californiagirl, man dar daugiau treciaja nuotrauka kirpt norisi bet spalvos tai super, kaip visada
QUOTE(Anasko @ 2008 01 16, 09:46)
Vakar bandziau pati rankiniu budu nustatyti wb kaip jus fotkinat balta lapa? Man nefokusuoja, tai as uzdejau taska ant lapo sufokusavau, po to i sona patraukiau kad nematytusi tas taskas ir nufotografavau. Ar teisingai dariau? Ir lauke pvz kaip nustatinejot? irgi nesiojat lapa su savim Kazkur skaiciau kad galima su delno pagalba nustatyti, tik dabar aisku nerandu kur tai perskaiciau
Fotkinant balta lapa nebutina, kad jis susifokusuotu - svarbiausia, kad jis uzdengtu visa kadra O lauke as dazniausiai WB nustatau ant Auto ir fotoaparatas puikiai pats susitvarko
Sansara, tavoji nuotrauka tamsoka man - nematau nieko, tik menuli ir vos vos egluciu konturus - ale gal taip ir turi but - juk naktis
QUOTE(_ms_ @ 2008 01 16, 10:10)
Man sekmadieni ir visa fotoaparatura isnese. baisiniai nuostoliai.. bet vakar puse technikos jau susipirkau, uz savaites - likusia dali
Rankas nukapot O dar ir tiems, kurie vogtus daiktus perka taip pat
QUOTE(peppi @ 2008 01 16, 12:08)
papasakokite prasau kokios vagystes aplinkybes
as ziauriai atsargi ant sito kanto, jei kazkur varau su fotiku tai nei minutei nepalieku be prieziuros bet turbut net ir tokiu atveju yra galimybe ilgapirsciams...
as ziauriai atsargi ant sito kanto, jei kazkur varau su fotiku tai nei minutei nepalieku be prieziuros bet turbut net ir tokiu atveju yra galimybe ilgapirsciams...
Kiek suprantu isilauze i buta, slykstynes
Papildyta:
Latoya - pirmaiusia kadravimas nepatinka, taip pat vertimas i JB nekoks - purvinai atrodo