Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

laba visiems...
as truputi dingau is eterio... skaitau, bet nerasau... kazkaip paskutinem dienom nuotaikos nekokios... priezasti kaip ir zinau, bet su ja nesusitvarkau..
tad tokios nuotaikos manau neteisinga butu komentuot nuotraukas, nes galiu ir neteisingai interpretuot...
bet kai nuplauks debeselis vel smagiai sugrysiu smile.gif

Sansara milijonas balioneliu tavo pilvukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 16, 14:11)
http://www.jeffascough.net/
tiems, kas domisi vestuvių fotografija.

oj, jis tikrai daug kam zinomas ir yra tarsi citadele fotografams.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 16, 15:20)
laba visiems...
as truputi dingau is eterio... skaitau, bet nerasau... kazkaip paskutinem dienom nuotaikos nekokios... priezasti kaip ir zinau, bet su ja nesusitvarkau..
tad tokios nuotaikos manau neteisinga butu komentuot nuotraukas, nes galiu ir neteisingai interpretuot...
bet kai nuplauks debeselis vel smagiai sugrysiu smile.gif

grįžk.

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 16, 15:30)
oj, jis tikrai daug kam zinomas ir yra tarsi citadele fotografams.

aha smile.gif

Desiree, o gaila, kad vyras nesutiko..biggrin.gif

Sansara, prašom wink.gif
Atsakyti
vvvv, neliūdėk.. visada po juodos seka balta.. smile.gif tik reik palaukt ir ji ateis .. tikiu, kad jei gerai pažiūrėsi, tikrai pamatysi kažkur tolumoj, o gal visai šalia tą šviesos ruoželį.. o mes lauksim toliau Tavo komentarų 4u.gif

na o kas dar nenugrimzdo į liūdesio liūnus, prašom fotografuot ir rodyt .. kad skyrelis nemerdėtų..

man per šią savaitę daug užduočių ... ir juodam fone sesija ir natiurmortas.. va natiurmortas visai man nepatinka.. nekūrybiškas aš žmogus... unsure.gif

sayonara, kad jau esi, matau tai paklausiu.. kokis pas tave juostinukas? o gal ne pas tave, gal pas Pupeliuką .. visai susimaišiau g.gif .. einu temoj ieškot.. radau... Pupeliuk, koks pas tave juostinukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 16 sausio 2008 - 16:00
Mano vaikis. Pasui smile.gif

user posted image

Ir ne pasui.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 sausio 2008 - 16:32
Sansara,SVEIKINU !!!!

Uzjauciu netekusius savo technikos. verysad.gif verysad.gif

Sayonara, nuostabus vaiko portretukas. gal daugiau kontrasto. man siektiek pilkokas;)
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 16, 16:40)
Sayonara, nuostabus vaiko portretukas. gal daugiau kontrasto. man siektiek pilkokas;)

dėkui.. 4u.gif bandžiau, bet labai ant išdegimo ribos gaunasi..
Atsakyti
Vvvv neliūdėk 4u.gif spėju priežastį to liūdesio, būna ir pas mane taip 4u.gif

Westa, na programiškas cross man nelabai, tiesiog nematau to prasmės, jei norisi cross, tai pati imčiau juostą 4u.gif Klausei koks pas mane juostinukas - Nikon F65

Aš irgi nelabai turiu ką rodyt, nes juostų dar nenunešiau išryškint, o skaitmeninis bedrabis sad.gif kol susidėlios mano dienotvarkė prisitaikant prie prasidėjusio darbo, tol jaučiu truputėlį paliksiu hobius šone..

oi tiesa žadėjau Kodak Gold pavyzdį pateikt.. Į kompoziciją ir kt nekreipkit dėmesio, čia nuotrauka, kuri nepakliuvo net į šeimos albumą, dėl to pasitaikė po ranka biggrin.gif man jose nepatiko kažkokia esanti rožinė violetinė spalva, kurios nėra Portra juostoje

user posted image
Atsakyti
vvvvv, neliudek per daug, tik tiek kiek reikia wink.gif po tamsos visada ateina sviesa 4u.gif

Sayonara, man irgi kiek pilkokos nuotraukos.. bet labai mielos, tiek pasine tiek ne smile.gif
Gal tikrai geriau kelios isdegusios vietos, nei pilkumas nuotraukoj..?

