QUOTE(linabalt @ 2008 04 22, 21:17)
Sveiki, gal kas padesit. Vis pakimba Control Panel (not responding). Ir aplamai kompas dirba letokai, lyginant, pvz, su vyro kompiuteriu, kurio parametrai kiek silpnesni. Kompiuteris nesiojamas, su Vista Windows, RAM 2gb, procesorius 1,8ghz ( pas vyra ram 1gb, procesorius 1,6 ghz, bet uzsikrauna ir varto programas, interneta daug greiciau). Control panel praejo strigti tik siandien. Ar gali buti, kad sunus kazkaip pastrigino, bandydamas isiaiskinti kaip padaryt, kad mano ir jo kompiuteriai matytu vienas kita, galetume is vieno i kita perkelineti failus? Sunus ne maziukas, 15m., ne pirmakart tokius dalykus daro, tai nelabai tikiu, kad galejo kazka pridirbti
pas mane irgi "saunioji" višššššta, tai ne tik control panel stringa, bet ir aplamai visos programos, opera pastringa 10 kartu per diena

o sie zodziai NOT RESPONDING man jau naktim sapnuojas.kiek as nervu issigadinau su ta vista

programos atsidarineja letai, numirt galima belaukiant....kazkurioj temoj klausiau, gal yra kokie atnaujinimai, kurie pagelebetu, bet atsakymo nesulaukiau, gal cia kas pades

reikes persiinstaliuot tikriausiai XP, man su ja niekada problemu tokiu nebudavo
be to dar viena problema, tema su virusais uzdaryta, gal cia kas pades-praskanavus su spybot'u randa viena snipuka, kurio neleidzia sutvarkyti, raso, kad si kenkejiska programa yra aktyvi, todel gali ja sutvarkyti, kai sistema isikraus is naujo.perkraunu kompa, bet vis tiek man niekas nesusitvarko ta pati raso. antivirusine nieko neranda(avira antivir). ar man taip palikti, gal ten nieko tokio nera

kas galit, padekit, patarkit, nes nzn ka daryt