Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

bite maja, ajas, sayonara, inc, Sansara, Anasko, aciu uz nuomones 4u.gif Del antro portretuko, noreciau pabandyti apsvietima pakaitaliot - gal kada turesiu proga vel 4u.gif
californiagirl, man dar daugiau treciaja nuotrauka kirpt norisi g.gif bet spalvos tai super, kaip visada 4u.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 01 16, 09:46)
Vakar bandziau pati rankiniu budu nustatyti wb doh.gif  kaip jus fotkinat balta lapa? Man nefokusuoja, tai as uzdejau taska ant lapo sufokusavau, po to i sona patraukiau kad nematytusi tas taskas ir nufotografavau. Ar teisingai dariau? Ir lauke pvz kaip nustatinejot? irgi nesiojat lapa su savim g.gif  Kazkur skaiciau kad galima su delno pagalba nustatyti, tik dabar aisku nerandu kur tai perskaiciau doh.gif

Fotkinant balta lapa nebutina, kad jis susifokusuotu - svarbiausia, kad jis uzdengtu visa kadra 4u.gif O lauke as dazniausiai WB nustatau ant Auto ir fotoaparatas puikiai pats susitvarko 4u.gif

Sansara, tavoji nuotrauka tamsoka man - nematau nieko, tik menuli ir vos vos egluciu konturus - ale gal taip ir turi but - juk naktis unsure.gif smile.gif

QUOTE(_ms_ @ 2008 01 16, 10:10)
Man sekmadieni ir visa fotoaparatura isnese. baisiniai nuostoliai.. bet vakar puse technikos jau susipirkau, uz savaites - likusia dali wink.gif

Rankas nukapot verysad.gif O dar ir tiems, kurie vogtus daiktus perka taip pat verysad.gif

QUOTE(peppi @ 2008 01 16, 12:08)
papasakokite prasau kokios vagystes aplinkybes 4u.gif
as ziauriai atsargi ant sito kanto, jei kazkur varau su fotiku tai nei minutei nepalieku be prieziuros bet turbut net ir tokiu atveju yra galimybe ilgapirsciams... g.gif

Kiek suprantu isilauze i buta, slykstynes unsure.gif
Papildyta:
Latoya - pirmaiusia kadravimas nepatinka, taip pat vertimas i JB nekoks - purvinai atrodo g.gif
Atsakyti
peppi man tai is rankinuko istrauke cirke, dar tada ne veidronuka turejau, panasonica, tai ne taip gaila...

wyshnia aciu, o tas actionas man vis dar neveikia..kazka ne taip darau matyt.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 16, 02:10)
o mano foto bus kardinaliai priešinga wyshniuko berniukėliams... bandau avytess cross processing'ą vieną..

Įdomiai labai žiūrisi.... ax.gif Neatsimenu orginalo, tad negaliu pasakyti, kaip geriau atrodo, bet man visai gražu.
Atsakyti
beje sansara man ir per tamsi ta foto, ir siaip atrodo kazkas sujudejo, gal jei kiek sviesesne butu isrysketu tos eglutes, kurios siaip visai idomiai ten atrodo.

tas pats tiltas, tik kita diena, kai rukas buvo, nuobodi?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 16 sausio 2008 - 13:07
QUOTE(Sansara @ 2008 01 16, 10:21)
ne į temą. ir turbūt nieko įdomaus, tiesiog naktinė foto.

na gal tokia mano nuotaika, arba tiesog žanras ne tas.. bet man nelabai.

QUOTE(latoya @ 2008 01 16, 11:11)
jau matau cagirl nuotraukas sniege smile.gif pirmoji ypac patiko!

trumpam idedu
mergaiciu paslaptys smile.gif kas ne taip?

spėjau pamatyti. Kadravimas nelabai, ir jb vertimas bei išdeginimai nelabai patiko

QUOTE(latoya @ 2008 01 16, 11:57)

tas pats tiltas, tik kita diena, kai rukas buvo, nuobodi?

rūkas šiuo atveju nelabai padeda. Pradaigina visą viršų. Bet ir tos pačios rūko nuotaikos nelabai jaučiu.
Atsakyti
Turiu toki maaaaza prasyma ax.gif idekyt nors trumpam nugaletoja ND blush2.gif taip noriu paziuret rolleyes.gif bet jauciu vaikas tuoj atsikels, arba vakare apie 22val 4u.gif ir kokia tema bus kita, irgi noriu nors sau kazka pabandyti.
Atsakyti
Anasko, nugalėtojus bloge gali pamatyti. Šiaip dar laiko yra balsvimams.
O sekančią temą paskelbs nugalėtojas. Ir būtinai pabandyk, ir ne tik sau, dar ir mums parodyk 4u.gif
Atsakyti
Ot doh.gif doh.gif doh.gif pagalvojau kad vakar baigesi balsavimas biggrin.gif
Atsakyti
http://www.jeffascough.net/
tiems, kas domisi vestuvių fotografija.
Atsakyti
Sveiki, seniai besirodziau cia... tiesiog nespeju su Jusu tempais smile.gif

pasigedau vvvvv nuotrauku ND sad.gif o man patiko antroji jos LABAI LABAI sad.gif

didziausi sveikinimai Sansarai 4u.gif 4u.gif 4u.gif linkiu lengvo ir malonaus nestumo

ir uzuojauta, netekusiems savo fotoaparatu sad.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 16, 15:11)

Sayonara... nuostabios nuotraukos wub.gif Baisu pagalvoti kiek kainuoja toks fotografas vestuvems blink.gif Bet kad labai grazu tai be zodziu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 16 sausio 2008 - 14:15
QUOTE(sayonara @ 2008 01 16, 13:11)

oi, šitą buvau jau mačiusi. vyrui siūliau dar kartelį tuoktis, dėl nuotraukų biggrin.gif Nesutiko, aišku..

QUOTE(DI @ 2008 01 16, 13:20)
Sveiki, seniai besirodziau cia... tiesiog nespeju su Jusu tempais smile.gif

pasigedau vvvvv nuotrauku ND sad.gif o man patiko antroji jos LABAI LABAI sad.gif

labas, su pasikeitimu tave. Ir šiaip, su praėjusiu 4u.gif
Atsakyti
sayonara, fotogalerija nereali bigsmile.gif įmečiau į blog'ą.

dėkui už sveikinimus visiems. 4u.gif doh.gif
Atsakyti