Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursam

QUOTE(jurgitaru @ 2009 06 29, 19:42)
Tai kaip supratau, kazkoks patriotinis konkursas nusimato? Labai idomu bigsmile.gif
Norim dalyvaut. O be to, idomu, kas turi atsispindeti nuotraukoje ax.gif
Laukiam ax.gif

nusimato, bet negavau palaiminimo, tad laukiam.
Atsakyti
Siūlau į priekį. Nepamenu, ar buvo sportiškas foto konkursas.
Įdomi sporto akimirka.
Atsakyti
Na, aš čia ne taip jau seniai prisijungiau, ir dar peržvelgiau šiek tiek senesniu konkursus, ir taip užsinorėjau vasaros proga, kad būtų konkursas skaniausio deserto nuotrauka... nEŽINAU,gal ir kvaila, bet pasvajot juk galima... blush2.gif
Atsakyti
Labai senei ne buvo konkurso apie gyvunus biggrin.gif
Butu puikus konkursas ''Mano augintinis'' t.t thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 06 liepos 2009 - 14:11
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 06, 15:09)
Labai senei ne buvo konkurso apie gyvunus biggrin.gif
Butu puikus konkursas ''Mano augintinis''  t.t  thumbup.gif
user posted image

nelabai seniai buvo

Mano augintinis »»
Balsavimas baigtas 17-03-2008.

norėtųsi ko nors, ko dar nėra buvę.

apie mimikas aš vis suku mintį g.gif
Atsakyti
nepykit,bet temos nesekiau blush2.gif as noreciau konkurso su musu vaiku uzfiksuotom isdaigom blush2.gif pavadinimu pagautas nusikaltimo vietoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 09, 18:30)
nepykit,bet temos nesekiau blush2.gif as noreciau konkurso su musu vaiku uzfiksuotom isdaigom blush2.gif pavadinimu pagautas nusikaltimo vietoje blush2.gif

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir as jau seniau buvau siulus tema kokia nors su maistu kai vaikiukas valgo ka nors skaniai, kad ziurint i foto ir paciam norisi...kai mazylsi issitepliojes iki ausu...kai taip ka naos skaniai pasigardziuodamas valgo..tema galetu buti kokia nors "Skanumelis" rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 07, 18:42)

apie mimikas aš vis suku mintį  g.gif

Puiki mintis bigsmile.gif .Labai norėčiau tokio konkurso thumbup.gif
Atsakyti
As jau siuliau apie mimikas bet drysiu pasikartoti blush2.gif kazka gal idomu butu pamatyt arba mazuju rimtus veidelius is serijos kas cia Bosas namie.Arba siaip kokia juokinga pagauta grimasa,bet manau tai turetu but visai mazuciuku,nes vyresniu paprasius islauztu veideli koki nori,Arba gal kai Oziukai aplanko,o cia tai ir vyresni sudalyvautu ax.gif
Atsakyti
Butu ko gero idomus konkursas "neitikečiausios akimirkos" ar kas nors panasaus, kur butu uzfiksuotas/sustabdytas koks nors nekasdieninis, neitiketinas atsitikimas, veiksmas, judesys. nu nemoku aiskiai paaiskinti, tai idesiu kelis pavyzdzius (jie ne mano, is interneto blush2.gif , bet gerai isliustruoja tai, ka noriu pasakyti)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 07 12, 13:40)
Butu ko gero idomus konkursas "neitikečiausios akimirkos" ar kas nors panasaus, kur butu uzfiksuotas/sustabdytas koks nors nekasdieninis, neitiketinas atsitikimas, veiksmas, judesys. nu nemoku aiskiai paaiskinti, tai idesiu kelis pavyzdzius (jie ne mano, is interneto blush2.gif , bet gerai isliustruoja tai, ka noriu pasakyti)

super fainas konkursas iseitu,gera ideja thumbup.gif
AS uz toki konkursa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 07, 18:42)

apie mimikas aš vis suku mintį  g.gif

aha,suk,suk ir susuk 4u.gif

o aš sugalvojau-mažieji vairuotojai. Tegul būna vaikai su dviračiais, tom vaikiškom mašinytėm ir pan,bet ne už normalios auto vairo mirksiukas.gif na,o pati idėja,kad tipo štai iš šių vairuotojų niekas kelliuose nebekariaus 4u.gif
Atsakyti