Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

QUOTE(Lera @ 2008 01 15, 19:41)
ačiū padejai unsure.gif

Nu nejaugi taip sunku susiinstaliuoti Mozillą arba Operą ? Jokių problemų nebūtų. Negi tau tas pusfabrikatis IE taip patinka ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 01 15, 18:45)
Nu nejaugi taip sunku susiinstaliuoti Mozillą arba Operą ? Jokių problemų nebūtų. Negi tau tas pusfabrikatis IE taip patinka ?

kolkas patiko nieko pries bet pasiskaitau šusnius sos padekit susitvarkyt su mozila kaip naudotis opera ir ttttttttttttttttttttttttttttttttt noras atšoka kažka keist juk pripratus esu jau cool.gif galetum be moralu padet šeip jau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 15, 19:53)
kolkas patiko nieko pries bet pasiskaitau šusnius sos padekit susitvarkyt su mozila kaip naudotis opera ir ttttttttttttttttttttttttttttttttt noras atšoka kažka keist juk pripratus esu jau cool.gif  galetum be moralu padet šeip jau rolleyes.gif

Taigi jau sakė. Išjunk pop up blokatoriu. Paspaudi geltoną juostele ir laidi iš to saito atsidaryti iššokantiems langams.
Atsakyti
sveiki,turiu tokia beda,noreciau paklausti gal kam nors buvo taip pat:kazkur pradingo disku irenginys.visos laikmenos yra,o disku nera(jei suprantamai cia paaiskinau) blush2.gif .ydejus diska i laikmena netgi nesureguoja.gal kas galetu ka patarti g.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos. Man reikalinga programėlė, kad PDF verstų į word. Ištieskit pagalbos pelę biggrin.gif Kelias radau internete bandomąsias, tai išverčia tik 5 psl, o man reikia virš 100 psl. Prašau, prašau, prašau..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2008 01 08, 22:01)
Tęsiame ir dalinamės patirtimi toliau...  4u.gif

Tai kiek tokių pačių temų išviso yra ? Viena tai yra ČIA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 16 sausio 2008 - 01:04
QUOTE(Lera @ 2008 01 15, 20:53)
kolkas patiko nieko pries bet pasiskaitau šusnius sos padekit susitvarkyt su mozila kaip naudotis opera ir ttttttttttttttttttttttttttttttttt noras atšoka kažka keist juk pripratus esu jau cool.gif  galetum be moralu padet šeip jau rolleyes.gif

nežinau naudoju mozila ir jokiu nusiskundimu tikrai neturiu thumbup.gif , man žymiai labiau ji patinka negu tas IE doh.gif
pabandyk, jei jau taip baisiai nepatiks išsiinstaliuosi ir toliau galesi ta savo IE naudoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roberciukas: 16 sausio 2008 - 10:07
QUOTE(Palemonas @ 2008 01 16, 01:02)
Tai kiek tokių pačių temų išviso yra ? Viena tai yra ČIA.

reikia prasyt moderatoriu kad sujungtu temas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2008 01 15, 22:32)
Prašau pagalbos. Man reikalinga programėlė, kad PDF verstų į word. Ištieskit pagalbos pelę  biggrin.gif  Kelias radau internete bandomąsias, tai išverčia tik 5 psl, o man reikia virš 100 psl.  Prašau, prašau, prašau..... blush2.gif

Ačiū, susiradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 15, 18:53)

bet su exploreriu tų problemų nepalyginamai daugiau iškyla ax.gif iškeičiau explorerį į operą ir esu laiminga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 16, 16:14)
bet su exploreriu tų problemų nepalyginamai daugiau iškyla ...

Gal reikėtų sakyti ne daugiau, o ištisai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2008 01 15, 19:36)
tikiuos  padėsit susitvarkyt su tokia bėda...dažnai metą šį langą...ką daryt kaip panaikint?kas čia gali būt?

ačiū 4u.gif
user posted image

niekas nepadėsit unsure.gif
Atsakyti