Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ale ir as negaliu pratyleti tongue.gif ir issakau savo diletantiska nuomone biggrin.gif
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 16, 00:25)
1 portretas man tiesiog super, kadras, spalvos, nuotaika thumbup.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 01:00)
Nerealu!!! Tokios svarios spalvos blink.gif Labiausiai patiko 2 nuotrauka savo judesiu g.gif ar dar kazko, nezinau, bet ziuriu ir tiesiog matau kaip vaikas juda blink.gif

Vakar bandziau pati rankiniu budu nustatyti wb doh.gif kaip jus fotkinat balta lapa? Man nefokusuoja, tai as uzdejau taska ant lapo sufokusavau, po to i sona patraukiau kad nematytusi tas taskas ir nufotografavau. Ar teisingai dariau? Ir lauke pvz kaip nustatinejot? irgi nesiojat lapa su savim g.gif Kazkur skaiciau kad galima su delno pagalba nustatyti, tik dabar aisku nerandu kur tai perskaiciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 16, 09:37)
Sansara,
jei negaila išduok kada? blush2.gif matau, prašyta pas tave su "pirmaisiais lapais...". tai rudeninukas, a?

rugsėjo viduryje smile.gif

Wyshnia, pirmoji foto užvežė,švelniai tariant. spalvos, siužetas, kadruotė, man viskas thumbup.gif antroji na visiškai neįdomi,kaip ir dauguma sakė

Ca_girl bigsmile.gif na ir apšvietimas kalnuose.pavydėt galima. toks pro šakas, bet visur krenta ten, kur reikia thumbup.gif pirmoji foto topinė su thomuku.
o kur maudosi tavo jaunėlis irgi labai patiko. dėl kadruotės nuomonės neturiu, tai ir nepatarinėsiu nieko.

kur kažkas darė "a la cross processing", tai per švelnus man tas efektas, norisi kontrastą užvešti daugiau ir saturation truputį.
Atsakyti
Californiagirl, su WB tai tikrai susitvarkei.
Man antroji labiausiai patinka. Trečioj, kurią apkarpei rodos, man norisi dar daugiau karpzti. Kairėje daug erdvės.

Westa, kažkiek tik pamaišei spalvas. Cross procesas kiek stipresnis paprastai.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 16, 11:46)

Vakar bandziau pati rankiniu budu nustatyti wb doh.gif  kaip jus fotkinat balta lapa? Man nefokusuoja, tai as uzdejau taska ant lapo sufokusavau, po to i sona patraukiau kad nematytusi tas taskas ir nufotografavau. Ar teisingai dariau? Ir lauke pvz kaip nustatinejot? irgi nesiojat lapa su savim g.gif  Kazkur skaiciau kad galima su delno pagalba nustatyti, tik dabar aisku nerandu kur tai perskaiciau doh.gif

neteisingai. sufokusuodama greiciausiai "uzrakini" ir ekspozicija, o po to perkadruojant gali pasikeisti ir apsvietimo kampas ir t.t. Geriausia isjunk autofokusa ir tiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ajas @ 2008 01 16, 11:27)
Man  gun_rifle.gif  Žinok, taip ir jaučiuosi  verysad.gif
O kai fotiko nebėra, tai dar labiau reikia, ir nuolat "gerų" kadrų matau aplinkui  cool.gif
Gaila, juk buvom suinvestavę, taip sakant, 10 metų į priekį - pirkom geriausią, ką išgalėjom  verysad.gif
Jaučiu, nusipirksiu kišeninę muilinukę už 100 baksų ir mesiu šį žalingą įprotį (fotografavimą)  unsure.gif

Ajas - nenuleisk ranku. Man sekmadieni ir visa fotoaparatura isnese. baisiniai nuostoliai.. bet vakar puse technikos jau susipirkau, uz savaites - likusia dali wink.gif
Atsakyti
gaila, nematau c_girl sniego sad.gif

vakar nusipirkau per ebay 50mm 1,4 Nikkora, laukiu rolleyes.gif Bandysiu fokusuot rankom
Atsakyti
Anasko, blog'e mūsų apie delna rašė.

