Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

QUOTE(zeneta @ 2008 04 22, 17:45)
padekit-nerodo nuotrauku-perinstaliavo xp-kai kurias nuotraukas rodo, kitas ne..svarbiausias ne.. verysad.gif rodo kad nenuskaito..diskus turiu su nuotraukom..bet ju neatidaro..nu kodel..nors aplankale nuotrauku dydis nurodomas-jos yra, bet neatidaro..bet tiek kodeku prisisiunciau, programu nuotraukom ziuret-nieks nesiseka kur problema... g.gif

Ką tiksliau rašo? Koks pranešimo tekstas? Gal diskai pasigadino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dds: 22 balandžio 2008 - 20:03
Sveiki, gal kas padesit. Vis pakimba Control Panel (not responding). Ir aplamai kompas dirba letokai, lyginant, pvz, su vyro kompiuteriu, kurio parametrai kiek silpnesni. Kompiuteris nesiojamas, su Vista Windows, RAM 2gb, procesorius 1,8ghz ( pas vyra ram 1gb, procesorius 1,6 ghz, bet uzsikrauna ir varto programas, interneta daug greiciau). Control panel praejo strigti tik siandien. Ar gali buti, kad sunus kazkaip pastrigino, bandydamas isiaiskinti kaip padaryt, kad mano ir jo kompiuteriai matytu vienas kita, galetume is vieno i kita perkelineti failus? Sunus ne maziukas, 15m., ne pirmakart tokius dalykus daro, tai nelabai tikiu, kad galejo kazka pridirbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 03 11, 22:09)
Gal man kas galit padėt? g.gif Pas mane ant laptopo ekrano visada rodydavo kaip didini garsą,kaip mažini,kaip uždedi mute.O dabar kažkaip išnyko ta funkcija.Tiesiog spaudžiu mygtukus garsui keisti,bet ant ekrano nieko neberodo.Kas čia ne taip? g.gif Gal kas nureguliuota yra? g.gif Be to ir ikonėlė garso,kur būna prie laikrodžio ženkliuko dabar tai yra tai nėra... unsure.gif

Kadangi temoj Dingo garsas konkretaus atsakymo negavau,klausiu čia.Tai gal žinot kas čia per problema gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 04 22, 21:17)
Sveiki, gal kas padesit. Vis pakimba Control Panel (not responding). Ir aplamai kompas dirba letokai, lyginant, pvz, su vyro kompiuteriu, kurio parametrai kiek silpnesni. Kompiuteris nesiojamas, su Vista Windows, RAM 2gb, procesorius 1,8ghz ( pas vyra ram 1gb, procesorius 1,6 ghz, bet uzsikrauna ir varto programas, interneta daug greiciau). Control panel praejo strigti tik siandien. Ar gali buti, kad sunus kazkaip pastrigino, bandydamas isiaiskinti kaip padaryt, kad mano  ir jo kompiuteriai matytu vienas kita, galetume is vieno i kita perkelineti failus? Sunus ne maziukas, 15m., ne pirmakart tokius dalykus daro, tai nelabai tikiu, kad galejo kazka pridirbti g.gif

pas mane irgi "saunioji" višššššta, tai ne tik control panel stringa, bet ir aplamai visos programos, opera pastringa 10 kartu per diena doh.gif o sie zodziai NOT RESPONDING man jau naktim sapnuojas.kiek as nervu issigadinau su ta vista verysad.gif programos atsidarineja letai, numirt galima belaukiant....kazkurioj temoj klausiau, gal yra kokie atnaujinimai, kurie pagelebetu, bet atsakymo nesulaukiau, gal cia kas pades blush2.gif reikes persiinstaliuot tikriausiai XP, man su ja niekada problemu tokiu nebudavo schmoll.gif

be to dar viena problema, tema su virusais uzdaryta, gal cia kas pades-praskanavus su spybot'u randa viena snipuka, kurio neleidzia sutvarkyti, raso, kad si kenkejiska programa yra aktyvi, todel gali ja sutvarkyti, kai sistema isikraus is naujo.perkraunu kompa, bet vis tiek man niekas nesusitvarko ta pati raso. antivirusine nieko neranda(avira antivir). ar man taip palikti, gal ten nieko tokio nera ax.gif blush2.gif kas galit, padekit, patarkit, nes nzn ka daryt cray.gif
Atsakyti
QUOTE(gulfos @ 2008 04 22, 22:54)
pas mane irgi "saunioji" višššššta, tai ne tik control panel stringa, bet ir aplamai visos programos, opera pastringa 10 kartu per diena doh.gif o sie zodziai NOT RESPONDING man jau naktim sapnuojas.kiek as nervu issigadinau su ta vista verysad.gif programos atsidarineja letai, numirt galima belaukiant....kazkurioj temoj klausiau, gal yra kokie atnaujinimai, kurie pagelebetu, bet atsakymo nesulaukiau, gal cia kas pades blush2.gif reikes persiinstaliuot tikriausiai XP, man su ja niekada problemu tokiu nebudavo schmoll.gif

cia labai priklauso koks tavo kompo modelis g.gif man BenQ JoyBook'ui rado internete draiverius bet nuo kito tos pacios firmos modelio laptopo, pasirodo galima priderint, nors niekur nesako prie apibudinimu doh.gif
tai vistai reikia kad butu 2 gigai ramu, tai mano net nepavilktu su vienu gigiuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gulfos @ 2008 04 22, 22:54)
be to dar viena problema, tema su virusais uzdaryta, gal cia kas pades-praskanavus su spybot'u randa viena snipuka, kurio neleidzia sutvarkyti, raso, kad si kenkejiska programa yra aktyvi, todel gali ja sutvarkyti, kai sistema isikraus is naujo.perkraunu kompa, bet vis tiek man niekas nesusitvarko ta pati raso. antivirusine nieko neranda(avira antivir). ar man taip palikti, gal ten nieko tokio nera ax.gif  blush2.gif kas galit, padekit, patarkit, nes nzn ka daryt cray.gif

