kodėl ne? nes vaiko foto nebus galima dėt?
Sveiki, as noreciau pasiulyti tema:
"Mano geliu darzelis"
Nebutinai reikia turet savo zemes sklypa, galima ir prie daugiabuciu kazka padaryt...
"Mano geliu darzelis"
Nebutinai reikia turet savo zemes sklypa, galima ir prie daugiabuciu kazka padaryt...
QUOTE(gritte @ 2009 05 14, 09:20)
Aš siūlau avatarų konkursą. Pasirinkimas labai platus (spėju susidarytų 300 nuotraukų, o gal ir daugiau), o gražiausiomis nuotraukomis papildytumėt SM forumo avatarų galeriją .
manau faina temike konkursui
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 14, 20:50)
tik ne dabar po atviruko
Kodel?
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 14, 22:47)
Sveiki, as noreciau pasiulyti tema:
"Mano geliu darzelis"
"Mano geliu darzelis"
Prie daugiabucio
Itariu, kad tokiam konkurse butu max 15 nuotrauku...
būtų įdomus fotokonkursas su mūsų tėčiais kaip tėčiai dirba, arba vaikus prižiūri
QUOTE(zbara @ 2009 05 15, 11:21)
būtų įdomus fotokonkursas su mūsų tėčiais kaip tėčiai dirba, arba vaikus prižiūri
buvo toks
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 15, 09:53)
Kodel?
nes atviruko kinkursui reikėjo turėt tinkamų programų, mokėjimą jomis dirbt ir t.t.
Makro, konkursui reik turėt bent jau minimaliai gerenį fotiką.
tai tarpe būt smagu ir koks "paprastesnis" konkuras
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 15, 11:34)
Makro tikrai labai gerai fotografuoja visi paprasti fotoaparatai, visi turi macro f-ja ir nuotraukos tikrai gaunasi geros.
Jaučiu Tėvo dienos proga konkurso sulaukt be šansų...
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 15, 11:34)
Makro, konkursui reik turėt bent jau minimaliai gerenį fotiką.
tikrai ne
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 15, 10:47)
Makro tikrai labai gerai fotografuoja visi paprasti fotoaparatai, visi turi macro f-ja ir nuotraukos tikrai gaunasi geros.
tikiuos, padarys tokį konkursą, kad įsikint
QUOTE(zbara @ 2009 05 15, 11:21)
mintis irgi nieko
dėl kitos temos nežinau, norit su tėčiais - prašom.
man asmeniškai "makro" tema patinka, ale vėl gi...puikus šansas savinimuisi...su tėčiais gal taip nebūtų
liepai tai garantuoju tautinį tūkstantmečio proga
man asmeniškai "makro" tema patinka, ale vėl gi...puikus šansas savinimuisi...su tėčiais gal taip nebūtų
liepai tai garantuoju tautinį tūkstantmečio proga