man objektyvai jau sapnuojasi. kad nuėjau į "pasaulio drabužius" (padevėtų rūbų parduotuvė, kur būna ir daiktų nemažai naudotų) ir radau ten pardavime Nikkor 50tuką už 50 lt naudotą. niekas nežinojo, kam jis, o aš aišku išbandžiau ir viskas buvo ok. ech... paranoja, ne kitaip. tik pabudus galvojau, kad koks geresnis galėjo prisisapnuot už tuos 50 lt, o ne pats pigiausias lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 16, 09:48)
4u.gif
O trecios nematot todel, kad isemiau biggrin.gif  kliuvo kompozicija kaip nufotografuota buvo, todel perkadravau kvadratu ir parodau.
user posted image

Nematau aš vis tiek tos nuotraukos verysad.gif O dvi kalnuose nerealios thumbup.gif Kokiu objektyvu tu dažniausiai fotografuoju, kad tokios splalvos gražios tavo nuotraukose gaunasi?
Sansara vis pamirštu tave pasveikinti 4u.gif 4u.gif 4u.gif Linkiu tau daug gražių akimirkų belaukiant dar vieno stebukliuko smile.gif
Ajas ir _ms_ laikykitės ir nenuleiskit rankų console.gif Įsivaizduoju kaip jums dabar pikta ir liūdna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 16 sausio 2008 - 11:03
ne į temą. ir turbūt nieko įdomaus, tiesiog naktinė foto.
truputis Latviško rudeninio nakties dangaus.
kaip man buvo baisu fotografuot šias foto. tamsumas neišpasakytas. aplink daug kačiukų, kurie vis užpuldavo iš už krūmo mane, nes dūkt norėjo lotuliukas.gif o man vis atrodė, kad jau koks "svetimas" už kojos griebia lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Visu pirma simtas buckiu Sansarai wub.gif oro_buckis.gif sveikinu ir linkiu lengvo ir ramaus laukimo smile.gif

nematau nei vienos nuotraukos, cagirl, isemei???

Wyshnios pirmoji super, spalvos labai lnksmos, o antroji ir man neidomi...

Westa man kazko ne taip, spalvos ne tokios sodrios ir tikrai plaukuciai melyni unsure.gif

paciai vis nera noro fotkinti, nes aplink tiesiog nera ka...o gal vis dar tie pokemonai smile.gif doh.gif Kitai savaitei uzsisakem bilietus i airija, pas gimines, gal ten ka grazaus rasiu..

o ir uzuojauta ms ir ajas del fotiku verysad.gif man paciai buvo pavoge, siaubas...ypac jei jau susiplanave 10 metu i prieki, man jei antra karta pavogtu tikrai negauciau daugiau, taupyciau kokius metus doh.gif baisiai liudna ir pikta...uztat ir baisu vienai i miesta eiti net ir diena doh.gif
Atsakyti
ačiū visiems už nuomonę.. dar matyt ne kartą teks pabandyt, kad perkast tą processingą.. smile.gif

californiagirl man trečios kadruotė dabar labiau patinka smile.gif ..

o mano vaikis vėl susirgo.. nepilnas dvi savaites teištempėm... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 16 sausio 2008 - 11:59
papasakokite prasau kokios vagystes aplinkybes 4u.gif
as ziauriai atsargi ant sito kanto, jei kazkur varau su fotiku tai nei minutei nepalieku be prieziuros bet turbut net ir tokiu atveju yra galimybe ilgapirsciams... g.gif
Atsakyti
jau matau cagirl nuotraukas sniege smile.gif pirmoji ypac patiko!

trumpam idedu
mergaiciu paslaptys smile.gif kas ne taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 16 sausio 2008 - 12:39