa i ruzavuma g.gif
1. Noreciau matyti traukiancio roges berniuko veideli siek tiek smile.gif Dabar nusisukes, icentruotas zmogutis...nelabai kabina.
2. Na erdes daugoka daugoka biggrin.gif Kirpciau visa virsutine kalva su tom visom bestyranciom zolem, neduoda jos jokio grozio. Ir desines kirpciau...vel pagrindinis veikejas tiesiog nuotraukos centre...
3. Is visu labiausiai patiktu si, jei berniukas ziurintis per "langeli" ziuretu ne zemyn, bet i objektyva. Man per daug virsaus ir desines ax.gif

Valanda, pupeliuk, dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 16 sausio 2008 - 18:08
Kazko tai as savo rajone randu tik sarkazma unsure.gif smile.gif

Kelias i Europa ( kas nevilnietis(e), Europa pas mus priekybos centras, tame ilgam pastate)
user posted image
ir laidas isipaises doh.gif kanalja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 16 sausio 2008 - 18:12
Čia sausio 4d. darytos foto darželyje.. Gal kam pasirodys ir gražu bigsmile.gif Kaip geriau reiktų apkarpyti ar pakeisti ką? g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 18:02)
Getter, sveika sugrizus 4u.gif Visu pirma visose, o ipatingai paskutineje nuotraukoje sniego spalva nesa i ruzavuma g.gif
1. Noreciau matyti traukiancio roges berniuko veideli siek tiek smile.gif Dabar nusisukes, icentruotas zmogutis...nelabai kabina.
2. Na erdes daugoka daugoka biggrin.gif Kirpciau visa virsutine kalva su tom visom bestyranciom zolem, neduoda jos jokio grozio. Ir desines kirpciau...vel pagrindinis veikejas tiesiog nuotraukos centre...
3. Is visu labiausiai patiktu si, jei berniukas ziurintis per "langeli" ziuretu ne zemyn, bet i objektyva. Man per daug virsaus ir desines ax.gif
Valanda, pupeliuk, dekui 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Turiu dar dvi kur jis atsisukęs ale ten batai nukirsti, va šita dar yra, bet ji taisyta nes netyčia buvau nustačius wb ant K tai gavosi mėlyna doh.gif
Kaip čia spalvytės?
user posted image

Kaip dabar?
user posted image

O šita dabar?
user posted image
Įdomu tik kodėl pas tave sniegas rausvas g.gif
Atsakyti
Sayonara, gera nuoroda, medituoju ax.gif

Ne pasine mirksiukas.gif , pirmoji idomi mirksiukas.gif

Na o as jau vakar daviau pinigelius objektyvui...ziauriai nekantru blush2.gif
Atsakyti
Californiagirl,buvau taves pasigedus biggrin.gif bet saunuole,kai sugryzai tai ir pribloskei bigsmile.gif tos kalnuose,tai mazius nerealus wub.gif o spalvos kokios wub.gif netikiu kad nieko joms nedarai biggrin.gif
Wyshnia,man liux drinks_cheers.gif pirrma lb grazios spalvos,vaikiska wub.gif o antra cia visiem kliuna,man ne schmoll.gif gal kad pazystu si rimtuoli,tai man ten viskas labai dera.
Bitele lauksiu vaizdu is Meksikos,o po to pavargusios(maloniai)pas mus biggrin.gif lb noriu i Meksika,tai pasistenk geru kadru parvest biggrin.gif
Getter,is pirmo dejimo foto,man paskutine patinka,bet as ja dar kirpciau ir daug g.gif o is antro dejimo pirma lb melyna unsure.gif
MyWay man visose ryskumo truksta unsure.gif gal paskutine apkarpius isgelbetum,bet cia tik ka mano akys mato,nebutina sutikt su tuo rolleyes.gif
as snd malonuma turejau drauges mergyte fotografuot,jei toki modeli namie tureciau uzverciau jus savo darbais blush2.gif dabar tik pasidziaugiu kad gaunu nors pora valandu pafotografuot rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 16 sausio 2008 - 19:06
QUOTE(peppi @ 2008 01 16, 19:02)
Na o as jau vakar daviau pinigelius objektyvui...ziauriai nekantru blush2.gif

na net ir aš nekantrauju išgirsti įspūdžius biggrin.gif
Atsakyti
Niu ir as pakomentuosiu kaip is neprofesanalios puses.... pries tai su jusu tempais nespejau,db jau ramiau smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 01 16, 18:07)
Kazko tai as savo rajone randu tik sarkazma  unsure.gif  smile.gif

Kelias i Europa ( kas nevilnietis(e), Europa pas mus priekybos centras, tame ilgam pastate)

Man sita nuotrauka kazkodel lb blanki, truksta spalvu.. ir akys nezino kur krypti,ar i senus namus,ar i europos pastata ar i toki ilga kelia..
man tai nelabai blush2.gif 4u.gif

QUOTE(MyWay @ 2008 01 16, 18:13)
Čia sausio 4d. darytos foto darželyje.. Gal kam pasirodys ir gražu bigsmile.gif Kaip geriau reiktų apkarpyti ar pakeisti ką? g.gif

Man labai labai grazi antra nuotrauka, nu nereali..
o trecia..kazkiek man per daug senelis nukarpytas... 4u.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 16, 18:23)
Ačiū  4u.gif 
Turiu dar dvi kur jis atsisukęs ale ten batai nukirsti, va šita dar yra, bet ji taisyta nes netyčia buvau nustačius wb ant K tai gavosi mėlyna  doh.gif 
Kaip čia spalvytės?

Įdomu tik kodėl pas tave sniegas rausvas  g.gif

Pirmoje foto sniegas normalus, net antroj ir trecioj kazkoks rausvas g.gif
o gal cia nuo SM fono,ne sjis rausvas, gal del to taip atrodo?
nu bet pirma foto tai baltas sniegas g.gif
Atsakyti
Sveikutes, as katik po fotosesijos 4u.gif
Idedu nuotrauka su spalvom ir bw, butu idomi jusu nuomone g.gif

user posted image

user posted image

Nu begu sunis vesti, kai grisiu daugiau parasysiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti