QUOTE(Kasiopėja @ 2008 04 30, 11:17)
Laba diena,
šiandien atsidariau katalogą "Mano dokumentai" ir pamačiau
jog ten nebėra nei vieno mano katalogo ar failo. Vakar mano mažasis žaidė su kompiuteriu ar gali būti jog taip viską ištrynė. Šiuklinėje taip pat mano dokumentų nėra.
Ar galima kokiu budu išgelbėti dokumentus ar jau turiu atsisveikinti ir kurti naujus. Išnaršiau, kiek mano supratimas leidžia, visą kompiuterį tačiau niekur jų nerandu.
Gal kas patarsite kokiu budu galima pabandyti jos atstatyti.
šiandien atsidariau katalogą "Mano dokumentai" ir pamačiau

Ar galima kokiu budu išgelbėti dokumentus ar jau turiu atsisveikinti ir kurti naujus. Išnaršiau, kiek mano supratimas leidžia, visą kompiuterį tačiau niekur jų nerandu.
Gal kas patarsite kokiu budu galima pabandyti jos atstatyti.
Ištrintus failus galima atstatyti kol į jų vietą diske nebuvo įrašyti kiti duomenys, tam yra nemažai programų, gali pasirinkti iš čia esančių http://www.majorgeek...ownloads38.html . Tik svarbiausia kad kompe kuriame buvo ištrinti failai kuo mažiau būtų paleidinėjama visokiu programų nes jos dažnai kuria visokius laikinus failus kurie gali įsirašyti į jau ištrintų vietą. Net ir atstatymo programą geriau parsisiųsti per kitą kompą ir pasileisti iš diskelio ar USB rakto.
Na o dėl system restore kaip čia kažkas siūlė tai jis jei neklystu dokumentų neatstatinėja ir galimas dalykas po jo paleidimo jau nebebus galima atstatyti ištrintų dokumentų nes jis daug atlieka įrašymo nuskaitymo operacijų į diską taigi tikėtina kad kažką įrašys ir į ištrintųjų vietą.