o tu pabandyk pakrauti kompiouteri in SAFE MODE, kai pasikrauna juodas ekranas , spaudi F8, pasirenki SAFE MODE, gal tada leis atlikti veikslmus su ta snipinejimo programa, arba uzdaryk jos procesa per PROCESS RUN. Arba tiesiog su programele UNLOCKER istrink ta failiuka, taip pat reikia nueiti i registra kur nurodytos programos kurios pasileidzia startuotjant Windows, ir is ten ja istrinti
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 04 22, 23:07)
cia labai priklauso koks tavo kompo modelis g.gif man BenQ JoyBook'ui rado internete draiverius bet nuo kito tos pacios firmos modelio laptopo, pasirodo galima priderint, nors niekur nesako prie apibudinimu doh.gif
tai vistai reikia kad butu 2 gigai ramu, tai mano net nepavilktu su vienu gigiuku doh.gif

pas mane ir yra 2gb, tai turetu buti gerai. Draiverius, manyciau, pardavejas (omnitel) turejo buti suejes parduodant, negi galetu paruot nepilnai sutvarkyta kompiuteri? Ar klystu? Gal kas turite patirties kaip buna? Ir ka daryti? Siaip isvaizda tos vistos tai man patinka, nenoreciau jos isinstaliuot. Tuo labiau, kad jau apsitvarkiau kompa, susiejau reikalingas programas, dokumentus, ir jei vel viska is naujo blink.gif Na, bet jei neatsirastu kas pataria, tektu susideti xp, ka darysi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 04 22, 23:07)

pas mane asus'as, 2gb ramu, daugiau nieko nesuprantu ax.gif biggrin.gif ar imanoma kur atnaujinimu kokiu rast, kad padetu? pas mane kompas buvo ismetes lentele, kad yra kazkokie atnaujinimai, bandziau kazka ten pagal nurodymus susiinstaliuoti, bet ismete lentele, kad mano kompui sis atnaujinimas netinka, nesuprantu kaip gali pats kompas mest netinkancius atnaujinimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gulfos: 22 balandžio 2008 - 23:21
QUOTE(gulfos @ 2008 04 23, 00:19)
pas mane asus'as, 2gb ramu, daugiau nieko nesuprantu ax.gif  biggrin.gif ar imanoma kur atnaujinimu kokiu rast, kad padetu? pas mane kompas buvo ismetes lentele, kad yra kazkokie atnaujinimai, bandziau kazka ten pagal nurodymus susiinstaliuoti, bet ismete lentele, kad mano kompui sis atnaujinimas netinka, nesuprantu kaip gali pats kompas mest netinkancius atnaujinimus

Pas mane irgi Asus, F3ke. Ir 2gb ram. Ir kodel ta vishta kvailioja, turetu dirbti normaliai g.gif
Nu va, o dabar ir Aviros atnaujinimas pastrigo doh.gif JAu kelias val tupi lentele, o tik dabar paziurejau, ka "update process terminated" , parsiusta 0%. Ragas vistai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 22 balandžio 2008 - 23:38
Bandikit pravalit startupa nuo nereikiamu programu, nes kartu su windows startoja dar kruva programu kurie naudoja kompo resursus. O ka liecia atnaujunimus, nereikia instaliot viska is eiles ka siulo microsoftas, instaliokit svarbiausius atnaujinimus o ne rekomendojamus, nes kartais po tu rekomendojamu prasideda problemos (dazniausia su garsu)
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 04 22, 21:38)
Kadangi temoj Dingo garsas konkretaus atsakymo negavau,klausiu čia.Tai gal žinot kas čia per problema gali būti g.gif

cia konkreciai reiktu ziureti, nes Vista gi unsure.gif geriausiai aisku butu perinstaliuoti garso draiveriukus.
Kaip alternatyva - su laptopu patogus garso valdymas yra per greitus klavisus.
Atsakyti
QUOTE(Andriuha @ 2008 04 23, 00:43)
Bandikit pravalit startupa nuo nereikiamu programu, nes kartu su windows  startoja dar kruva programu kurie naudoja kompo resursus. O ka liecia atnaujunimus, nereikia instaliot viska is eiles ka siulo microsoftas, instaliokit svarbiausius atnaujinimus o ne rekomendojamus, nes kartais po tu rekomendojamu prasideda problemos (dazniausia su garsu)

vat kad as nzn kokie tie svarbiausi, o kokie maziau svarbus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kristis @ 2008 04 23, 00:01)
o tu pabandyk pakrauti kompiouteri in SAFE MODE, kai pasikrauna juodas ekranas , spaudi F8, pasirenki SAFE MODE, gal tada leis atlikti veikslmus su ta snipinejimo programa,  arba uzdaryk jos  procesa per PROCESS RUN.  Arba tiesiog su programele UNLOCKER  istrink ta failiuka,  taip pat reikia nueiti i registra kur nurodytos programos kurios pasileidzia startuotjant Windows, ir is ten ja istrinti

labai aciu uz patarima, butinai pabandysiu siandien, kai visus darbus pabaigsiu daryt 4u.gif
ir dar prisidejo problema pastoviai antivirusine issijungineja, nebeaktyvi pasidaro, reikia pastoviai ja ijunginet g.gif tikiuos ne nuo to snipuko
Atsakyti