Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursam

QUOTE(Rustė @ 2008 02 09, 15:25)
Mergaitės, temų yra, viskas Supermamai surašyta.
Rėmėjų irgi turim, bet be jos palaiminimo aš nieko negaliu nei spręsti nei daryti.
Tad kantrybės ir viskas tikrai bus tada kada ir turi būti.

Na, tai, kada gi, kada gi, kada gi bus naujasis konkursėlis???? photo.gif photo.gif photo.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 02 18, 12:34)
Na, tai, kada gi, kada gi, kada gi bus naujasis konkursėlis???? photo.gif  photo.gif  photo.gif

Naujam konkursui siūlau temą:

"Gerą draugą aš turiu..." smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilidin @ 2008 02 19, 12:24)
Naujam konkursui siūlau temą:

"Gerą draugą aš turiu..."  smile.gif

doh.gif matai bėda ne temose, nes jų jau apstu....
Atsakyti
bet ir ilgai šį kartą su konkursu užtrukot, turbūt dar tokios ilgos pertraukos nėra buvę g.gif
Atsakyti
Mes irgi jau seniai laukiame kokio konkursėlio... Nuotraukyčių gražių jau seniai prisikaupė, būtų proga jomis pasidalinti photo.gif
Atsakyti
Siūlome temytę "Mano smagiausia šventė vaikų darželyje".
Atsakyti
Toks vaizdas susidaro, kad konkursų jau iš viso nebebus mastau.gif verysad.gif
Atsakyti
Na, spėju, kad gal čia sulėtėję procesai kažkaip susiję ir su SuperMamos šeimynėlės pagausėjimu bigsmile.gif (su kuo ją labai labai sveikinam 4u.gif ), juk ir ji mama, ir ji turi šeimą (laiko gal šiuo metu deficitas... g.gif )
Atsakyti
aš tai siūlau sulaukti kovo mėnesio user posted image ir padaryti pavasarinių vaizdelių konkursą - panašiai, kaip rudens vaizdai buvo. ir gražu, ir linksma buvo, ir nuotykių visokių, ir nubaustų dalyvių.... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Palaida Bala @ 2008 02 21, 02:02)
padaryti pavasarinių vaizdelių konkursą - panašiai, kaip rudens vaizdai buvo. ir gražu, ir linksma buvo, ir nuotykių visokių, ir nubaustų dalyvių.... user posted image

drinks_cheers.gif del pavasariniu vaizdu konkurso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KiauneA2 @ 2008 02 21, 13:08)
drinks_cheers.gif del pavasariniu vaizdu konkurso  4u.gif

itariu kad nenores apsiimt tokio konkurso, kad vel nebutu detektyvu ir nereiketu ieskot ar foto ne is kokiu internetiniu foto albumu ir t.t. ir pan. g.gif
Atsakyti
Galėtų būti Aš ir mano augintinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dira: 22 vasario 2008 - 19:58