Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

Problemėlė: atidarius kai kuriuos puslapius iššoksta lentelė ,,Internet explorer has stopped working" ,,Windows can check online for a solution to the problem and try to restart the program" - pasirinkus vieną iš duotų variantų visi web puslapiai užsidaro unsure.gif kas čia galėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(tutti @ 2008 04 03, 15:23)
Windows can check online for a solution to the problem and try to restart the program

vindousas gali patikrint problemos sprendima tesiogiai (online) spausk: siust ataskaita, je turetu kazka tai parekomendot, gal atnaujinomo kokio nors reikia kad isprest ta problema o gal dar ka nosr, net nezinau g.gif
Atsakyti
Kiek paziurejau apie sita problema inernete, tai taip nutinka, kai turima IE versija 7 ir Windows Vista. Matyt nelabai sutaria jos.
Patariama eiti per Start'ą į Settings ir Control Panel. tada Internet Options (galima ir tiesiai per IE, eiti į Tools (liet. Įrankiai) ir Internet Options (liet.Interneto nustatymai).
Pasirinkti skyrelį Security ir ten nuimti varnelę nuo Enable Protected Mode (jei yra tokia galimybė - pas mane pav. nėra, ir pas mane XP).

Kitas variantas - tiesiog pasirinkti kitą naršyklę. Dabar populiariausia yra Mozilla Firefox (jau senokai naudoju ir man patinka thumbup.gif ).

Jei skaitai angliškai, gali paieškoti daugiau inernete. Taip išsprendžiau ne vieną bėdą su savo kompiuteriu cool.gif
Atsakyti
Noreciau patarimo jusu. Pas mane anksciau taip nebudavo, o dabar menuo laiko karts nuo karto, o Delfi puslapis tai dabar pastoviai- pakimba kompe, kazkokia nesamone ir nesuprantu kas cia galetu vykti, vis pakimba ir pakimba tam tikri internetiniai puslapiai. Kazkada praskanavau kompa, pas mane Kaspersky programa. Rado du trojanus- lyg juos nukenksminau, bet vistiek ir toliau pakimba. Dabar skanuojant jokiu virusu neranda. Gal galite pasiulyti kokia iseiti, ar man reikia kokios nors kitos antivirusines programos, nes gal cia kazkoks virusas sedi? Kokia tuomet pasiulytut ir kur ja gauti? Dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2008 04 04, 13:25)
Noreciau patarimo jusu. Pas mane anksciau taip nebudavo, o dabar menuo laiko karts nuo karto, o Delfi puslapis tai dabar pastoviai- pakimba kompe, kazkokia nesamone ir nesuprantu kas cia galetu vykti, vis pakimba ir pakimba tam tikri internetiniai puslapiai. Kazkada praskanavau kompa, pas mane Kaspersky programa. Rado du trojanus- lyg juos nukenksminau, bet vistiek ir toliau pakimba. Dabar skanuojant jokiu virusu neranda. Gal galite pasiulyti kokia iseiti, ar man reikia kokios nors kitos antivirusines programos, nes gal cia kazkoks virusas sedi? Kokia tuomet pasiulytut ir kur ja gauti? Dekoju uz atsakyma  4u.gif

Per IE naršai ?
Atsakyti
Prasau skubios pagalbos,kol vyras nepamate kad pridirbau!!kazka padariau kad atidarius mozilos puslapi raso viska rusu kalba doh.gif kazka spaudinejau mozilos puslapi kai buvau rusiskam puslapi,ir stai kas atsitiko blink.gif doh.gif kaip dabar viska istaisyti,kad rasytu vel lietuviu kalba. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 04 04, 17:28)
Prasau skubios pagalbos,kol vyras nepamate kad pridirbau!!kazka padariau kad atidarius mozilos puslapi raso viska rusu kalba doh.gif kazka spaudinejau mozilos puslapi kai buvau rusiskam puslapi,ir stai kas atsitiko blink.gif  doh.gif kaip dabar viska istaisyti,kad rasytu vel lietuviu kalba. verysad.gif

Bent jau pas mane taip: Eini į PRIEMONĖS(nuo dešynės pusės antras) - NUOSTATOS(pats paskutinis)- KITKAS(nuo dešinės pusės pirmas) ir pasirenki apačioje TVARKYTI KALBŲ SĄRAŠĄ.... Na gal padės g.gif
Atsakyti
ka daryt kad nei is sio nei is to C diske dingo 1 gb su trupuciu? nerandu jokiu nereikalingu failu....
Atsakyti
QUOTE(giedrytia @ 2008 04 04, 19:10)
ka daryt kad nei is sio nei is to C diske dingo 1 gb su trupuciu? nerandu jokiu nereikalingu failu....

gal sistema sau paeme (System Volume Information) aplankalo didis per propertes 0 kb o istikruju gali siekt net keleta Gb, o gal naudoji P2P programos, je dar megsta vieta diske rezervot siunciamam failiu
Atsakyti
tai kaip man patartumet padaugint vietos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrytia @ 2008 04 04, 19:43)
tai kaip man patartumet padaugint vietos? blush2.gif

papildoma HDD patarsiu issigit, eigu viskas reikalingas ir neiseina neko istrint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andriuha: 04 balandžio 2008 - 20:01
Gal man kas nors padetumet? Rasydama matyt suspaudziau kazkokia klavisu kombinacija, nes pasikeite SM isvaizda - fonas pasidare paprastas baltas. IR siaip viskas truputi kitaip. Gal zinote, kaip atstatyti buvusia isvaizda?
Atsakyti