Pupeliuk, tavasis kadras puikiai tinka NIKON reklamai smile.gif labai mielas, net ir ne seimos albumui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 16 sausio 2008 - 17:02
QUOTE(sayonara @ 2008 01 16, 09:02)
californiagirl, kažkoks grupinis įkvėpimas Jums su wyshnia užėjo.. puikiai.. PUIKIAI..
jooo.. einu vis tik fotiką parduosiu..

Prajuokinai lotuliukas.gif
Mudvi su Wyshnia virtualiai viena kitai ant peties paverkiam, kad esam akligatvy ir t.t., o paskui einam kadru ieskot biggrin.gif

Fotiko nepardavinek...tie periodai uzeina, praeina ir vel uzeina, ir vel praeina....Patikek- kalbu is asmenies patirties mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(ajas @ 2008 01 16, 09:27)
Jaučiu, nusipirksiu kišeninę muilinukę už 100 baksų ir mesiu šį žalingą įprotį (fotografavimą) 

Pradziai nusipirk muiline ir taupykit po truputi 4u.gif Sio zalingo iprocio nemesk, nes jauciu vietiek neiseis biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 16, 09:29)
ir vėl aš be žodžių  thumbup.gif tu ką nors darai su spalvom?

Su spalvom nieko nedarau biggrin.gif Fotografuota RAW ir po to WB koreguotas su pipete kliktelejus ant sniego ax.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 16, 10:19)
gaila, nematau c_girl sniego

vakar nusipirkau per ebay 50mm 1,4 Nikkora, laukiu  Bandysiu fokusuot rankom

Negali buti, kad nematai...nes neisemiau. Gal photobucketas streikuoja tuo momentu g.gif

Sveikinu su nauju pirkiniu 4u.gif

QUOTE(Vilika @ 2008 01 16, 11:03)
Nematau aš vis tiek tos nuotraukos  O dvi kalnuose nerealios  thumbup.gif

QUOTE(latoya @ 2008 01 16, 11:25)
nematau nei vienos nuotraukos, cagirl, isemei???

Turetu matytis- neisemiau smile.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 16, 15:20)
laba visiems...

Lakiam laukiam griztant 4u.gif

Sayonara, grazus portretukas, bet tikrai truksta kontrasto ir pilkokas. Ar nebandei su avytess pluginu? Visi dabar tuo ir vercia i j/b. Nebent tu, kaip as PS neturi g.gif

Dekui visiems uz komentarus 4u.gif Wyshnia ir Desiree, sakot dar kirptumet trecia g.gif O man kazko reikia erdves paskutiniu metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 16, 01:25)

Anasko, dek nuotraukas, isgirsk kritika ir taip pat eisi 4u.gif

O as siandien su dviem portretukais. Laukiu nuomoniu 4u.gif
Vienas is virsaus
O kitas Gusciaus draugo smile.gif Neiprastai rimtas - pozavo  smile.gif

Man labai patinka skaiscios spalvos. Antrame kadre vaikutis ilgas atrodo.Nelabai vykusiai ikadruotas. Krenta i akis rudas liemuo, o tik paskui akytes;)
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 02:00)

Savaitgali buvom kalnuose. Pora kadru...idomu ar susitvarkiau su WB sniege g.gif

Puikiu puikiausiai!!!!!!SPAlvos!!!!
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 16, 02:10)
Wyshniuk, man pirmoji foto  labai labai.. nuotaika, spalvos.. antroje jos trūksta ..

Grazu, bet kazkaip sunkiai ziurisi.Toks lyg per ruka.
Atsakyti
ačiū, Pupeliuk 4u.gif o foto labai švelni, tokia minkštutė.. kontrastą duoda tas dangtelis smile.gif .. bet man patinka
Atsakyti