Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

Pajungus kompą prie interneto pradedama vindausų updeitas( jei neišjungtas). Kol parsius ir instaliuos visus atnaujinimus gali užtrukti.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 04 02, 17:38)
Na, jei vartotojas žino ką daro, tai ji nėra būtina.

O šiaip antivirusinė antivirusinei nelygu. Kokią antivirusinę sudėjai tėvams?

AntiVir classic g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 04 02, 18:01)
Pajungus kompą prie interneto pradedama vindausų updeitas( jei neišjungtas). Kol parsius ir instaliuos visus atnaujinimus gali užtrukti.

tai siūlytumėt palaukti dar šiek tiek g.gif
Atsakyti
gal gal;it kas nors patarti? kaip issaugoti filmukus is youtube??
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2008 04 02, 20:23)
gal gal;it kas nors patarti? kaip  issaugoti filmukus is youtube??

yra tam atskira tema paieskok mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
kadangi užrakinta jau tema apie ativirusines, tai rašau čia.
Žodžiu, turėjau antivirusinę kaspersky 7.1, bet po 5 dienų baigiasi jo licenziją, iš kur atsisiųst nežinau. Perskaičiau temą apie antivirusines ir atsisiunčiau Antivir Clasic. Instaliavau, viskas gerai. Tačiau norėčiau ištrint dabar tą kaspersky - niekaip neišsitrina unsure.gif Bandžiau išinstaliuot per Set Program Acces and Default, kaip ir visada. Niekaip neišsiinstaliuoja. Ką daryt? ir kas bus, kai ta jos licenzija baigsis, o ji dar bus mano kompe? Nesutriks mano kompo darbas?
Atsakyti
QUOTE(Vailingo @ 2008 04 02, 20:35)
Sveiki,
Žodžiu, turėjau antivirusinę kaspersky 7.1, bet po 5 dienų baigiasi jo licenziją, iš kur atsisiųst nežinau. Perskaičiau temą apie antivirusines ir atsisiunčiau Antivir Clasic. Instaliavau, viskas gerai. Tačiau norėčiau ištrint dabar tą kaspersky - niekaip neišsitrina unsure.gif Bandžiau išinstaliuot per Set Program Acces and Default, kaip ir visada. Niekaip neišsiinstaliuoja. Ką daryt? ir kas bus, kai ta jos licenzija baigsis, o ji dar bus mano kompe? Nesutriks mano kompo darbas?

Dazugiau problemų gali tureti laikydama dvi antivirusines kompe kartu.. Dėl septinto išinstaliavimo nežinau, bet normaliai išsiinstaliuodavo per add remove. Čia tik nortonui reikėdavo atsisiusti utilites kad jį pašalinti.
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2008 04 02, 15:24)
Sveikos, turbut kvailas klausimas, bet problema tokia: word'e dingo tos liniuotes, kur paprastai buna aplink dokumenta. Na, su jom galima patraukt teksta i kaire/i desine, i virsu ir zemyn.. tokios baltos juosteles su skaiciais..  g.gif kaip jas grazint? blush2.gif

paspausk view (laukelyje kur yra file, edit..) ir tada pažymėk varnelę ant ruler mirksiukas.gif (Rodymas-liniuote, jei lt)
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 02, 21:48)
paspausk view (laukelyje kur yra file, edit..) ir tada pažymėk varnelę ant ruler  mirksiukas.gif  (Rodymas-liniuote, jei lt)

Aciu!!! thumbup.gif Jau tiek visko isbandziau.. Tikrai labai dekoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2008 04 02, 21:06)
Aciu!!! thumbup.gif  Jau tiek visko isbandziau.. Tikrai labai dekoju 4u.gif  4u.gif  4u.gif

į sveikatą mirksiukas.gif

Beje, Palemonai , buvai teisus, viskas atsistatė, dabar kai antrą kart įsijungiau, jau viską rodo tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vailingo @ 2008 04 02, 21:35)
Sveiki,

man irgi buvo tokia problema tai reikejo kazkokios programos kad ja isinstaliuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 02, 23:14)

Beje, Palemonai , buvai teisus, viskas atsistatė, dabar kai antrą kart įsijungiau, jau viską rodo tvarkoj  thumbup.gif

Nu va, liux. smile.gif
Atsakyti