Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

QUOTE(Jurate0111 @ 2008 04 06, 13:31)
Nereikia jokių keisti kalbų  mirksiukas.gif  užtenka paspausti alt ir kartu 64

Nu pas mane tai pasispaudžia, jei kalba lietuvių-spaudžiu shift-ctrl-alt, bet taip smalsu kas tas 64 g.gif
Atsakyti
64 yra skaičių kombinacija biggrin.gif tongue.gif
Alt+64=@

Dar kartą aiškinu spaudžiam alt ir laikom kita ranka surenkam skaičių kombinaciją pirma 6 paspaudžiam vėliau 4, o tada atleidžiam alt klavišą
Atsakyti
QUOTE(Andriuha @ 2008 04 05, 20:08)
susidurt neteko, bet gali but kad ir monitorius, reikia testot ir ta ir ta (dar buna laidas blogai ikistas)
Papildyta:

na laidas tai gerai ikistas,pas mane laptopas,nieko ten kitaip neikisi,niu bus matyt labai gaila,neatsigauna reikia vest taisyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 04 06, 14:38)
64 yra skaičių kombinacija  biggrin.gif  tongue.gif
Alt+64=@

Dar kartą aiškinu spaudžiam alt ir laikom kita ranka surenkam skaičių kombinaciją pirma 6 paspaudžiam vėliau 4, o tada atleidžiam alt klavišą

Va prie šio niekaip nesigauna, o čia taip su nešiojamu? Reiks pabandyt su kitu, nes pastebėjau, kad viskas kitaip-aš tai sakau kaip darau-žiūrint kokia kalba įjungta-arba shift+@ arba ctrl+shift+alt+@ 4u.gif
Atsakyti
Šiaip tai šita kombinacija tinka paprastiems kompams, ne nešiojamiems. Bet gali pasižiūrėti kokia kombinacija tinkama tau 4u.gif Atsidarai Word'ą tada spaudi insert -> symbol iš mes lentelę, kurioje pasirinkus @ ženklą paspausk vieną kartą ant jos ir toje lentelėje apačioje turėtų parodyti jos kodą klaviatūra renkant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2008 04 05, 07:20)
Taip ja  g.gif ir kas tuomet?

Tuomet ir darosi tokios nesąmonės.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 04 07, 09:41)
Tuomet ir darosi tokios nesąmonės.

Bet tik mano kompe namuose tokios nesamones darosi, darbe naudojuosi tuo paciu internet exploreriu- ir nevyksta tokie dalykai. Namie irgi anskciau jie nevyko, cia tik dabar kazkodel. O per kokia programa tuomet geriau narsyti? Turiu netcaptor navigator- bet ten taip letai krauna, kad uzknisa laukti smile.gif o ir favorites langeliu nepatinka man ten naudotis, kuris man reikalingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2008 04 07, 10:55)
Bet tik mano kompe namuose tokios nesamones darosi, darbe naudojuosi tuo paciu internet exploreriu- ir nevyksta tokie dalykai. Namie irgi anskciau jie nevyko, cia tik dabar kazkodel. O per kokia programa tuomet geriau narsyti? Turiu netcaptor navigator- bet ten taip letai krauna, kad uzknisa laukti smile.gif o ir favorites langeliu nepatinka man ten naudotis, kuris man reikalingas  4u.gif

Mozilla Firefox ir neturėsi jokių problemų, o juo labiau siunčiami-gaunami duomenys bus gerai apsaugoti.
Atsakyti
Sveiki.Gal teko kam susidurti su štai tokia problema,patarkit ką daryti--
Pasikraunant kompiuteriui kai atsiranda welcome ekranas atrodo taip lyg būtų nutrintas,pusė normaliai o puse baltas blink.gif blink.gif Kas čia galetų būti,nieko nesuprantu,bijau kad nebūtų kas rimto,kompas naujas,esu uždėjus vista marskinelius,bet iki šiandienos viskas puikiai veike,o dabar blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 07 balandžio 2008 - 10:22
QUOTE(redmoonde @ 2008 04 07, 12:21)
Sveiki.Gal teko kam susidurti su štai tokia problema,patarkit ką daryti--
Pasikraunant kompiuteriui kai atsiranda welcome ekranas atrodo taip lyg būtų  nutrintas,pusė normaliai o puse baltas blink.gif  blink.gif Kas čia galetų būti,nieko nesuprantu,bijau kad nebūtų kas rimto,kompas naujas,esu uždėjus vista marskinelius,bet iki šiandienos viskas puikiai veike,o dabar blink.gif

tai isinstaliuok tuos marskinelius ir paziurek ar bus tas pats gal ten toks turi buti fonas
Atsakyti
Ir ko tik aš neisbandžiau doh.gif Ir išinstaliavau,ir vėl per nauja,o juk tam yra visagalis SYSTEM RESTORE thumbup.gif Paleidau ir viskas susitvarkė lotuliukas.gif
Jau maniau kažko pridirbau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 07 balandžio 2008 - 11:57
Apie antivirusines tema jau uždaryta, tai čia pklausiu. Kas per nesąmonė, kad mano Asusas, kuris pirktas su Vista, nepriima jokios kitos antivirusinės, tik Nortoną, kurio aš labai nemėgstu. Buvo kompiuteristas, jam nepavyko įrašyti nei AVG professional, nei Nod, nei dar kažko, teko vėl tą Nortoną įrašyt. Dabar mano Nortonas "pasibaigė", bandžiau įsirašyt Avira (kuri į stacionarų įsirašė be problemų), nepavyko vėl. Gal kas pagelbėtų, nebenoriu to nortono doh.gif
Atsakyti