Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursam

Aš tikrai norėčiau makro-nuotraukos konkurso (kažkas siūlė kažkada, bet paskelbta nebuvo). Bent jau man labai patinka žiūrinėti tokias nuotraukas, kur pagauta tai, ko plika akimi sunku įžiūrėti. Jeigu reikia teminio sukonkretinimo - galbūt tiktų "Vasara per padidinamąjį stiklą" (nes vis vien dauguma tokių foto būtų vasarinės) ar kažkas panašaus g.gif
Atsakyti
galėčiau pasiūlyti kelias 4u.gif

Šešėlių žaismas

Vėjas ir suknelė

Skubėjimas

"Foto iš neįtikėtinų vietų,padėčių".
Čia tokios nuotraukos, kai žiūri ir suki galvą, iš kokios vietos čia fotografuota ir kaip ten sugebėta patekti. Nežinau, kaip čia tiksliai suformuluot..

"Tai ko nepastebime"

"Eilinio Zmogaus Neeiline Akimirka"

Žmonių pamiršti daigtai

va blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2009 08 28, 15:08)
Vėjas ir suknelė

na na biggrin.gif

Šiaip man Erszebeth variantas patinka.
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2009 08 28, 14:08)
galėčiau pasiūlyti kelias 4u.gif

Šešėlių žaismas

Vėjas ir suknelė

Skubėjimas

"Foto iš neįtikėtinų vietų,padėčių".
Čia tokios nuotraukos, kai žiūri ir suki galvą, iš kokios vietos čia fotografuota ir kaip ten sugebėta patekti. Nežinau, kaip čia tiksliai suformuluot..

"Tai ko nepastebime"

"Eilinio Zmogaus Neeiline Akimirka"

Žmonių pamiršti daiktai

Man patiko jūsų pasiūlytos temos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vėjas ir suknelė
thumbup.gif Super būtų 4u.gif
Atsakyti
Siulau tema ,nezinau kaip graziai suformuluot ,kazka pries rukyma,rukymo kenkima, oro tersima ir.t.t blush2.gif
Atsakyti
siouloau tokia temele/...
ispudingiausia/laimingiausia/graziausia/isimintiniausia mano praejusiu vasaros atostogu akimirka... rolleyes.gif
Atsakyti
Saunias foto konkurso temas cia radau,galvojau reik pasiulyt ir savaja.MIEGO KARALYSTE (labai grazu butu sioje temoje nufotografuoti musu vaikuciai miegantys,juk tikrai ne karta pasitaiko tokia situacija kai pamatom savo vaika labai graziai ar labai juokingai mieganti smile.gif o ir ne karta keistoje vietoje esam mate savo atzala uzmigusi,arba juokinga poza mieganti)
Atsakyti
QUOTE(escape_simute @ 2009 09 02, 12:51)
siouloau tokia temele/...
ispudingiausia/laimingiausia/graziausia/isimintiniausia mano praejusiu vasaros atostogu akimirka... rolleyes.gif

nuobodu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(greta&klaudij @ 2009 09 02, 13:01)
Saunias foto konkurso temas cia radau,galvojau reik pasiulyt ir savaja.MIEGO KARALYSTE (labai grazu butu sioje temoje nufotografuoti musu vaikuciai miegantys,juk tikrai ne karta pasitaiko tokia situacija kai pamatom savo vaika labai graziai ar labai juokingai mieganti smile.gif o ir ne karta keistoje vietoje esam mate savo atzala uzmigusi,arba juokinga poza mieganti)

užtenka vaikų foto. Noris matyt suaugusius fotkėse arba išvis be žmonių.

Eglutės temos labai patiko. Aš būčiau už "Eilinio Zmogaus Neeiline Akimirka" arba "Skubėjimas"
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 09 02, 14:29)
užtenka vaikų foto. Noris matyt suaugusius fotkėse arba išvis be žmonių.

visu 100 pritariu drinks_cheers.gif
Papildyta:
Vėjas ir suknelė

tai geriau lai jau vadinasi " O po suknele nieko " bigsmile.gif
Atsakyti
Praėjo rugsėjo 1-oji. butu galima greitai sumesti kokia foto konkursą tema apie mokinukus uniformas ar kazka tokio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetukas1982: 02 rugsėjo 2009 - 14:50
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 09 02, 15:50)
Praėjo rugsėjo 1-oji. butu galima greitai sumesti kokia foto konkursą tema apie mokinukus uniformas ar kazka tokio.
drinks_cheers.gif pritariu
Atsakyti