Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

ten turi buti parasyta shadows arba metami seseliai va ten padeliok varneles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Isbandziau jau ta lock items web... kelis kartus doh.gif nepadeda... ta nuotrauka iskart istryniau. liko nesibandyta tik kazkokie Graphics options, ten galima pasirinkti panelt filt, hot key, tray icons ir rotation, bet cia gal jie biski ne i tema g.gif
Dabar padaryta active desktops icons kiek suprantu, tai reik kazkaip padaryti passive... bet jau nzn per kur cia ieskoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 24 balandžio 2008 - 09:13
Jau susitvarkiau, padejo tik sistemos atkurimas i uzvakar diena, kadangi vakar prisidrbau ten kazka mirksiukas.gif dekui kas stengesi padeti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 04 23, 00:35)
Pas mane irgi Asus, F3ke. Ir 2gb ram. Ir kodel ta vishta kvailioja, turetu dirbti normaliai g.gif
Nu va, o dabar ir Aviros atnaujinimas pastrigo doh.gif JAu kelias val tupi lentele, o tik dabar paziurejau, ka "update process terminated" , parsiusta 0%. Ragas vistai rolleyes.gif

ieskok per googla draiveriu XP gal g.gif man su vienu gigu XP dar ne karto pakibes nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Na, Profai, pagelbėkit...Man trūksta ryškumo-beveik nieko nematau kas nejuoda, galvojau, kad monitorius kaltas, atsinešiau kitą-tas pats, per kur reguliuoti-bandžiau per tools-->internet options-->general-->color-->ten tik spalvos keičiasi --> neradau kur paryškint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 25 balandžio 2008 - 14:37
Help, gal kas padetu 4u.gif

Neveikia notebook“o mikrofonas. Is niekur nieko...
Ryte snekejau - viskas normaliai, dabar tik girdziu verysad.gif

Ka daryyyt??
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Kaip ziuredavau filmus is kompo per telvizoriu-padidedavo,tarytum issitempdavo ekrane vaizdas,raides.Kai atjungdavau nuo tv-sriftas tapdavo vel normalus.Na o dabar jau visa savaite toks likes issitempes ir nezinau ka daryt,nes pradeda skaudet akys i toki issiliejusi rasta ziurint doh.gif verysad.gif Patarkit ka daryt blush2.gif
Pas mane vista ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakric: 27 balandžio 2008 - 09:15
pasakykit kaip pakelti Vista iš miego, o tai nereaguoja man - kompas veikia bet į nieką nereaguoja, monitorius nieko nerodo ir tenka išjungt ir vėl įjungt ax.gif o gal aš kažko nemoku g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakric @ 2008 04 27, 09:13)
Labutis 4u.gif
Kaip ziuredavau filmus is kompo per telvizoriu-padidedavo,tarytum issitempdavo ekrane vaizdas,raides.Kai atjungdavau nuo tv-sriftas tapdavo vel normalus.Na o dabar jau visa savaite toks likes issitempes ir nezinau ka daryt,nes pradeda skaudet akys i toki issiliejusi rasta ziurint doh.gif  verysad.gif Patarkit ka daryt  blush2.gif
Pas mane vista ax.gif

Screen resolution pakeisti bandei? Nežinau kaip ant Vistos, bet ant XP spaudi dešiniu ant ekrano->Properties->Settings->Screen Resolution.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal kas zino te del ko gali issijungineti kompiuteris g.gif Neseniai del to buvo veztas i servisa.ten perinstaliavo windousus,sutvarke ventiliatoriu(garsiai uze).Po keliu dienu problema eme kartotis doh.gif -kompiuteris vel eme persikraudineti...ir ne viena karta o po kelis kartus is eiles doh.gif .Buna kad kartais po kelias valandas veikia gerai,o kartais vos ijungus ima "restartintis".jau nebezinau ka daryti.jau net baisu vezti vel tvarkyti-vel paims pinigus ir nieko nepadarys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2008 04 29, 10:23)
Sveiki 4u.gif Gal kas zino te del ko gali issijungineti kompiuteris g.gif Neseniai del to buvo veztas i servisa.ten perinstaliavo windousus,sutvarke ventiliatoriu(garsiai uze).Po keliu dienu problema eme kartotis doh.gif -kompiuteris vel eme persikraudineti...ir ne viena karta o po kelis kartus is eiles doh.gif .Buna kad kartais po kelias valandas veikia gerai,o kartais vos ijungus ima "restartintis".jau nebezinau ka daryti.jau net baisu vezti vel tvarkyti-vel paims pinigus ir nieko nepadarys unsure.gif

Dulkes išsiurbk, ventiliatorius su dantų krapštuku iškrapštyk ir bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2008 04 29, 10:23)

Žinau kelis variantus:
1.Gali išsijungti nes yra dulkių
2.Per daug apkrautas(atidaryta daug programų)
3.Nepaveža žaidimų jei laptopas
Atsakyti